Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Χθες συνδέθηκε μετά απο 20 κάτι Σεπτεμβρίου. Είχα κάνει αίτηση για 40/4.

Με το που ρυθμίστηκε η σύνδεση από τον τεχνικό, η σύνδεση πάει σφαίρα και ξεπερνάει το 40/4. Μόλις τώρα έτρεξα speedtest με server της Αυστρίας και έπιασε 60/7.5, αρκετά παραπάνω από ότι περίμενα.

Για να σιγουρευτώ έβαλα να κατεβάσει linux iso με download manager καρφωτά από http η ftp. Πιάνει μέχρι και 7 MB/s.

Ένας γνωστός μου είπε ότι τις πρώτες μέρες το κάνουν κάτι τέτοιο και μετά περιορίζεται στο όρια του συμβολαίου σου.

Επίσης με VPN σε PIA έχω παρατηρήσει πως έχω χάλια ταχύτητα. Maximum πιάνω 2 MB/s με VPN. Και στο κινητό μου το ίδιο γίνεται.

Υποπτεύομαι ότι είτε το modem έχει QoS και κόβει την ταχύτητα από τα "άγνωστα" πακέτα είτε η εταιρία VPN δεν κάνει για τέτοιες ταχύτητες.

Έχετε καμιά ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μαύρα χάλια τις τελευταιες μερες...γενικα εχω διαπιστωσει πως η ταχυτητα "παιζει¨ παρα πολυ κατα τη διαρκεια ενος 24ωρου....και το συγκρινω με την adsl που ητανε πολυ πιο σταθερη αλλα και πιο αργη απο αποψη ταχυτητων....Γενικα, δεν μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος...πολυ μεγαλες διακυμανσεις.

Προς νότια (Αθηνα) παίζει να κατέβει;

Με καίει το upload...

μπα... άμα κατέβει θα πρέπει να γεμίσει όλη την ελλάδα οπτικές ίνες οπότε σε χρόνια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα φαίνεται να υπάρχει downtime. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάει. Αν μαθευτεί κάτι ας το πούμε εδώ

edit1: 40 λεπτά μετά online αλλά ακόμα υπάρχουν θέματα ταχύτητας. (3.5 Mbps download)

Επεξ/σία από Meraklis56

Όταν θα σταθεροποιήσουν τις υπηρεσίες τους, θα σκεφτώ να τους προτιμήσω. Για την ώρα με κρατάει μακριά η αστάθειά τους.

• Super Moderators

δεν τις λες κι υπερβολες αν σκεφτείς ότι "μαζικά" και τόσο συχνά μόνο για HCN διαβάζουμε προβλήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...