vgiozo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα πέρασα από το κατάστημα και ρώτησα, μου είπαν τη Δευτέρα ξεκινάν σκάψιμο βάσει των λεγομένων του δήμου...αλλά αν ο δήμος δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του, μπορεί να καθυστερήσει...ήξεις αφήξεις...ευχαριστώ... Αλλά ρε γαμώτο τη νέα ασφάλτο στη πλατεία Καούδη μόλις τη τέλειωσαν και καμιά βδομάδα τώρα το παιδεύουν να της δώσουν σχήμα πλακόστρωτου γύρω-γύρω (τη πυρώνουν και τη πατούν με ένα μεταλλικό πλέγμα)...και τώρα θα πάει να σκαφεί για να περάσει καλώδιο; Ξέρω 'γω;
LeonhartGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για ποιο stream μιλάτε... Ας στείλει κάποιος pm να το δω. Thanks!
vgiozo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Στη σελίδα facebook της HCN καταργήθηκε η αριστερή στήλη με δημοσιεύσεις χρηστών στη σελίδα...χοχο...τα σχόλια κάτω από δημοσιέυσεις της εταιρείας παραμένουν Θα ακυρώσω την αίτηση μου φαίνεται, πολύ "χυμείο" μου κάνει...
elise Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 χημείο είναι και όχι χυμείο. μετά από 1.5 μήνα δηλώνω τουλάχιστον ευχαριστημένος. υπήρχαν κάποια θέματα αλλά σίγουρα ήταν ελάχιστα και αναμένεται να εξαλειφθούν εντελώς.
vgiozo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 "Χυμείο", καλά το είπα...από το "χύμα", στρατό δεν έχεις πάει; Μετά τη νεώτερη πατάτα, ότι τάχα ξεκινούν αυτή τη βδομάδα οι εργασίες παραέγινε το θέμα...λες και είμαστε παιδιάκια και μετά από μήνες αναμονής χωρίς νεώτερο και μόνο με τη δική μου επανεμφάνιση/ερώτηση έπρεπε να αρχίσουν πάλι το παραμύθι για τις άμεσες εξελίξεις...καραμελίτσα... Μα τους σιχάθηκα, αυτό το κουρασμένο από τη βαρεμάρα βλέμμα, πολύ "decadence" πια... Το πότε αναμένεται να "εξαλειφθούν εντελώς" τα προβλήματα μένει να φανεί... Ήταν 2-3 μήνες τον Ιούλιο, 2-3 μήνες τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο, μπορεί να είναι 2-3 μήνες και το Νοέμβρη, αν κρίνω από τον εργασιακό πυρετό... Κάτσε να στρώσει (ότε+αν) και βλέπουμε
elise Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 κάτσε στα αυγά σου, όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα.
vgiozo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Την επώαση των αυγών την αφήνω σ' αυτούς που περιμένουν να ξεκινήσουν οι ανασκαφές και να "εξαλειφθούν" τα όποια προβλήματα.
mythoc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα ήταν να σκαψουν αλλά πάλι καθυστέρηση... την άλλη εβδομάδα αποτι με ενημέρωσαν θα έχω συνδεθεί.. Έχουν βγει οι άδειες για όλους με αιτηση καλοκαιριού.
Mondler Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 αντε με το καλο mythoc σιγα σιγα να προχωρανε μπας και δουμε και εμεις φως!! θα περιμενω εντυπωσεις! 1
mythoc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πέρασα από το μαγαζί στην Χαριλάου για να κάνει αίτηση ένας φίλος μου σήμερα (4ος που τους πάω, έναν καφέ ακόμα να κεράσουν) Ρώτησα αν μετά την καθυστέρηση που υποτίθεται θα είχα ήδη συνδεθεί μέχρι 16-17 του μήνα, θα υπάρξει κάποια εξέλιξη την επόμενη εβδομάδα μιας και το εγγυήθηκε ο υπεύθυνος τους στο fb (και για το 16-17 Οκτωβρίου είχε εγγυηθεί, όπως και για το 5-6 εβδομάδες τον Ιούλιο. η απάντηση σαν κλασσική καραμέλα: "δεν ξέρουμε αλλά λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις συνδεθεί..έχει βγει η άδεια εδώ και 2 βδομάδες όπως και πολλών άλλων" So... ελπίζω μέχρι τα μέσα Νοέμβρη να είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μη πω καλό Δεκέμβρη! Με ποια σειρά θα μας συνδέσουν μόνο αυτοί ξέρουν (και αν..), δεν νομίζω πάντως να έχει σημασία εξάλλου, μιας και υπάρχουν δεκάδες συνδέσεις Ιουλίου-Αυγούστου που ακόμα περιμένουν, μέσα και εγώ σε αυτές). Η αναμονή και η υπομονή συνεχίζεται! Κατάφεραν να κάνουν το συμβόλαιο που έχω στην Wind να λήξει...well played HCN!
mythoc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Από εξυπηρέτηση πως πάει το κατάστημα; Ανάλογα τι ζητάς από το κατάστημα.. σε όλα τα θέματα (εκτός πορείας της αίτησης για τους λόγους που έχουμε πει) μια χαρά είναι.
elise Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 οσοι εχουν παρει το D link 704 το σημα του wifi του σας ειναι οκ;
vgiozo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Από εξυπηρέτηση πως πάει το κατάστημα; Ανάλογα τι ζητάς από το κατάστημα.. σε όλα τα θέματα (εκτός πορείας της αίτησης για τους λόγους που έχουμε πει) μια χαρά είναι. Μια χαρά και δύο τρομάρες... https://www.facebook.com/GR.HCN/posts/802669953133778 Άλλος με 100mbit business και δεν έχει διαδίκτυο, δεν σηκώνουν τηλέφωνο ενώ πληρώνει για 24/7 υποστήριξη, mail έχουν να του γυρίσουν 5 μήνες... Σκίζει από υποστήριξη...για την ακρίβεια και προβλήματα να μην υπήρχαν σαν κι αυτά που καταγράφονται τελευταία, η υποστήριξη ήταν το αδύνατό τους σημείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα