vgiozo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα και η φορητότητα του τηλ αριθμού...είδα κατά τις 7μμ ότι είχα διακοπή και λέω φτού, το μάτιασα, αλλά μετά είδα ότι ενεργοποιήθηκε πλέον το τηλέφωνο. Να σημειώσω επίσης ότι πήραν από την HCN τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν σχετι΄κα, για την ολοκλήρωση της μεταφοράς αλλά και τη προσωρινή διακοπή, αλλά το είχα κλειστό εκείνη τη στιγμή Συνοψίζοντας λοιπόν, στις 19 φλεβάρη έκανα το αίτημα σύνδεσης, με πήραν την ίδια μέρα από την HCN για τη "χαρτούρα", προσφέρθηκαν να έρθουν να κάνουν τη σύνδεση στο σπίτι την επομένη το πρωί, αλλά δεν προλάβαινα, οπότε οι εργασίες αναβλήθηκαν για τη Τετάρτη στις 25/2. Ίντερνετ και τηλεόραση είχα αμέσως και συνολικά εντός 6 εργάσιμων από την ημέρα υποβολής είχα και μεταφορά τηλεφώνου. Χρειάστηκα και μια φορά τεχνική βοήθεια γιατί δεν επικοινωνούσε ο ρούτερ με τον σταθερό μέσω ethernet, κάλεσα γύρω στις 9:30μμ τη Τετάρτη και βρήκα τεχνικό με τη βοήθεια του οποίου λύθηκε το θέμα. Πολύ θετικά τα δείγματα οφείλω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κανενας αλλος που να εχει HCN για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα να με πει εμπειριες σε γενικες γραμμες? Η θα με φαει η αγωνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κανενας αλλος που να εχει HCN για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα να με πει εμπειριες σε γενικες γραμμες? Η θα με φαει η αγωνια? Εχω κλεισει τον 3ο μηνα με την HCN...δεν γνωριζω κατα ποσο αυτο σε ικανοποιει η οχι , ωστοσο θα παρεθεσω την εμπειρια μου με αυτους. Και πριν πεταχτει ο γνωστος-αγνωστος για να τους υποστηριξει (βλεπε Elize) , θα πω το εξης : Εχω τωρα 5 μερες με συνεχη μικρα D/C που διαρκουν απο 1 εως 5 λεπτα. Το προβλημα απο οτι ρωτησα ειναι διαδεδομενο. Οι ταχυτητες ητανε επισης πεσμενες, αλλα φαινεται να εχουν στρωσει προς το παρον. Η τεχνικη υποστηριξη ειναι ανυπαρκτη...για να μην χρησιμοποιησω χειροτερη λεξη. Εχω 3 μερες που προσπαθω να μιλησω με τεχνικο και ακομα προσπαθω ! Γενικα, θα σε συμβουλευα , αν δεν υπαρχει εναλλακτικη θα σου ελεγα να τους δοκιμασεις, απλα να ξερεις σε τι "τριπακι¨ μπαινεις. Ο λογος που μενω ειναι γιατι για τον Μαρτιο δεν θα πληρωσω τιποτα. Ομως, αν συνεχιστει αυτη η ιστορια, θα γυρισω σε καποιον "παραδοσιακο" provider και απο την στιγμη που δεν υπαρχει δεσμευση με συμβολαιο, μπορει στο μελλον να τους ξαναδοκιμασω. Ελπιζω να σε καλυψα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ειμαι συνδρομητης με την HCN απο τον σεπτεμβριο και δεν ειχα την αναγκη να παρω ΠΟΤΕ καποιον τεχνικο. ακουω διαφορους εδω μεσα που τους ψαχνουν.... ταχα της γιατι;;; τι ειναι το τοσο σημαντικο που θελετε να ρωτησετε;;; to make the long story short, οντως στις αρχες υπηρχαν αρκετα d/c τα οποια τα αναγνωριζε η εταιρια. εδω και δυο μηνες τα πραγματα αγγιζουν το τελειο. ελαχιστα d/c τα οποια προσωπικα δεν με ενοχλουν ΚΑΘΟΛΟΥ μιας και εινια μερικων δευτερολεπτων. και στην τελικη μιλαμε για ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ δικτυο και οχι 30ετιας. δεν υπηρχε ουτε ενας μηνας που να εκλαψα τα 33 ευρω που δινω. δηλωνω ΥΠΕΡ ευχαριστημενος για τα 4.6 MB /sec που εχω και τα γουσταρω. φυσικα και οι δυο τηλεορασεις του σπιτιου δουλευουν χωρις κανενα προβλημα το μονο που δεν μου αρεσει ( και δεν γινεται τπτ για αυτο) ειναι το μικρο lag του σταθερου τηλεφωνου ελεω ip τηλεφωνιας. μικρο το κακο μιας και μιλαω απειροελαχιστα. με τα ιδια χρηματα θα ειχα τον οτε και το VDSL 30 οπου εν τελει συχρονιζα στα 22 και ειμαι στα 200 μετρα στην ευθεια απο τον ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 3 μηνες ειμαι εγω...εκτος απο σημερα που υπηρχε καθολικο προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο... ειμαι με το 120/8 και τις πιανεις τις ταχυτητες. online που παιζω δεν εχω κανενα θεμα με τα ping. στο τηλεφωνο δεν εχω καταλαβει αυτην την καθυστερηση (δεν εχω παρει ποτε μονο με εχουν παρει) θα σου προτεινα να δοκιμασεις και να κρινεις ο ιδιος καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Elize ειδα και προηγουμενα ποστ σου και για να πω την αληθεια η πρεπει να δουλευεις στην HCN η εισαι πολυ τυχερος, γιατι οταν το 99% των χρηστων εκανε παραπονα για αποσυνδεσεις, χαμηλες ταχυτητες κλπ εσυ ελεγες οτι δεν εχεις θεμα. Οπως και να'χει, δεν περιμενω να ειναι το τελειο, αλλωστε καινουρια εταιρια ειναι, λογικο να εχει θεματα.Και μεχρι να μαθει η καθε νοικοκυρα τι ειναι η οπτικη ινα και που θα την ωφελησει θα παρει αρκετος καιρος πιστευω, οποτε υπομονη.Ρωταω για να ξερω τι να περιμενω πανω-κατω και κρινοντας απο τις εμπειριες που ειχα το περασμενο καλοκαιρι (αποσυνδεσεις ΣΥΧΝΑ και μειωση ταχυτητας στα ταρταρα αρκετα βραδια) πρεπει να εχει βελτιωθει. Θα δειξει απο βδομαδα! Ευχαριστω για τις απαντησεις guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 οχι φιλε μου δεν δουλευω εκει..αιτηση εκανα σεπτεμβριο και συνδεθηκα δεκεμβριο..ουτε τον δωρεαν μηνα πηρα καθως στο 120/8 δεν δινουν δωρο... τι να σου πω με το ζορι οτι δεν εχω αποσυνδεσεις?? παιζω συνηθως καθε απογευμα μεχρι το βραδυ bf4 με παραλληλα ανοιχτο teamspeak με φιλους...ε δεν επεσε ποτε...γιατι να σου πω ψεματα?? σημερα ξυπνησα και ειδα οτι με το ζορι ανοιγουν σελιδες...πηρα τηλ το σηκωσε αμεσως η κοπελα και μου ειπε ναι εχουμε θεμα το φτιαχνουμε...εχει συμβει και στην φορθνετ πολλες φορες (10 χρονια ημουν εκει) ειναι μικρη εταιρια που τωρα ξεκιναει ουσιαστηκα..λογικο ειναι να βγαλει προβληματα.. στην κριση σου ειναι να διαλεξεις αμα θες να μπεις..δεν θελω να σε πεισω εγω..οπως σου ειπα αμα σε περνει να δωσεις τα 40ε και να δοκιμασεις για 1 μηνα καντο και δες μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Elize ειδα και προηγουμενα ποστ σου οχι φιλε μου δεν δουλευω εκει.. μάλλον δεν εννοεί εσένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μάλλον δεν εννοεί εσένα δεν ειδα το elise στην αρχη...μπυρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βασικά, αφού δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ακυρώσει το υπάρχον συμβόλαιό του προκειμένου να δοκιμάσει την HCN, καθότι η κίνηση δρομολογείται μεσω τελείως διαφορετικού δικτύου και καλωδίων, μπορεί να το βάλει για ένα μήνα που είναι δωρεάν (με 40€ το κόστος εγκατάστασης) και μετά το ακυρώνει και το ξαναενεργοποιεί όποτε χρειάζεται... Κι αφού το τηλέφωνο επίσης είναι VoIP, μπορεί κανείς να δοκιμάσει κάποιο νούμερο της Omnivoice που κοστίζει ελάχιστα. Η 10άρα γραμμή κοστίζει 15€ - αυτή έχω εγώ - και πιστεύω είναι αρκετή για τη γνωριμία με το δίκτυο, αλλά και για τη πλειονότητα των χρηστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν εχει προβλήματα τους τελευταίους 2 μηνες η εταιρεία με εξαίρεση 1 2 dc που είχαμε ολοι. Ειμαι πλήρως ικανοποιημενος! 4.7 download δεν τα βρισκεις στη Θεσσαλονίκη κι εύκολα... ειδικά Τούμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Να προσθέσω κι εγώ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο, όσον αφορά τη ποιότητα του ήχου ή καθυστερήσεις που αναφέρθηκαν. Αναρωτιέμαι αν προβλήματα που αναφέρουν άλλοι χρήστες εδώ και στο facebook αφορούν περιοχές όπου η HCN είναι πιο διαδεδομένη και οι γραμμές πιο επιβαρυμένες, ειδικά αν οι χρήστες επιλέγουν τις πιο υψηλές ταχύτητες. Εγώ είμαι ο μόνος στον δρόμο μου και στους περισσότερους τριγύρω (μόνο 2 ακόμη καλωδιώσεις έχω δει, στον παραπάνω και στον αντιπαραπάνω δρόμο) και μπορεί η έλλειψη προβλημάτων εν γένει να οφειλεται εκεί. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου, ότι αν τους φέρεις πελάτες παίρνεις 1 μήνα δωρεάν, ισχύει; Κι αν ισχύει περιέργως δεν είμαι προθυμος να το διαφημίσω αν κινδυνέυει να υπάρξει πτώση ποιοτητας. Φτου, φτου, μην το ματιάσω.... Είναι πάντως και πολύ καλή λύση αν είσαι φοιτητής ή νοικιάζεις σε φοιτητές ή μοιράζεσαι το σπίτι με συγκάτοικο/ους...σε διαφορετικό δωμάτιο μπορείς να φέρεις και δεύτερη/χωριστή γραμμή αν θες, η χρέωση της οποίας παύει ανά πάσα στιγμή, χωρίς τις αργοκίνητες διαδικασίες αλλαγής ιδιοκτήτη ή τον κίνδυνο να σου αφήσουν χρέη στο όνομά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σήμερα, ανέφεραν στην σελίδα τους: Αγαπητοί συνδρομητές...Γίνονται κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις στο δίκτυο μας...! Στόχος των εργασιών είναι να αυξήσουμε το upstream σε παγκόσμιο επίπεδο.. !Επίσης στόχος είναι σήμερα να ολοκληρωθούν οι εργασίες..! Πριν απο λίγο Οι αναβαθμίσεις ολοκληρώθηκαν..!!Θα ήθελα τα σχόλια σας για την ταχύτητα και σταθερότητα της σύνδεσης από αυτή την στιγμή ώστε να διαπιστώσουμε και από εσάς τα αποτελέσματα..! Τώρα, που ολοκληρώθηκαν βλέπω βελτίωση στο download καθώς και στο ping. Το upload ήταν εξ αρχής εκεί που θα πρεπε: Θα δουμε αν και αυτά τα ολιγόλεπτα slow downs που εμφανίζονται ανα ημέρες θα μειωθούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καμία αξιόλογη διαφορά με τη 10/1 γραμμή μου. Ίσως για τις υψηλότερες ταχύτητες να είναι ορατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Να 'στε καλα παιδια για τη συνεχη ενημερωση.Ακομα δεν εβαλα αλλα σε λιγο καιρο ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα