Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

σημερα σκαψαν και σε μενα..τωρα περιμενω ποτε θα ερθουν να με συνδεσουν!

Α εσύ φταις που είχα ένα dc σήμερα! Χάχα αντε με το καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια, για πειτε μου την αποψη σας για την HCN. Γενικα, απο αυτα που διαβασα στο thread αλλα και στο facebook, υπαρχει ενα αρκετα μεγαλο προβλημα αξιοπιστιας και διαθεσιμοτητας του δικτυου. Μιας και πλεον εχουν σκαψει και στον δρομο μου και η συνδεση μπορει να γινει σχετικα γρηγορα, το σκεφτομαι να κανω την κινηση και να τους δοκιμασω. Οι ηδη πελατες τι εχουν να πουν επι του θεματος ;

HCN: Φίλοι συνδρομητές... Χθες απο τις 23:10 έως 01:30 είχαμε σοβαρό βραχυκύκλωμα με το κεντρικό ups του δικτύου. Το πρόβλημα ήταν καθαρά στην παροχή του ρεύματος...! Και πάλι πολλά συγνώμη για την ταλαιπωρία..!!

Αυτό για την χθεσινή αποσύνδεση.

Ότι και να γίνεται, είναι μονόδρομος η εταιρία για μένα, δεν ζεις με 7-10download/ 0,8upload (Τούμπα) το 2014... μόνο αν είσαι χρήστης facebook,yify torrents [χαλαρά πράγματα δηλαδή]...

Κοντεύω 2μηνο και είμαι ικανοποιημένος... ακόμα και με τις αποσυνδέσεις που συμβαίνουν μια φορά την εβδομάδα περίπου και αν (φυσικά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν) , το θέμα με την βροχή πρέπει να λύθηκε 100%.

Σκέφτομαι να ζητήσω αλλαγή router πάντως.. τρώει κάτι φρίκες και τις wifi συσκευές τις αφήνει χωρίς Internet για 1-2 λεπτά κάθε μια ώρα..Οι 8 συσκευές που έχω πάνω στο switch με ethernet δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Έχει άλλος κάποιο πρόβλημα σαν αυτό?

Επίσης δεν τα πάει καλά με το PSN network (ps4) μου φαίνεται.. Το PS4 βλέπει 20 από τα 40 που έχω..και δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στα Link.png Site: account settings του PSN σε 4 browser που δοκίμασα και σε 3 συσκευές... DNS θέμα μάλλον θέλει ψάξιμο.... 

Γίνεται χαμός με την κακοκαιρία τελευταία .. και η forthnet/οτε είχε θέματα σε ορισμένες περιοχές στην Θεσσαλονίκη τελευταια.. (στην Δράμα η δικιά μου έχει θέμα όταν ανάβουν τα φώτα στους δρόμους το απόγευμα εδώ και 2 χρόνια...τι να πεις, κουσουρια...!)

συνδεθηκα σημερα και εγω επιτελους..

γινεται να αλλαξουμε την γλωσσα στο ρουτερ απο γερμανικα??

Φλασάρεις αγγλικό firmware :) Κάποτε το κάναν αυτοί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...