csontheline Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Είχα ακούσει και από άλλους 2 χρήστες της HCN ότι το ρούτερ που δίνουν είναι μαύρο χάλι, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έχω 1,5 μήνα τώρα την 10/1 και πραγματικά έχω να συμφωνήσω με αυτούς. Το ρούτερ που δίνουν είναι Σ Α Π Ι Ο. Οπότε, πολλοί που μιλάτε για προβλήματα με disconnects και μεγάλα latencies, ρίξτε μια ματιά στο ρούτερ πρώτα. Η λύση που θα ακολουθήσω και εγώ, είναι Modem HCN (το υπάρχον) και 2ο Router για το δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Σε ποιο ρούτερ αναφερεσε; Δε δινουν μονο ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Σωστά, ξέχασα το σημαντικό. Οι 2 το Thomson twg870. Ο 3ος ένα οπτικό, αλλά αναφέρει το ίδιο πρόβλημα (στις πολλές συσκευές κολλάει ο dhcp ή κάτι τέτοιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εγώ με το Technicolor δεν έχω κανένα θέμα πέρα από ότι καμια φορα στο restart κολλάει και θέλει restart και το modem αλλα γίνετε σπανια. Με το wifi είχα θέμα στην αρχή αλλα λύθηκε σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Έχει δοκιμάσει κάνεις να καινούρια fiber πακέτα της εταιρίας? Έχω αρκετό καιρό το pro level 1 50/50 up/down και με ψήνει πολύ να δωσω αλλα 5 ευρώ το μηνα για 150/60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν είναι επίσημο ακόμα dude. Είσαι σίγουρος ότι είναι μονο 55 euro το πακέτο που λες?! Άμα δεν χειρίζεσαι ftp/server τι να τα κανεις τόσα?! Αλλα άμα είναι όντως 5 euro η διαφορα do it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Επισημο κανονικα ειναι. μπορεις να δεις τα νεα πακετα εδω : http://www.hcn.gr/Views/files/hcn.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Holy fuck...στο site πάντως ακόμα τα παλιά πακέτα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλα το site τους ειναι για κλαματα εδω και χρονια... εγω ηδη πηγα απο 50/50 σε 60/20 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Το εβαλε προχτες ενας γνωστος μου και πιανει 150 κατω αλλα περιπου 30 πανω. Ειναι σιγουρα γουορθ το 5ευρο (νομιζω εχει χρεωση για αλλαγη απο ομοαξονικο σε φαιμπερ ή κατι τετοιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να blockάρει σελίδες η hcn; Δεν το πρόσεξα σε άλλες σελίδες, αλλά προσπαθώ να μπω στο www.zero1.gr και δεν μπορεί να μπει με τίποτα. Υπολογιστής και κινητό γιοκ. Δοκιμάζω από is server down, από forthnet, από vodafone, κομπλέ και ταχύτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Γενικα δε μπορεις να πειραξεις το DNS στο router οποτε βαλε απλα στο μηχανημα σου να εχει καρφωτο DNS ειτε απο google ειτε απο opendns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέχρι στιγμής, ότι dns και να βάλω (είτε δεν βάλω), η σελίδα φορτώνει μόνο όταν ανοίγω vpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγω με HCN και google dns (8.8.8.8) μπαινω κανονικα στη σελιδα που λες. Δοκιμασε αν εχεις τιποτα proxy στο browser που χρησιμοποιεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγω με HCN και google dns (8.8.8.8) μπαινω κανονικα στη σελιδα που λες. Δοκιμασε αν εχεις τιποτα proxy στο browser που χρησιμοποιεις. Ευχάριστο αυτό, τουλάχιστον είναι μόνο δικό μου πρόβλημα. Αλλά έχει μουλαρώσει, δεν μπορεί να μπει με κανέναν τρόπο πέρα του vpn. Proxy δεν υπάρχει σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα