LeoTheAkuma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 1:15 ΜΜ, vassilis018 είπε να είσαι τυχερός και να μην ζητήσεις τεχνική υποστήριξη, εκεί να δεις κλάμα Εμεινα χωρίς ίντερνετ από Παρασκευή στις 15.00 και Σάββατο χωρίς να δουλεύουν ήρθαν στις 16.30 και μου το άλλαξαν. Άρα αυτό που λες δεν είναι αντικειμενικο. Η δική μου εμπειρία με την εταιρία ως τώρα είναι άψογη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Εμεινα χωρίς ίντερνετ από Παρασκευή στις 15.00 και Σάββατο χωρίς να δουλεύουν ήρθαν στις 16.30 και μου το άλλαξαν. Άρα αυτό που λες δεν είναι αντικειμενικο. Η δική μου εμπειρία με την εταιρία ως τώρα είναι άψογη Leo το JM-FIBRE AF511 έχεις για router; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoTheAkuma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Leo το JM-FIBRE AF511 έχεις για router; Οτα. Πάω σπίτι θα σου απαντήσω άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/9/2018 στις 8:54 ΜΜ, LeoTheAkuma είπε Οτα. Πάω σπίτι θα σου απαντήσω άμεσα Τςτςτς, δεν απάντησες άμεσα 😁 On topic, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει άλλο router gpon? Συγκεκριμένα κοιτάζω της Ubiquiti (uFiber Loco & uFiber Nano G) για να κουμπώσω πάνω την οπτική και να γλιτώσω από firewall, port forward κλπ κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 αυτή καινούργιο φρούτο είναι? https://www.htelco.gr/ δεν θυμάμαι αν έχει ποστάρει κάποιο παιδί για αυτή την εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει θέμα σε γειτονικό φόρουμ. Πρόκειται για ασύρματη παροχή σύνδεσης (το λέει και στον τίτλο της), αλλά θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία να δεις καταρχήν αν καλύπτει την περιοχή σου και μετέπειτα αν υπάρχει οπτική επαφή για να προχωρήσεις σε περίπτωση ενδιαφέροντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, jkoukos είπε Υπάρχει θέμα σε γειτονικό φόρουμ. Πρόκειται για ασύρματη παροχή σύνδεσης (το λέει και στον τίτλο της), αλλά θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία να δεις καταρχήν αν καλύπτει την περιοχή σου και μετέπειτα αν υπάρχει οπτική επαφή για να προχωρήσεις σε περίπτωση ενδιαφέροντος. Σε ευχαριστώ. μόλις με πήραν τηλ από την hcn, τετάρτη πρωί θα έρθουν οι τεχνικοί ας ελπίσω να βάλουν και την fiber κατευθείαν θα κλάψω από την χαρά μου μετά από 9 μήνες αναμονή Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από vassilis018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vassilis018 είπε θα κλάψω από την χαρά μου μετά από 9 μήνες αναμονή sweet fuckin jesus...!!! δλδ να μην ετοιμαζομαι εγω ακομα που μπαινω στον 5ο μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, TheAccountant είπε sweet fuckin jesus...!!! δλδ να μην ετοιμαζομαι εγω ακομα που μπαινω στον 5ο μηνα. Πρώτα η γέννα, μετά το ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, TheAccountant είπε sweet fuckin jesus...!!! δλδ να μην ετοιμαζομαι εγω ακομα που μπαινω στον 5ο μηνα. hcn είναι αυτή, άγνωστες οι βουλές της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoTheAkuma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, csontheline είπε Τςτςτς, δεν απάντησες άμεσα 😁 On topic, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει άλλο router gpon? Συγκεκριμένα κοιτάζω της Ubiquiti (uFiber Loco & uFiber Nano G) για να κουμπώσω πάνω την οπτική και να γλιτώσω από firewall, port forward κλπ κλπ... Εχεις δικιο που μου την λες γιατι το ειχα ξεχασει τελειως... Το ρουτερ που εχω ειναι το AF511-TV 6 ώρες πριν, vassilis018 είπε Σε ευχαριστώ. μόλις με πήραν τηλ από την hcn, τετάρτη πρωί θα έρθουν οι τεχνικοί ας ελπίσω να βάλουν και την fiber κατευθείαν θα κλάψω από την χαρά μου μετά από 9 μήνες αναμονή Και εμενα οταν μου κανανε την καλωδιωση 9 μηνες μετα, σε 1 βδομαδα ειχα ιντερνετ επιτελους. 7 ώρες πριν, jkoukos είπε Υπάρχει θέμα σε γειτονικό φόρουμ. Πρόκειται για ασύρματη παροχή σύνδεσης (το λέει και στον τίτλο της), αλλά θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία να δεις καταρχήν αν καλύπτει την περιοχή σου και μετέπειτα αν υπάρχει οπτική επαφή για να προχωρήσεις σε περίπτωση ενδιαφέροντος. Εγω παντως πρωτη φορα την ακουω. 10 ευρω τα 30 mbps? Δεν ξερω εαν θα το ρισκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πήρε το μάτι μου και 60€ ενεργοποίηση νομίζω ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, vgiozo είπε Πήρε το μάτι μου και 60€ ενεργοποίηση νομίζω ή κάνω λάθος; σωστά το είδες, τόσο είναι το ποσό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 1:00 ΜΜ, vassilis018 είπε αυτή καινούργιο φρούτο είναι? https://www.htelco.gr/ δεν θυμάμαι αν έχει ποστάρει κάποιο παιδί για αυτή την εταιρεία μόνο στο κέντρο Θεσσαλονίκης εξυπηρετούν από Μάρτιο οι υπόλοιπες περιοχές😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 επιτέλους μετά από 9 μήνες αναμονή, και πριν σπάσουν τα νερά συνδέθηκα. download οκ, στο upload έχω θέμα που δεν ξεπερνάει τα 5mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα