Mondler Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Φλασάρεις αγγλικό firmware Κάποτε το κάναν αυτοί. εχουμε κανενα λινκ μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον, συνδεθηκα και εγω στα 120 mbit. Πρωτες εντυπωσεις, παρα πολυ κακες. Σκεφτομαι ηδη, να το γυρισω σε DSL..πολυ αργο browsing και download (0.02 mbits - ΕΛΕΟΣ). Στα τηλεφωνα φυσικα, δεν απανταει κανεις..τελικα το προαισθημα μου βγηκε αληθινο, δυστυχως :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kootoomootoo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εχουμε κανενα λινκ μηπως? Κάνε ένα speedtest σε Αθήνα άμα μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον, συνδεθηκα και εγω στα 120 mbit. Πρωτες εντυπωσεις, παρα πολυ κακες. Σκεφτομαι ηδη, να το γυρισω σε DSL..πολυ αργο browsing και download (0.02 mbits - ΕΛΕΟΣ). Στα τηλεφωνα φυσικα, δεν απανταει κανεις..τελικα το προαισθημα μου βγηκε αληθινο, δυστυχως :( Έχω ξεσκιστεί να κατεβάζω με 4.7 από χθες... 40άρα here.. κάτι πήγε λάθος με την σύνδεση σου μάλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε ένα speedtest σε Αθήνα άμα μπορείς να ξερεις η δρομολογηση γινεται ειτε μεσω γερμανιας ειτε μεσω αγγλιας σε ελληνικα site γιατι η HCN ακομα δεν εχει peering με τις αλλες εταιριες..οταν και αμα κανει θα στρωσει πολυ στην κινηση μεσα στην Ελλαδα.. κατα τα αλλα ολη μερα χτες την τερματισα την συνδεση ευκολα με 'σωστα' τορρεντ... 10gb 10 λεπτα περιπου.. σε δοκιμη που εκανα ειχα ανοιχτο mtorrent που εκανε seed ολη την ωρα, spotify,twitch και εγω επαιζα bf4 και δεν ειχα lag.. δοκιμασε ειτε να τους στειλεις ενα μυνημα στο fb ειτε παρε στο 2313250103 αμα θες καποιον τεχνικο..αμα τους πετυχεις φυσικα Έχω ξεσκιστεί να κατεβάζω με 4.7 από χθες... 40άρα here.. κάτι πήγε λάθος με την σύνδεση σου μάλλον! σταματα ρε να κατεβαζεις ολο το ιντερνετ!!ασε και στους αλλους τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον, συνδεθηκα και εγω στα 120 mbit. Πρωτες εντυπωσεις, παρα πολυ κακες. Σκεφτομαι ηδη, να το γυρισω σε DSL..πολυ αργο browsing και download (0.02 mbits - ΕΛΕΟΣ). Στα τηλεφωνα φυσικα, δεν απανταει κανεις..τελικα το προαισθημα μου βγηκε αληθινο, δυστυχως :( μην βιαζεσαι να βγαλεις ευκολα συμπερασματα.... δεν υπαρχει κανενας λογος να κανετε speedtest. ειναι αναξιοπιστα τις περισσοτερες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 σταματα ρε να κατεβαζεις ολο το ιντερνετ!!ασε και στους αλλους τιποτα! Η βλέπεις ταινία η δεν βλέπεις.. έχω γεμίσει 4TB απο τότε που ήρθα στην εταιρία και έχω σιχαθεί τα σβήσε σβήσε Άσε που τα games απτο steam είναι 40+ gb πλέον... Εγώ φταίω μετά? (ίσως φταίω που έπεσε το piratebay βέβαια... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το προβλημα εφτιαξε...ολα τα pc συνδεονται κανονικα με καλη ταχυτητα, εκτος απο ενα που ποισματικα δεν θελει..εχει θεμα με τον DNS server τους για καποιο λογο... Κατα τα αλλα , ολα καλα, φτου φτου να μην το ματιασω : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το προβλημα εφτιαξε...ολα τα pc συνδεονται κανονικα με καλη ταχυτητα, εκτος απο ενα που ποισματικα δεν θελει..εχει θεμα με τον DNS server τους για καποιο λογο... Κατα τα αλλα , ολα καλα, φτου φτου να μην το ματιασω : https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/account/profile/account-details.action δοκίμασε να μπεις εδώ μια... φορτώνει η σελίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/account/profile/account-details.action δοκίμασε να μπεις εδώ μια... φορτώνει η σελίδα? Τσουκ....οχι, βγαζει timeout... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τσουκ....οχι, βγαζει timeout... Ok thanks.. θα τους ενημερώσω.. δεν συμπαθούν την sony μάλλον οι xbox-ακιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εχουμε κανενα λινκ μηπως? Θύμισε μου το μοντέλο γιατί έχει καιρό που έφυγα απ την εταιρία και δε θυμάμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondler Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 D-link DCM 704 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σέρνεται σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bo0kiC Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα,ειχα κανει και εγω αιτηση καπου στα μεσα του σεπτεμβρη,και μετα απο πολυ υπομονη μου το συνδεσαν προχτες(15/12) ,εχω την 10/1 που ειναι δωρεαν τον 1ο μηνα. Πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες,μου πιανει κοντα στα 9,8down, και 0,98up! Γινεται να περασουμε διαφορετικο firmware στο router(dcm 704)? Επισης ξερετε αν χρειαζεται να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις στο router για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα? Σκεφτομαι τον επομενο μηνα να βαλω το 20/2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα