vgiozo Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 περνετε τηλεφωνο να πειτε ΤΙ ???? οτι δεν εχετε ιντερνετ??? ΕΛΕΟΣ, λετε να μην το γνωριζουν;;; τι πατε να το παιξετε οι εξυπνοι της θεσσαλονικης;;;; κραταει ο αλλος αρχειο καθε φορα που περνει τηλεφωνο.... και μας το παραθετει. ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ... προφανως και οταν υπαρχουν προβληματα και αποσυνδεσεις απλα κανεις υπομονη. χθες οντως υπηρχε ενα μεγαλο θεμα που κρατησε σιγουρα μιση με μια ωρα. Τι πρόβλημα έχεις εσύ ρε φίλε; Τί θέλουν και παίρνουν τηλέφωνο, λες, να μην πληροφορήσουν την εταιρεία για πρόβλημα που δεν ξέρουν αν το έχουν άλλοι, να μην μάθουν περί τίνος πρόκειται, αν είναι γενικό ή μη, πόσο θα διαρκέσει και πότε υπολογίζεται επίλυση, αν χρειάζεται να κάνουν κάτι αυτοί; Φρόντισε να περιορίσεις τον εξυπνακισμό σου και το flaming στις συζητήσεις, γιατί μπορεί να σου επιβληθεί περιορισμός στο τέλος. --- Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την εξυπηρέτηση από τις 25 Φλεβάη που συνδέθηκα. - δύο φορές με πήραν προκαταβολικά τηλέφωνο για πρόβλημα που θα παρουσιαζόταν στη δική μου σύνδεση - δύο φορές που είχα πρόβλημα και τους πήρα τηλέφωνο, μία στις 21:30 περίπου, την άλλη στις 22:30 τους βρήκα εκεί. - άλλη μια φορά με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι έφτιαξαν το πρόβλημα (δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο μετά από δοκιμαστική μετάβαση στο πακέτο 120/8) Το Σάββατο πρέπει να τη κάνουν νωρίς γιατί μια φορά που πήρα στις 3-4μμ δεν το σήκωσε κάποιος (μπορεί και τυχαίο, δεν ξέρω), αλλά γενικά σε όποια περίσταση έχω πάρει τηλέφωνο έχω λάβει απάντηση τουλάχιστον στο ένα από τα 3 τηλέφωνα της εταιρείας. --- Το Wifi του Technicolor είναι αισθητά καλύτερο από εκείνο του Thomson 585 v7 που έδινε η Forthnet...στο δωμάτιο στην άλλη άκρη του διαμερίσματος πιάνει πολύ καλύτερα τώρα (4 από τις πέντε κεραίες) σε σχέση με πριν.
elise Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δεν αξιζει... Θα ήθελα γνώμες για το "καινούριο" router της εταιρείας το technicolor.. πως τα πάει σε wifi mode? το Dlink 704 φοβερό σαν router αλλά τραγικό wifi range.. δινουν καινουργιο μοντελο;;; εχουμε λινκ για ποιο ειναι; το wifi range του dlink οντως ειναι μεγαλη σπαζοκεφαλια. νομιζεις οτι οντως θεωρειται καλο σαν ρουτερ? αν ειναι καλυτερο το technicolor μπορουμε να αλλαξουμε;
gas4metal Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μένεις μήπως κοτνά στο πάρκο Καούδη; τους είδα εκεί σταματημένους σήμερα... Όχι φίλε, Κρυονέρι είμαι δινουν καινουργιο μοντελο;;; εχουμε λινκ για ποιο ειναι; το wifi range του dlink οντως ειναι μεγαλη σπαζοκεφαλια. νομιζεις οτι οντως θεωρειται καλο σαν ρουτερ? αν ειναι καλυτερο το technicolor μπορουμε να αλλαξουμε; Εμένα σήμερα το καινούργιο μου δώσανε. Technicolor TC7200 Δεν έχω σύνδεση στο δίκτυο ακόμα για να σας πω. Λίγο που μπήκα μέσα είδα Wifi στα 5Ghz αλλά από DDNS είδα να υποστηρίζει μόνο dyndns.org το οποίο προς το παρόν με χαλάει μιας και έχω στο no-ip.com . Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, θα προσπαθήσω να κρατήσω το παλιό router σαν access point και να κάνει εκείνο το ddns αλλά θα δούμε αν θα πετύχει
Alejandro Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 περνετε τηλεφωνο να πειτε ΤΙ ???? οτι δεν εχετε ιντερνετ??? ΕΛΕΟΣ, λετε να μην το γνωριζουν;;; τι πατε να το παιξετε οι εξυπνοι της θεσσαλονικης;;;; κραταει ο αλλος αρχειο καθε φορα που περνει τηλεφωνο.... και μας το παραθετει. ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ... προφανως και οταν υπαρχουν προβληματα και αποσυνδεσεις απλα κανεις υπομονη. χθες οντως υπηρχε ενα μεγαλο θεμα που κρατησε σιγουρα μιση με μια ωρα. Δεν την παλεύεις καθόλου αδερφέ... Μήπως έπρεπε να παίρνουν να πουν και ευχαριστώ για τις διακοπές; Άσε να είμαστε εμείς οι χαζοί της Θεσσαλονίκης και εσύ το σπίρτο.
mythoc Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις περι του router πριν 5 ωρες η HCN στο FB: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ: Εαν αντιμετωπιζετε το εξης προβλημα : Αργει να 'φορτωσει' καποιο site, τοτε στειλτε μας ενα mail στο [email protected] και αναφερεται σε εμας το συγκεκριμενο site. Εχουν γινει καποιες αλλαγες στην δρομολογηση των site απο τους upsteam providers στα οποια ομως μπορουμε να επεμβουμε εαν εχουμε την σωστη πληροφορηση Καντε μου μια χαρη παιδια και αν στειλετε mail βαλτε το 1) www.twitch.tv 2) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/ 3+) οτι site δεν δουλευει σε εσας ή αργεί.
gas4metal Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις περι του router πριν 5 ωρες η HCN στο FB: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ: Εαν αντιμετωπιζετε το εξης προβλημα : Αργει να 'φορτωσει' καποιο site, τοτε στειλτε μας ενα mail στο [email protected] και αναφερεται σε εμας το συγκεκριμενο site. Εχουν γινει καποιες αλλαγες στην δρομολογηση των site απο τους upsteam providers στα οποια ομως μπορουμε να επεμβουμε εαν εχουμε την σωστη πληροφορηση Καντε μου μια χαρη παιδια και αν στειλετε mail βαλτε το 1) www.twitch.tv 2) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/ 3+) οτι site δεν δουλευει σε εσας ή αργεί. Ελπίζω με το twitch να μην έχω πρόβλημα γιατί Streamάρω και αυτός είναι και ο λόγος που πάω HCN. Δεν μπορεί, ένας από τους Server θα δουλεύει (Φρανκφούρτη, Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ)
Aurora Borealis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις περι του router πριν 5 ωρες η HCN στο FB: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ: Εαν αντιμετωπιζετε το εξης προβλημα : Αργει να 'φορτωσει' καποιο site, τοτε στειλτε μας ενα mail στο [email protected] και αναφερεται σε εμας το συγκεκριμενο site. Εχουν γινει καποιες αλλαγες στην δρομολογηση των site απο τους upsteam providers στα οποια ομως μπορουμε να επεμβουμε εαν εχουμε την σωστη πληροφορηση Καντε μου μια χαρη παιδια και αν στειλετε mail βαλτε το 1) www.twitch.tv 2) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/ 3+) οτι site δεν δουλευει σε εσας ή αργεί. Σχετικα με το PSN, μετα απο συνομιλια με τεχνικο , μου προτειναν αυτο που ειχα κανει απο καιρο , δηλαδη να αλλαξω τον dns μεσα απο τις ρυθμισεις του PS4 και να χρησιμοποιω ως προσωρινη λυση τον dns του google (8.8.8.8/8.8.4.4) . Με την αλλαγη αυτη , εχω δει οντως καποια διαφορα στα downloads, τα downloads ειναι λιγο πιο γρηγορα. Επισης, ο τεχνικος μου εξηγησε πως γνωριζουν για το θεμα που εχουν με το PSN και με διαβεβαιωσε οτι θα προσπαθησουν να αλλαξουν την δρομολογηση και τον τροπο που συνδεομαστε με το PSN , μεσω της HCN. Το twitch, επαιζε μεχρι και εχθες χωρις κανενα θεμα, αλλα απο σημερα, δεν μου ανοιγει καν η σελιδα.
mythoc Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εσυ τα εστειλες; Όχι ντραπηκα. Google dns στο ps4 έχω από τότε που είμαι στην hcn αλλά παραμένει μέτρια η ταχύτητα ..anyway twitch σήμερα μόνο με zenmate βλέπουμε.. για stream αν δεν κάνω λάθος ο Amsterdam είναι οκ
Meraklis56 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζετε ακόμα προβλήματα; Γενικά σήμερα, ορισμένες σελίδες ανοίγουν πιο γρήγορα αλλά ακόμα κάποια sites είναι απροσπέλαστα (twitch.tv), κάποια άλλα site πότε είναι online και πότε offline (πχ metro.co.uk) και κάποια άλλα site φορτώνουν/δεν φορτώνουν (πχ. twitter) Ευτυχώς έχουμε VPN edit: Τώρα φαίνεται πως έχουν διορθωθεί τα προβλήματα. Τουλάχιστον, όλες οι προαναφερθέν σελίδες φορτώνουν όπως θα πρεπε Επεξ/σία 20 Απριλίου 2015 από Meraklis56
elise Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 πηγα σημερα και αλλαξα το D link με το technicolor, μιας και το θεμα με το wifi δεν παλευόταν αλλο
mythoc Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 πηγα σημερα και αλλαξα το D link με το technicolor, μιας και το θεμα με το wifi δεν παλευόταν αλλο Για πες πως τα πάει, πηγές κατευθείαν στο κατάστημα και το άλλαξες η τους πήρες τηλ πρώτα ?
elise Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ε ξερω γω;;; μια χαρα παει. πηρα ενα τυπικο τηλεφωνο για να ρωτησω αν γινεται αλλαγη. και απλα πηγα μετα, 2 λεπτα υποθεση.
vassilis018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 σήμερα πήγα και έκανα αίτηση. αναμονή 2 μήνες περίπου από ότι με είπε η κοπέλα. για 200 μέτρα 2 μήνες αναμονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα