mythoc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα πρότεινα υπομονή παιδιά μέχρι να λυθούν αυτά τα προβλήματα. προσωπικά θα κρατήσω για 2 μηνες και την wind παράλληλα...
elise Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 μονο εγω δεν εχω προβληματα τις τελευταιες 3 μερες;
mythoc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εχουμε κανεναν εδω με αιτηση Ιουλιου-Αυγουστου που ακομα περιμενει σκαψιμο?
vgiozo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έκανα μέσα Ιουλίου αίτηση, δεν υπάρχει ακόμη καμία ενημέρωση ή εξέλιξη...150μ απόσταση από πλατεία Καούδη, όπου η ΗΣΝ έχει αναλάβει να προσφέρει το "δωρεάν Wifi", τρεις δρόμοι πρέπει να σκαφούν σε ένα μικρό τους μόνο κομμάτι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά σας κι εγώ έκανα αίτηση μέσα Ιουλίου , ακόμα τίποτα Τριανδρία είμαι
mythoc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλιστα.. απο περίεργα ρώτησα μιας και εγω περιμένω απο 8 Ιουλίου για 100 μέτρα.. anyway υπομονή!
Mondler Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δευτερα θα ερθουν σε εμενα για την εσωτερικη καλωδιοση..ευκαιρια να ρωτησω αμα σκαβουν καθολου ή εχει κολλησει το ολο θεμα.
vgiozo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ δεν θα προχωρήσω με την εσωτερική εγκατάσταση προτού αρχίσουν να δρομολογούνται οι ανασκαφές στον δρόμο μου. Περίμενα να είχε ήδη γίνει κάτι, αλλά μηδέν στο πηλίκο...για το νέο χρόνο το κόβω
anti Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σκάβουν τους πετυχα περιξ της Μαρτιου (κατω απο την Κ. Καραμανλη)
mythoc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σκάβουν τους πετυχα περιξ της Μαρτιου (κατω απο την Κ. Καραμανλη) τους εντοπισε ο Sherlock_anti
vgiozo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σκάβουν τους πετυχα περιξ της Μαρτιου (κατω απο την Κ. Καραμανλη) Στην Καρακάση; Πού;
vgiozo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Κιμωνος Βόγα με Μαρτιου και Σολωνος. Στα περίξ της Μαρτίου κάτω από την Εγνατία είναι η Κ.Βόγα; Παραλία είναι σχεδόν...κάτω από Β.όλγας θα εννοούσες. ευτυχισμένο το 2015, μην προλάβουμε καμιά πρωταπριλιά λέω 'γω, μέχρι να έρθει στη γειτονιά μου η HCN. Για νέο συμβόλαιο 4νετ με βλέπω...ειδικά αν είναι να μου το αυξήσει το πάγιο μετά τη λήξη του συμβολαίου.
vgiozo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, σοβαρευτείτε...τί κάθεστε και δημοσιεύετε το προφίλ χρήστη στο facebook. Αυτό είναι πρόσκληση για παρενόχληση. "report" να γίνει γιατί; Επειδή streamάρει και πάνε άλλοι ηλίθιοι και παρακολουθούν τη χαζή να παίζει wow; Προς λάθος κατεύθυνση εκδηλώνετε την δυσαρέσκειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα