Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ένα άτομο κι επηρεάζει ολόκληρο ISP, tragic?
mythoc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 οντως tragic! μενει να δουμε αν εκαναν κανα upgrade στο security τους μετα απο αυτο το συμβαν... δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα εδω και 1 βδομαδα σε σπιτι συνδρομητη (Τουμπα)... anyway keep walking!
mythoc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 οχι μωρε, πως γινεται να φταιει επειδη streamαρε? DDOS μεσω του ip της εκανε. και το εχει ξανακανει σε αλλους παροχους. δεν ξερω βεβαια τι επιπτωσεις ειχε σε ote/forthnet.
Mondler Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι το εκανε?? ειδα σε καποιο σχολιο οτι και οι αλλοι isp την πεταξαν.. εννοειτε φυσικα οτι αμα εκανε κατι τετοιο καλα την καναν αλλα συγγνωμη κι ολας κοτζαμ isp και τους ριχνει μια κοπελα με ddos attack?
Finn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έμαθα ότι αυτή έκανε το stream της, σε κάποιον μάλλον δεν άρεσε τα όσα έλεγε και αριχσε τα ddos attacks. Δεν έκανε αυτή τις επιθέσεις
mythoc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έμαθα ότι αυτή έκανε το stream της, σε κάποιον μάλλον δεν άρεσε τα όσα έλεγε και αριχσε τα ddos attacks. Δεν έκανε αυτή τις επιθέσεις πολύ πιθανό
Aurora Borealis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, σοβαρευτείτε...τί κάθεστε και δημοσιεύετε το προφίλ χρήστη στο facebook. Αυτό είναι πρόσκληση για παρενόχληση. "report" να γίνει γιατί; Επειδή streamάρει και πάνε άλλοι ηλίθιοι και παρακολουθούν τη χαζή να παίζει wow; Προς λάθος κατεύθυνση εκδηλώνετε την δυσαρέσκειά σας. ΠΟΛΥ σωστός ο vgiozo...κοιτάξτε καθήστε καλά μην βρεθείτε στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφοίμηση..(ΧΑΛΑΡΑ το σηκώνει η περίσταση). ΔΕΝ γίνεται να βγαίνει ο καθένας και να κατηγορεί δημόσια ένα πρόσωπο για μια εγκληματική πράξη...αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας... Χαλαρωστε παίδες....
mythoc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΟΛΥ σωστός ο vgiozo...κοιτάξτε καθήστε καλά μην βρεθείτε στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφοίμηση..(ΧΑΛΑΡΑ το σηκώνει η περίσταση). ΔΕΝ γίνεται να βγαίνει ο καθένας και να κατηγορεί δημόσια ένα πρόσωπο για μια εγκληματική πράξη...αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας... Χαλαρωστε παίδες.... Βασικα για κανεναν λογο δεν το σηκωνει η περισταση. Οταν ενα ατομο εχει δημιουργησει προβληματα σε πανω απο 2 εταιρειες.. εγω λεω να τους κανουμε κανα donate και να χαμογελαμε απο εδω και περα! Ετσι επειδη δεν φταινε. Μην συνεχιζεται το θεμα αυτο, δεν υπαρχει λογος και αν δεν ανακοινωσει κατι επισημα η hcn(που δεν προκειτε) μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε! Θα προσπαθησω να μαθω ακριβως τι εγινε μιας και εχουμε κοινους γνωστους που ισως ξερουν κατι παραπανω .-
Aurora Borealis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα για κανεναν λογο δεν το σηκωνει η περισταση. Οταν ενα ατομο εχει δημιουργησει προβληματα σε πανω απο 2 εταιρειες.. εγω λεω να τους κανουμε κανα donate και να χαμογελαμε απο εδω και περα! Ετσι επειδη δεν φταινε. Μην συνεχιζεται το θεμα αυτο, δεν υπαρχει λογος και αν δεν ανακοινωσει κατι επισημα η hcn(που δεν προκειτε) μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε! Θα προσπαθησω να μαθω ακριβως τι εγινε μιας και εχουμε κοινους γνωστους που ισως ξερουν κατι παραπανω .- Μονός σου τα λες...η HCN δεν θα ανακοινώσει ονόματα για το συμβάν, γιατί αυτό επιτάσει ο νόμος. Εσείς εδώ το κάνατε λαικό δικαστήριο..θα σου συμβούλευα να κάνεις edit τα post σου, καλού κακού
mythoc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μονός σου τα λες...η HCN δεν θα ανακοινώσει ονόματα για το συμβάν, γιατί αυτό επιτάσει ο νόμος. Εσείς εδώ το κάνατε λαικό δικαστήριο..θα σου συμβούλευα να κάνεις edit τα post σου, καλού κακού κανεις δεν το κανε δικαστηριο, εσυ μεγιστοποιησες το θεμα φιλε μου. ελπιζω να μην θικτηκες! dont worry, i dont worry! εγω προσωπικα εκανα τα report μου για τους λογους μου!
vgiozo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα για κανεναν λογο δεν το σηκωνει η περισταση. Οταν ενα ατομο εχει δημιουργησει προβληματα σε πανω απο 2 εταιρειες.. εγω λεω να τους κανουμε κανα donate και να χαμογελαμε απο εδω και περα! Ετσι επειδη δεν φταινε. Μην συνεχιζεται το θεμα αυτο, δεν υπαρχει λογος και αν δεν ανακοινωσει κατι επισημα η hcn(που δεν προκειτε) μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε! Θα προσπαθησω να μαθω ακριβως τι εγινε μιας και εχουμε κοινους γνωστους που ισως ξερουν κατι παραπανω .- Επαναλαμβάνω, η δημοσιοποίηση προφίλ χρήστη στο φατσοβιβλίο και η απόδοση κατηγοριών αποτελεί πρόσκληση για παρενόχληση. Έπειτα αν δεν κάνει η κοπέλα κάτι παράνομο, streamάρει περιεχόμενο από την IP της, βάσει ποιάς αιτιολογίας θα γίνεται η αναφορά στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα; Αν είχε γίνει κάτι παράνομο από την ίδια, και είχε προκαλέσει τέτοιο χαμό στα δίκτυα, πρώτες θα είχαν δράσει οι εταιρείες...συνδέονται πολλοί καμμένοι να παρακολουθήσουν μια καμμένη που κάνει τη πλάκα της κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα; Η εταιρεία μπορεί να έχει το δικαίωμα να της διακόψει την υπηρεσία... ...εσύ δεν έχεις δικαίωμα να δημοσιοποιήσεις το προφίλ της, ενοχοποιώντας την και αποδίδοντας ανεύθυνα ευθύνες (δεν σημαίνει κι όλας ότι όποιος είχε πρόβλημα είχε εξαιτίας της ούτε πως αυτή έδρασε στο DDOS), ούτε ενδεχομένως ως αποτέλεσμα να της μπλοκάρεις τη σελίδα λόγω συσσωρευόμενων κατηγοριών από άλλους καμμένους που αντί να τα βάλουν με τη καμμένη HCN που της γκρεμίστηκε το δίκτυο και αντέδρασε με καθυστέρηση, ξεχαρμανιάζουν "κυνηγώντας" μια κοπελίτσα. Σοβαρευτείτε λοιπόν, αφού έχετε τελειώσει το δημοτικό μην συμπεριφέρεστε σαν παιδιά.
mythoc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν συμφωνώ σε τίποτα απο αυτά που έγραψες. Σταματά να γίνεσαι δικηγόρος του διαβόλου, δεν χρησιμεύει σε τίποτα. τελευταία φορα που απαντώ σε "άμυνες ενοχων". Προφανώς τα λες χωρίς να γνωρίζεις ούτε εσύ ο ίδιος για ποιο πράγμα μιλας. Πρώτες θα είχαν δράσει οι εταιρίες.. ναι δρασανε δεν διαβάζεις τι λεμε? Βρες μου που λέει οτι απαγορεύεται να κάνω copy-paste FAN PAGE streamer. Σε forum είμαστε όχι σε δικαστήριο. Ο καθένας έχει την αποψη του. Τα γεγονότα είναι αυτά. 1 άτομο τρώει ddos και δημιουργεί προβλήματα στις εταιρίες. Επειδή έχω δει το stream της, προκαλεί για ddos συχνά αλλά πάντα νόμιζα οτι ειναι for fun. Αν σου αρέσει να τα υπερασπιζεσαι αυτα, πασο.
vgiozo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν συμφωνώ σε τίποτα απο αυτά που έγραψες. Σταματά να γίνεσαι δικηγόρος του διαβόλου, δεν χρησιμεύει σε τίποτα. τελευταία φορα που απαντώ σε "άμυνες ενοχων". Προφανώς τα λες χωρίς να γνωρίζεις ούτε εσύ ο ίδιος για ποιο πράγμα μιλας. Πρώτες θα είχαν δράσει οι εταιρίες.. ναι δρασανε δεν διαβάζεις τι λεμε? Βρες μου που λέει οτι απαγορεύεται να κάνω copy-paste FAN PAGE streamer. Σε forum είμαστε όχι σε δικαστήριο. Ο καθένας έχει την αποψη του. Τα γεγονότα είναι αυτά. 1 άτομο τρώει ddos και δημιουργεί προβλήματα στις εταιρίες. Επειδή έχω δει το stream της, προκαλεί για ddos συχνά αλλά πάντα νόμιζα οτι ειναι for fun. Αν σου αρέσει να τα υπερασπιζεσαι αυτα, πασο. Δεν διαβάζεις προσεκτικά ή δεν καταλαβαίνεις Οι εταιρείες έγραψα, έχουν δικαίωμα αν προκαλείται πρόβλημα από ένα χρήστη να διακόψουν τις υπηρεσίες τους. Το προκείμενο πρόβλημα όμως που μας αφορά στο νήμα εδώ, επιθέσεις DDOS, είναι διαφορετικό και δραστηριότητα που σηκώνει δίωξη κι αν το έκανε η ίδια και συστηματικά θα είχε ήδη βρεθεί μπλεγμένη, όχι απλώς χωρίς σύνδεση, άρνηση υπηρεσίας δλδ. Είναι σαφής η διάκριση ή χρειάζεσαι κι άλλη βοήθεια; Εκτός από τη παπαριά που έγραψε η HCN, ξέρεις εσύ να έχει κατηγορηθεί η ίδια χρήστης για τέτοιες ενέργειες ή ξέρεις να είναι υπεύθυνη γι αυτές; ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ...και μου λες εμένα γιατ το τί ξέρω και τί δεν ξέρω και να μην κάνω τον δικηγόρο; Κάνε εσύ τον πολύξερο δικαστή. Εσύ δηλαδή όπως συμπεριφέρεσαι περνιέσαι για υπερασπιστής των ορθών πρακτικών στο διαδίκτυο; Το αντίθετο...παιδιάστικη συμπεριφορά και πρόσκληση σε spam και ενέργειες σε βάρος τρίτου. Τί σημαίνει "προκαλεί για ddos συχνά" και πώς εσύ το μετασχηματίζεις σε ενοχοποίηση χρήστη και κίνητρο για τέτοια δράση μόνο εσύ ξέρεις. Κι εσύ για "αναφορά" είσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα