babble tribe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 ξερει κανεις αν η οδος μακεδονιας εχει ηδη γραμμή? ενδιφερομαι για το starter πακετο με τα 10mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, babble tribe είπε ξερει κανεις αν η οδος μακεδονιας εχει ηδη γραμμή? ενδιφερομαι για το starter πακετο με τα 10mbps http://www.hcn.gr/el/kalupsi-diktuou/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babble tribe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Η κάλυψη που δείχνουν στον χάρτη αφορά αμμεση σύνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Στις 29/7/2018 στις 7:52 ΜΜ, babble tribe είπε Η κάλυψη που δείχνουν στον χάρτη αφορά αμμεση σύνδεση; επειδη οι ερωτήσεις σου εχουν ειδικό χαρακτήρα -> http://www.hcn.gr/el/epikoinonia/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 "Ειδικό" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ε, βέβαια. Αμα θέλει να δει διαθεσιμοτητα άμεσης συνδεσης στην οδο μακεδονίας, μονο η ιδια η εταιρεία θα του απαντησει, οχι κάποιος στο forum, εκτός αν ελπιζει οτι εχει γειτονα, που μενει μακεδονίας και εβαλε πολύ προσφτα. Στατιστικά ... κακό νουμερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 I know dude απλά διασκεδάζω με τις "ειδικές" ερωτήσεις μερικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 ξέρει κάποιος να μου πει πόσο καιρό κάνει να συνδεθεί σε fiber? έχει γίνει η καλωδίωση τις οπτικής ίνας, οι τεχνικοί μου είπανε να ρωτήσω στην γραμματεία και η γραμματεία μου λέει είναι θέμα τεχνικών. εμπειρικα οποια βοηθεια δεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, arg74 είπε ξέρει κάποιος να μου πει πόσο καιρό κάνει να συνδεθεί σε fiber? έχει γίνει η καλωδίωση τις οπτικής ίνας, οι τεχνικοί μου είπανε να ρωτήσω στην γραμματεία και η γραμματεία μου λέει είναι θέμα τεχνικών. εμπειρικα οποια βοηθεια δεκτη. Δεν κατάλαβα dude. Ήρθαν σου κάναν τρύπες και σου φέραν καλώδιο η σου πέρασαν box κάτω στο σπίτι?! Αν ισχύει το πρώτο τότε έχω ακούσει και 6 μήνες αναμονή, αν σου βάλαν box τότε είναι θέμα ημερών. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν κατάλαβα dude. Ήρθαν σου κάναν τρύπες και σου φέραν καλώδιο η σου πέρασαν box κάτω στο σπίτι?! Αν ισχύει το πρώτο τότε έχω ακούσει και 6 μήνες αναμονή, αν σου βάλαν box τότε είναι θέμα ημερών. περάσανε την οπτική ίνα. ίντερνετ από την hcn έχω 3 χρόνια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ok τώρα κατάλαβα, δεν είχα ιδέα ότι είχαν διαφοροποιήσει ονομαστικά τα πακέτα τους. Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα γιατί σου ξανά πέρασαν γραμμή αφού είχες ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ok τώρα κατάλαβα, δεν είχα ιδέα ότι είχαν διαφοροποιήσει ονομαστικά τα πακέτα τους. Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα γιατί σου ξανά πέρασαν γραμμή αφού είχες ήδη. ζήτησα αναβάθμιση σε fiber. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, arg74 είπε ζήτησα αναβάθμιση σε fiber. Μα το καλώδιο είναι για 100Mbps, τι βάζεις 150?! Anyways δεν έχω ιδέα ποσο παίρνει όπως δεν είχα ιδέα ότι χρειάζεται καινούργιο καλώδιο η αλλαγή. Good luck Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Τώρα έρχεται οπτική ίνα όχι μέχρι την οικοδομή μόνο, αλλά στην οικία του συνδρομητή...τα πακέτα είναι αλλιώς διαρθρωμένα, με υψηλότερο upload. Προφανώς προετοιμάζονται για τις μελλοντικές εξελίξεις...το κακό είναι ότι πρέπει να ξανανοίξει ή και να διευρυνθεί η υπάρχουσα τρύπα στον τοίχο, κι αν έχεις βάψει πρόσφατα κτλ είναι σπάσιμο. Εγώ είμαι 79ος στη σειρά αναμονής για τις οπτικές...φαντάζομαι ότι αυτό μεταφράζεται σε 3-4 μήνες περίπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, vgiozo είπε Τώρα έρχεται οπτική ίνα όχι μέχρι την οικοδομή μόνο, αλλά στην οικία του συνδρομητή...τα πακέτα είναι αλλιώς διαρθρωμένα, με υψηλότερο upload. Προφανώς προετοιμάζονται για τις μελλοντικές εξελίξεις...το κακό είναι ότι πρέπει να ξανανοίξει ή και να διευρυνθεί η υπάρχουσα τρύπα στον τοίχο, κι αν έχεις βάψει πρόσφατα κτλ είναι σπάσιμο. Εγώ είμαι 79ος στη σειρά αναμονής για τις οπτικές...φαντάζομαι ότι αυτό μεταφράζεται σε 3-4 μήνες περίπου... δεν ανοίξανε καμιά καινούρια τρύπα,περάσανε την οπτική ίνα μέσα στο διαμέρισμα όπως έρχεται και το άλλο καλώδιο. το θέμα είναι η μεγάλη αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα