Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να κάνεις αίτηση ακόμη και πολύ νωρίτερα απ' όταν υπολογίζεις να το χρειαστείς...αν σκάψουν νωρίτερα απλώς δεν προχωράς στη σύνδεση προτού λήξει προηγούμενο συμβόλαιο...

...αν πάλι υπολογίζεις να το έχεις ακριβώς όταν θα σου χρειαστεί, μπορείς να πέσεις έξω...

Εγώ για 100 μέτρα περίπου μέτρα περίμενα από Ιούλιο (τότε έκανα αίτηση) μέχρι τέλη Γενάρη, που έσκαψαν επιτέλους...η απόσταση δεν παίζει τόσο ρόλο, αν πάρουν την άδεια σκάβουν αρκετούς δρόμους μαζί και γρήγορα.

Ίσως έχουν πάρει λίγο φόρα, τώρα βέβαια, απ' ότι είδα βιάζονται και περισσότερο, δεν χρησιμοποιούν τα μεταλλικά καπάκια σε γωνίες δρόμων/διασυνδέσεων...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το d link το ρουτερ και εχω θεματα. Μπορω να αλλαξω ρουτερακι και να λυσω καπως το προβλημα;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την τελευταία φορά που έκανα post(19 Απριλίου), δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σταθερές ταχύτητες, καμία αποσύνδεση. Όπως θα πρεπε

Δημοσ.

ωραια ping σημερα...επρεπε δλδ με την cyta να κανουν συμφωνια..

υπαρχει κανεις που εχει εταιρικο πακετο να μου πει αμα εχει διαφορετικη δρομολογηση?

Δημοσ.

ωραια ping σημερα...επρεπε δλδ με την cyta να κανουν συμφωνια..

υπαρχει κανεις που εχει εταιρικο πακετο να μου πει αμα εχει διαφορετικη δρομολογηση?

92ea27d1bc92f3363a4769a239276254.png

Από Αθήνα και να φανταστείς είναι κοντά στα 2 χλμ. από το κέντρο και εχθές και σήμερα του τα κάνει αυτά...

Δημοσ.

4420043414.png

φιλε elise αμα με ενοιαζε το Ping με Βεροια σαν gamer δεν θα ειχα θεμα..αλλα με νοιαζει με το εξωτερικο τι γινεται..και εχει τεραστια lag spikes ολη την μερα σημερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

στον Hosted by Cosmote σε Θεσσαλονίκη/Αθήνα και σε Hosted by GRnet πόσο βγάζετε?

Δημοσ.

4420089030.png

οκ με αυτο;

μαλλον τρολαρεις τωρα...η δεν παιζεις online παιχνιδια...oi σερβερ ειναι στο εξωτερικο...ξερω ποσο πολυ την αγαπας την εταιρια και πιστεψε με και εγω δεν εχω παραπονα απλα ειδικα με την συμφωνια με την cyta τα pings με το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αυξηθηξαν σημαντικα..και σημερα εχει μεγαλα σκαμπανευασματα..

"στον Hosted by Cosmote σε Θεσσαλονίκη/Αθήνα και σε Hosted by GRnet πόσο βγάζετε? "

εντως Ελλαδας δεν υπαρχει κανενα θεμα

Δημοσ.

1) δεν αγαπαω την εταιρια

2) πως μπορω να δω τα ping με εξωτερικο; με ποιον server?

3) δεν εχω λογο να τρολαρω....

4) δεν παιζω Online παιχνιδια

Δημοσ.

1) δεν αγαπαω την εταιρια

2) πως μπορω να δω τα ping με εξωτερικο; με ποιον server?

3) δεν εχω λογο να τρολαρω....

4) δεν παιζω Online παιχνιδια

αμα δεν παιζεις  δεν θα το καταλαβεις...γινονται lag spikes που σημενει οτι εκει που εισαι 70ms ξαφνικα παει 120ms ..

οπως επισης σε σερβερ που παιζω καθημερινα και ειχα 70ms σημερα εχουν παει 110ms ολοι..

γι αυτο το λογο το αναφερα..ισως στρωσει πιο μετα θα δουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...