sarakinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Πυροβολάει λέμε !!! Μεταξύ μας νόμιζα δεν θα "προλάβω" να δω τέτοιες ταχύτητες στο σπίτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 εμένα πάνω από 95/95 δεν ανεβαίνει, δεν ξέρω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekz750 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, vassilis018 είπε εμένα πάνω από 95/95 δεν ανεβαίνει, δεν ξέρω τι παίζει Δες μηπως η καρτα δικτυου σου ειναι κατοσταρα αντι για χιλιαρα,αν εχει ενημερωμενους drivers,αλλαξε επισης ενα καλωδιο utp,αφου σιγουρευτεις οτι εχεις συνδεσει στη gigabit ethernet θυρα του μοντεμ σου και οχι στη fast ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 κάρτα δικτύου αυτή που έχει η μητρική, οι drivers είναι ενημερωμένοι, στην γκιγκαμπίτ θύρα είναι. τώρα να τρέχω να αγοράζω πάλι utp καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι ναι αξίζει να τους προτιμήσεις. Έχει τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Cyta, σκέφτομαι να κάνω αίτηση, αλλά φοβάμαι ότι θα κλείσουμε χρόνο μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση. ΕΔΙΤ Βλέπω και λογικά πακέτα για τηλεφωνία! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από djuan1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Έτσι ναι αξίζει να τους προτιμήσεις. Έχει τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Cyta, σκέφτομαι να κάνω αίτηση, αλλά φοβάμαι ότι θα κλείσουμε χρόνο μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση. Προσωπικα εκλεισα χρόνο περιμένωντας. Αφου δεν φάνηκαν ενα χρόνο να σκάψουν μια ευθεια 200 μετρα, πήγα και τους ακύρωσα την αίτηση, δυστηχως. Εκει μου σκάσανε πως δεν ειχε προχωρησει κιολας καθολου. Γνώμη μου ειναι να κρατήσεις το συμβόλαιο σου και παραλληλα κανε μια αιτηση σε αυτους. Εγω δεν ειχα καθολου ιντερνετ στο σπιτι και δεν μπορουσα να περιμενω αλλο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deeptrak Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Κανείς με docsis Πρόγραμμα μπορεί να κάνει κανα ping test σε γερμανικούς servers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχει μηπως κανενα θεμα μιας και παιρνει συνδεση η hcn απο αλλους servers και οχι απο servers της cosmote η της vodafone; Θελω να πω, απο τη μια μπορει να δινει τετοιο bandwidth αλλα πρακτικα αυτο θα το δω στο youtube ας πουμε ή στο netflix ή σε κατεβασμα σε οποιοδηποτε αρχειο ή θα επικοινωνει με κανεναν ακυρο server και θα χω θεματα; Επισης τα docsis τι ακριβως ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 8 minutes ago, GiwrgosP- said: Επισης τα docsis τι ακριβως ειναι; Cable σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Cable σύνδεση. Παιρνει απο την υπαρχουσα υποδομη; Ειναι συντομη η εγκατασταση η περιμενω και κει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Just now, GiwrgosP- said: Παιρνει απο την υπαρχουσα υποδομη; Ειναι συντομη η εγκατασταση η περιμενω και κει; Είναι αρχική υποδομή μέσω της οποίας έδινε υπηρεσίες η HCN. Ουσιαστικά είναι ομοαξονικό καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Είναι αρχική υποδομή μέσω της οποίας έδινε υπηρεσίες η HCN. Ουσιαστικά είναι ομοαξονικό καλώδιο. Δινει καθαρες ταχυτητες; (θα παρω δηλαδη 20/2 καθαρα; ) Γιατι σκεφτομαι να αφησω τη vodafone που παιρνω 12/1 και δινω 26 ευρω τον μηνα (μενω τουμπα) και να παω στο 20/2 και να δινω 24 μεχρι να μπει το fiber speedy μου που εχω κανει αιτηση εδω και 4 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ναι, η γραμμή "συγχρονίζει" στα ονομαστικές τιμές των πακέτων. Υπάρχει ήδη τέτοιο στο δρόμο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ναι, η γραμμή "συγχρονίζει" στα ονομαστικές τιμές των πακέτων. Υπάρχει ήδη τέτοιο στο δρόμο σου? Δε γνωριζω.. Δεν ξερω που να κοιταξω κιολας για να το διαπιστωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Τηλέφωνο στην HCN λογικά. Πιθανότητα πάντως να περιμένεις το ίδιο αν δεν έχουν σκάψει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα