Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πρότεινα υπομονή παιδιά μέχρι να λυθούν αυτά τα προβλήματα. προσωπικά θα κρατήσω για 2 μηνες και την wind παράλληλα...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έκανα μέσα Ιουλίου αίτηση, δεν υπάρχει ακόμη καμία ενημέρωση ή εξέλιξη...150μ απόσταση από πλατεία Καούδη, όπου η ΗΣΝ έχει αναλάβει να προσφέρει το "δωρεάν Wifi", τρεις δρόμοι πρέπει να σκαφούν σε ένα μικρό τους μόνο κομμάτι

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας κι εγώ έκανα αίτηση μέσα Ιουλίου , ακόμα τίποτα Τριανδρία είμαι

Δημοσ.

Μαλιστα.. απο περίεργα ρώτησα μιας και εγω περιμένω απο 8 Ιουλίου για 100 μέτρα.. anyway :-) υπομονή!

Δημοσ.

δευτερα θα ερθουν σε εμενα για την εσωτερικη καλωδιοση..ευκαιρια να ρωτησω αμα σκαβουν καθολου ή εχει κολλησει το ολο θεμα.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα προχωρήσω με την εσωτερική εγκατάσταση προτού αρχίσουν να δρομολογούνται οι ανασκαφές στον δρόμο μου. Περίμενα να είχε ήδη γίνει κάτι, αλλά μηδέν στο πηλίκο...για το νέο χρόνο το κόβω

Δημοσ.

Κιμωνος Βόγα με Μαρτιου και Σολωνος.

Στα περίξ της Μαρτίου κάτω από την Εγνατία είναι η Κ.Βόγα; Παραλία είναι σχεδόν...κάτω από Β.όλγας θα εννοούσες.

ευτυχισμένο το 2015, μην προλάβουμε καμιά πρωταπριλιά λέω 'γω, μέχρι να έρθει στη γειτονιά μου η HCN. Για νέο συμβόλαιο 4νετ με βλέπω...ειδικά αν είναι να μου το αυξήσει το πάγιο μετά τη λήξη του συμβολαίου.

Δημοσ.

Παίδες, σοβαρευτείτε...τί κάθεστε και δημοσιεύετε το προφίλ χρήστη στο facebook. Αυτό είναι πρόσκληση για παρενόχληση.

"report" να γίνει γιατί; Επειδή streamάρει και πάνε άλλοι ηλίθιοι και παρακολουθούν τη χαζή να παίζει wow;

Προς λάθος κατεύθυνση εκδηλώνετε την δυσαρέσκειά σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...