{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Από την ίδια τρυπα πως χωρέσανε?! Btw και το παλιό σου καλώδιο οπτική ίνα είναι dude, απλά μάλλον το παλιό είναι single και αυτό multi, idk. Ακόμα δεν μας είπες τι πακέτο πήρες και χρειάζεσαι καινούργιο, λογικά το πιο ακριβό, απορώ τι κανεις με τέτοιες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 και να σου πω θα καταλάβεις? θα σου είναι χρήσιμη πληροφορία? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Από την ίδια τ Btw και το παλιό σου καλώδιο οπτική ίνα είναι dude, απλά μάλλον το παλιό είναι single και αυτό multi, idk. Αμφιβάλω, λογικά ήταν με Cable/ομοαξωνικό και τώρα έκανε αίτηση για FTTH. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Εγώ αίτηση για οπτική έκανα Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2017 και ακόμα να έρθει. Είμαι ήδη συνδρομητής από το 2016, τα ζα μου αργά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Εγώ αίτηση για οπτική έκανα Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2017 και ακόμα να έρθει. Είμαι ήδη συνδρομητής από το 2016, τα ζα μου αργά και εγώ Νοέμβριο έκανα αίτηση και ήρθανε προχθές και κάνανε την καλωδίωση . Είμαι ήδη συνδρομητής από το 2015 όντως μεγάλη καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, arg74 είπε και εγώ Νοέμβριο έκανα αίτηση και ήρθανε προχθές και κάνανε την καλωδίωση . Είμαι ήδη συνδρομητής από το 2015 όντως μεγάλη καθυστέρηση. καλά πάμε εσύ που είσαι ένα χρόνο πιο παλιός, τότε σε εμένα από το 2019 να περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, vassilis018 είπε καλά πάμε εσύ που είσαι ένα χρόνο πιο παλιός, τότε σε εμένα από το 2019 να περιμένω λογικά αυτόν τον μήνα θα σου περάσουν και εσένα την καλωδίωση. το θέμα είναι πότε θα γίνει η ενεργοποίηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, arg74 είπε λογικά αυτόν τον μήνα θα σου περάσουν και εσένα την καλωδίωση. το θέμα είναι πότε θα γίνει η ενεργοποίηση? αν κάνουν τόσο χρόνο για ενεργοποίηση, όσο για να έρθει η καλωδίωση, καλά είπα 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, vassilis018 είπε αν κάνουν τόσο χρόνο για ενεργοποίηση, όσο για να έρθει η καλωδίωση, καλά είπα 2019 έκανα υπομονή τόσο καιρό λίγο παραπάνω δεν πειράζει και μ αυτό το ίντερνετ που έχω είμαι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 21 ώρες πριν, arg74 είπε δεν ανοίξανε καμιά καινούρια τρύπα,περάσανε την οπτική ίνα μέσα στο διαμέρισμα όπως έρχεται και το άλλο καλώδιο. το θέμα είναι η μεγάλη αναμονή. όπως έγραψα, δεν χρειάζεται να ανοίξουν νέα τρύπα, καθότι το οπτικό καλώδιο είναι πολύ λεπτό, αλλά αν έχεις στοκάρει τη προηγούμενη εκεί πρέπει να ξανανοίξει η τρύπα και να γίνουν όλα μπουρδέλο. Σε μένα στην πρώτη εγκατάσταση του ομοαξονικού καλωδίου άρχισαν να τρυπάνε από μέσα χωρίς να κοιτάξουν πώς είναι η εξωτερική διαμόρφωση στο μπαλκόνι και χωρίς να ρωτήσουν και - αφενός τρύπησαν από το πιο φαρδύ σημείο, πάνω στη γωνιακή κολώνα - κι αφετέρου "έφαγαν" σχεδόν τη γωνία αφήνοντας μια μεγάλη τρύπα που είδα κι έπαθα να κάνω τον τοίχο πάλι ευπαρουσίαστο. ...έτσι όπως τα σκάτωσαν το καλώδιο της εγκατάστασης εξωτερικά, που κατέβαινε από τη λεπτότερη πλευρά του τοίχου (όχι πάνω στη γωνιακή κολώνα) έπρεπε πλέον να κάνει ένα ημικύκλιο για να μπει στη τρύπα που άνοιξαν κι έτσι αναγκαστικά ξεπροβαίνει και χτυπαέι στο μάτι (πέραν του ότι ο τοίχος εκεί είναι σκουρόχρωμος ενώ στο υπόλοιπο του τοίχου άσπρος) Όταν έρθει η ώρα να περάσουν την οπτική δεν ξέρω τί θα είναι καλύτερο ή χειρότερο... - να ξανανοίξουν την υπάρχουσα τρύπα - ή να κάνουν μια νέα εκεί που θα έπρεπε να γίνει εξ' αρχής.... ...κι αν επιλέξω τελικά το δεύτερο, ίσως θα ήταν καλύτερα να τους βάλω να ξαναπεράσουν το ομοαξονικό από τη νέα, αν είναι να μπω στον κόπο τουλάχιστον να διορθωθούν όλες οι αρχικές τσαπατσουλιές. Γενικά οι "μαστόροι" περισσότερα χαλάνε παρά που φτιάχνουν, σκέτη απελπισία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αναρωτιέμαι σε μονοκατοικίες πως γίνεται η δουλειά σε HCN/Inalan. Στην μικρότερη δυνατή απόσταση για να γλυτώσουν "καλώδιο" ή εκεί που το προτιμάει ο πελάτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoTheAkuma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Είμαι από αυτούς που έχουν HCN γιαυτό οποίος έχει ερωτήματα στο μέλλον η γενικά ας στείλει ένα ΡΜ να του λύσω τις απορίες γιατί και εγώ έψαχνα πριν βάλω κι δεν είχα κανέναν πέρα από ένα γνωστό που είχε ήδη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε Είμαι από αυτούς που έχουν HCN γιαυτό οποίος έχει ερωτήματα στο μέλλον η γενικά ας στείλει ένα ΡΜ να του λύσω τις απορίες γιατί και εγώ έψαχνα πριν βάλω κι δεν είχα κανέναν πέρα από ένα γνωστό που είχε ήδη Και γιατί προτίθεσαι να το κάνεις μόνο ιδιωτικά κι όχι δημόσια και πώς είσαι σίγουρος ότι θα έχεις τις σωστές απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoTheAkuma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μάλλον το διατύπωσα λάθος, δεν έχω πρόβλημα ακόμα και δημόσια. Ότι μπορώ να βοηθήσω εννοώ να το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αν θέλεις πακέτο fiber, περνάει καινούριο καλώδιο οπτικής ίνας μέχρι το σημείο που έχεις το μόντεμ. Άρα δεν είναι ονομαστική η αλλαγή του πακέτου αλλά πραγματική. Οπότε με την αλλαγή πακέτου αλλάζεις και τεχνολογία, από το docsis που έχεις τώρα και η οπτική βρίσκεται μέχρι το κουτί της οικοδομής, σε ftth οπότε σου έρχεται οπτικό μόντεμ στο σπίτι. Η αναμονή είναι πιθανή καθώς υπάρχουν σημεία που πρέπει να γίνει πρώτα εργασία δικτύου για να ενεργοποιηθεί το ftth της καμπίνας. Εγώ περίμενα 3 μήνες για την αλλαγή πακετου αλλά πλέον μου έχουν πει ότι επόμενος πελάτης στη οικοδομή θα συνδεόταν άμεσα. Το καλό είναι ότι έχω δεκαπλάσια upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα