Aurora Borealis Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Έχω ακόμα θέμα πάντως με το PSN 1) Χαμηλές ταχύτητες στα Downloads 2) Δεν μπορω να συνδεθω στο site account.sonyentertainmentnetwork.com και απο την κονσόλα αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τον λογαριασμό μου, αναγκάζομαι και μπαίνω από 4G της Cosmote (που δουλεύει άψογα). Πέρα απο αυτό δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.. άκουσα ότι ανέβηκαν τα pings στο online gaming απο τότε που άλλαξε η δρομολόγηση, δοκίμασα σήμερα και όντως σε ορισμένα games ανέβηκε ελάχιστα αλλά ακόμα είναι σε καλά επίπεδα. Φιλε μου, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης : 1) Ποσο download/upload σου δειχνει το ps4, στο test της συνδεσης ; 2) Τι NAT type σου δειχνει το ps4 ; Ευχαριστω
mythoc Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Φιλε μου, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης : 1) Ποσο download/upload σου δειχνει το ps4, στο test της συνδεσης ; 2) Τι NAT type σου δειχνει το ps4 ; Ευχαριστω 1) 20 από από τα 40 που έχω (έχω ακούσει ότι είναι γενικό πρόβλημα του test σε πολλές χώρες..) το θέμα είναι ότι και τα downloads σκαλώνουν για ώρες σε 100kb/s 2) type 2
Aurora Borealis Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 1) 20 από από τα 40 που έχω (έχω ακούσει ότι είναι γενικό πρόβλημα του test σε πολλές χώρες..) το θέμα είναι ότι και τα downloads σκαλώνουν για ώρες σε 100kb/s 2) type 2 Πανω κατω μια απο τα ιδια...ειδικα το download ειναι παρα πολυ αργο. ΔΕΝ ισχυει το ιδιο για το xbox live...εκει κατεβαζω σχεδον στο maximum της συνδεσης.
Mondler Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 μετα απο λιγο ψαξιμο και καποια τεστ φαινετε οτι η HCN εκανε συμφωνια με την CYTA και χρησιμοποιει την δικια της διασυνδεση.. αυτο συνεπαγετε με τα εξης : Α) Σύνδεση προς Εξωτερικό CYTA 50 Gbps Seabone, PCCW, Level3, DE-CIX Σύνδεση με GR-ΙΧ CYTA 10Gbps και εδω ζωντανα τα γραφηματα http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Cyta και ξαναλεω ετσι καταλαβα εγω (μπορει να κανω και λαθος) απο τα τεστ που εχω κανει τις τελευταιες μερες και συγκρινα καποια με αυτα χρηστων της CYTA τις παραπανω πληροφοριες τις πηρα απο το adslgr.com
gas4metal Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 το ιδιο καλώδιο που ανεβαίνει χωριζεται με splitter που σου δινουν εννοείται και η μια άκρη μπαίνει στην τηλεόραση και η αλλη στο modem Κάποιες ερωτήσεις παρακαλώ στον φίλο mythoc ή σε όποιον άλλον τυχαίνει να γνωρίζει: Το splitter που αναφέρεις εξακολουθεί να υφίσταται στις εγκαταστάσεις? (Splitter πριν το modem το οποίο "αφαιρεί" το σήμα της τηλεόρασης από το ομοαξονικό) Εφόσον υφίσταται, υποστηρίζει παραπάνω από 1 εξόδους για τηλεόραση? (Η HCN μου είπε ότι υποστηρίζουν και 2η, θέλω να μάθω αν θα βγει από το splitter) Εφόσον υφίσταται, ξέρουμε (ή μπορούμε να υποθέσουμε) αν μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά (στο μπαλκόνι)? Ο λόγος που τα ρωτάω αυτά είναι γιατί έχω την εξής διάταξη: |Υπνοδωμάτιο | | Σαλόνι Γραφείο | -----------------TV-----ΤV----------------Router+Phone | Μ Π Α Λ Κ Ο Ν Ι | ----------------------------------------------------------------- όπου οι παύλες είναι τοίχος. Έχω δηλαδή υπνοδωμάτιο με TV, έναν τοίχο και μετά αρχίζει το σαλόνι με την 2η TV και στου οποίου την άλλη άκρη βρίσκεται το γραφείο. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να αποφύγω το καλώδιο της τηλεόρασης να φεύγει από το γραφείο και να παει στις 2 TV. Οπότε όπως θα έρθει το ομοαξονικό από το μπαλκόνι και από αριστερά προς τα δεξιά, θέλω να βάλω το splitter στο μπαλκόνι ακριβώς μπροστά από τις 2 TV, να ανοίξω 2 τρύπες για αυτές, και να αφήσω το καλώδιο να συνεχίσει για το modem στο γραφείο, μέσω μπαλκονιού. Θα ρωτήσω και την HCN αύριο αλλά θα εκτιμούσα πολύ μια 2η γνώμη, ειδικά από... τους ειδικούς Α, το ραντεβού για την εγκατάσταση είναι για μεθαύριο το πρωί οπότε ρωτάω γιατί σε περίπτωση που δεν γίνεται αυτό που θέλω να αρχίσω να ετοιμάζω κανάλια...
vgiozo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εξωτερικά μπορεί να μπει ένας διακλαδωτής, σε μένα έβαλαν στο ένα δωμάτιο τηλεόραση και στο άλλο τηλεόραση+τηλέφωνο+διαδίκτυο. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι μπορείς να το σπάσεις στα τρία, όπως θες. Μπορείς, ασφαλώς, να μην βάλεις τηλεόραση στο γραφείο (εκεί το σπλίττερ τηλεόρασης - ρούτερ θα έμπαινε εντός του δωματίου), αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να σου κάνουν δύο χωριστές εγκαταστάσεις για τηλεόραση (συνολικά θα θέλεις 2 διακλαδωτές εξωτερικά)...μπορεί όμως και να γίνεται... Ρώτα τους από τώρα στο τηλέφωνο.
bobptz Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Από τη Δευτέρα και μετά έχω αποσυνδέσεις που κρατάνε μισή ώρα.
vgiozo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγώ είχα πρόβλημα από την Τρίτη το βράδυ...άρχισε κατά τις 9:30, λύθηκε κανά 45λεπτο αργότερα. Τη Τετάρτη το μεσημέρι πάλι είχα πρόβλημα, αλλά επειδή τελικά λύθηκε με επανεκκίνηση του ρουτερ δεν ξέρω πότε είχε επιλυθεί...το περίεργο ήταν ότι έπιανα full ταχύτητα στα τόρρεντ, αλλά στη πλοήγηση σερνόταν (εννοείται κλείνοντας και το τορρεντ). Γενικά αν επιμένει το πρόβλημα (κι αν δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι του διαδικτύου στο ρούτερ), ίσως είναι ο ρούτερ που θέλει ένα reboot...σε μένα με ένα 10λεπτο κλείσιμο και ξανάνοιγμα λύθηκαν χθες τα προβλήματα και από τότε δεν έχουν ξαναπροκύψει.
bobptz Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Από τον Ιανουάριο κρατάω αρχείο με τα προβλήματα απου αντιμετοπίζω. Στις 14 και 15/4 που τους μίλησα μου είπαν ότι πράγματι υπήρχε γενικευμένο πρόβλημα:13/4/15 στις 17:00-17:30 υπήρχε διακοπή. Ήταν αργία και η HCN δεν απαντούσε.14/4/15 στις 19:10-19:40 υπήρχε διακοπή. Η HCN απαντούσε αλλά δε μπορούσε να με ακούσει η γραμματέας. Πήγα από τα γραφεία τους και μου είπαν ότι υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν.14/4/15 στις 21:40-21:58 υπήρχε διακοπή. Η HCN δεν απαντούσε.14/4/15 στις 22:02-22:07 υπήρχε διακοπή. Η HCN δεν απαντούσε.15/4/15 στις 21:00-21:30 περίπου υπήρχε διακοπή. Στην HCN απάντησε ένας τεχνικός και είπε ότι έχουν πρόβλημα με το DNS (από χθες) και προσπαθούνε να το λύσουνε.
vgiozo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Επειδή κι εγώ έπαιρνα τηλέφωνο τη Τρίτη το βράδυ, αν δεν έβγαζες γραμμή ήταν επειδή είχαν καταληφθεί οι γραμμές από πελάτες. στη τρίτη προσπάθεια εγώ μπο΄ρεσα να μιλήσω με τεχνικό. Χθες δε εκείνη την ώρα που λες χρησιμοποιούσα ενεργά το διαδίκτυο κα ιδεν είχα καμία διακοπή. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχαν ή δεν ήταν γενικό ή δεν δημιουργούσε παντού πρόβλημα.
mythoc Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 δύσκολες ημέρες τελευταία.. χθες 2 γνωστοί μου είχαν πολλές ώρες προβλήματα την στιγμή που εγώ δεν είχα κανενα.. (και οι δύο 20αρες γραμμές, εγώ 40άρα.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Σήμερα έχω εγώ πολλά προβλήματα όπως και πολλοί άλλοι απότι βλέπω στο Facebook page της εταιρίας
gas4metal Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κάποιες ερωτήσεις παρακαλώ στον φίλο mythoc ή σε όποιον άλλον τυχαίνει να γνωρίζει: Το splitter που αναφέρεις εξακολουθεί να υφίσταται στις εγκαταστάσεις? (Splitter πριν το modem το οποίο "αφαιρεί" το σήμα της τηλεόρασης από το ομοαξονικό) Εφόσον υφίσταται, υποστηρίζει παραπάνω από 1 εξόδους για τηλεόραση? (Η HCN μου είπε ότι υποστηρίζουν και 2η, θέλω να μάθω αν θα βγει από το splitter) Εφόσον υφίσταται, ξέρουμε (ή μπορούμε να υποθέσουμε) αν μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά (στο μπαλκόνι)? Ο λόγος που τα ρωτάω αυτά είναι γιατί έχω την εξής διάταξη: |Υπνοδωμάτιο | | Σαλόνι Γραφείο | -----------------TV-----ΤV----------------Router+Phone | Μ Π Α Λ Κ Ο Ν Ι | ----------------------------------------------------------------- όπου οι παύλες είναι τοίχος. Έχω δηλαδή υπνοδωμάτιο με TV, έναν τοίχο και μετά αρχίζει το σαλόνι με την 2η TV και στου οποίου την άλλη άκρη βρίσκεται το γραφείο. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να αποφύγω το καλώδιο της τηλεόρασης να φεύγει από το γραφείο και να παει στις 2 TV. Οπότε όπως θα έρθει το ομοαξονικό από το μπαλκόνι και από αριστερά προς τα δεξιά, θέλω να βάλω το splitter στο μπαλκόνι ακριβώς μπροστά από τις 2 TV, να ανοίξω 2 τρύπες για αυτές, και να αφήσω το καλώδιο να συνεχίσει για το modem στο γραφείο, μέσω μπαλκονιού. Θα ρωτήσω και την HCN αύριο αλλά θα εκτιμούσα πολύ μια 2η γνώμη, ειδικά από... τους ειδικούς Α, το ραντεβού για την εγκατάσταση είναι για μεθαύριο το πρωί οπότε ρωτάω γιατί σε περίπτωση που δεν γίνεται αυτό που θέλω να αρχίσω να ετοιμάζω κανάλια... Σήμερα έγινε εγκατάσταση. Υπάρχει splitter και μάλιστα υπάρχει και 3-way. Τοποθετήθηκε εξωτερικά όπως ήθελα και μέχρι τώρα όλα πήγαν ρολόι. Αναμένω την εξωτερική εγκατάσταση για να συνδεθώ (να σκάψουν τον δρόμο)
vgiozo Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μένεις μήπως κοτνά στο πάρκο Καούδη; τους είδα εκεί σταματημένους σήμερα...
elise Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 περνετε τηλεφωνο να πειτε ΤΙ ???? οτι δεν εχετε ιντερνετ??? ΕΛΕΟΣ, λετε να μην το γνωριζουν;;; τι πατε να το παιξετε οι εξυπνοι της θεσσαλονικης;;;; κραταει ο αλλος αρχειο καθε φορα που περνει τηλεφωνο.... και μας το παραθετει. ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ... προφανως και οταν υπαρχουν προβληματα και αποσυνδεσεις απλα κανεις υπομονη. χθες οντως υπηρχε ενα μεγαλο θεμα που κρατησε σιγουρα μιση με μια ωρα.
mythoc Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλά κάνουν και παίρνουν τηλέφωνο αλλά ναι προφανώς και γνωρίζουν το πρόβλημα πριν από εμάς. Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο μιας και ενημερώνομαι από τους χρήστες εδώ και Fb μόνο και μόνο για να δω αν είναι δικό μου αποκλειστικά πρόβλημα ή της εταιρείας .. Πρέπει να κάνουν κάτι με την εξυπηρέτηση τους πάντως .. βαρέθηκα να διαβάζω ότι δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.. ας βάλουν τουλάχιστον ένα αυτόματο μήνυμα ότι αντιμετοπιζουν προβλημα αυτή την στιγμή. Θα ήθελα γνώμες για το "καινούριο" router της εταιρείας το technicolor.. πως τα πάει σε wifi mode? το Dlink 704 φοβερό σαν router αλλά τραγικό wifi range..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα