Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσωπικα δεν με νοιαζει και αμα φταει ο στρατηγος ανεμος  :P  :P

εγω την forthnet  πληρωνω τοσα χρονια και δεν ειναι και κανα μαγαζακι της γειτονιας..

καναν ενα πιλοτικο στην Ν.Σμυρνη και κατι εγινε..

και φυσικα θελουν χρονο τα εργα και για vdsl αλλα εν ετη 2014 επρεπε κατ εμε να ειναι η καλυψη πολυ μεγαλυτερα..μονιμα 10 χρονια πισω εμεις στην Ελλαδα..ασε που επρεπε και το vdsl να το παρατησουν και να παμε με την μια σε FTTB το λιγοτερο..αλλα οχι..θα ξανασκαψουμε ολη την χωρα για παλιες τεχνολογιες..εχω κολλησει με τον κολοχαλκο τις δεκατιας του 70..

και καποιοι εχουμε σκληραγωγηθει τοσα χρονια... 7 μηνες αναμονη για την πρωτη adsl llu , μετα αναμονη στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση πανω απο 1 ωρα..αποσυνδεσεις..pings 200 με αθηνα κλπ κλπ..

οποτε τωρα οτι και να συναντησουμε εχουμε την εμπειρια να το αντιμετωπισουμε  :D  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

το VDSL υλοποιείται μέσω FTTC το οποίο γίνεται αργότερα αρκετά εύκολα FTTB/FTTH, το πιο χρονοβόρο μέρος είναι μέχρι τα KV, η απόσταση μετά μέχρι τα σπίτια δεν είναι τόσο μεγάλη και γίνεται on demand...

η HCN με τους άλλους ελληνικούς ISPs παίζει με private peering ή από εξωτερικό? διότι δεν είναι στο GRIX από ότι βλέπω...

ναι ξερω πως υλοποιειται..το θεμα ειναι οτι για να παμε απο το FTTC στο FTTx ε με οσα εχω δει τοσα χρονια πολυ απλα δεν παιζει..δεν θα το κανει καμια εταιρια

οσον αφορα το peering δεν γνωριζω και η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να κανω μια τετοια ερωτηση στην σελιδα τους στο φατσοβιβλιο μηπως και απαντησει καποιος (χωρητικοτητα διασυνδεσης με εξωτερικο)

το VDSL υλοποιείται μέσω FTTC το οποίο γίνεται αργότερα αρκετά εύκολα FTTB/FTTH, το πιο χρονοβόρο μέρος είναι μέχρι τα KV, η απόσταση μετά μέχρι τα σπίτια δεν είναι τόσο μεγάλη και γίνεται on demand...

η HCN με τους άλλους ελληνικούς ISPs παίζει με private peering ή από εξωτερικό? διότι δεν είναι στο GRIX από ότι βλέπω...

Μεχρι τον αυγουστο εμπαινε στο gr-ix μεσω της on, μετα αλλαξε η δρομολογιση. Τωρα αν δε κανω λάθος ολη η κινηση φευγει στο εξωτερικο. Θα ειχε ενδιαφερον να το παρακολοθουσαμε πιο στενα.

την μονη πληροφορια που βρηκα προς το παρων ειναι αυτο..

και εχει δικιο ο φιλος anti καλο ειναι να παρακολουθησουμε οσο γινεται πιο στενα την ολη δραστηριοτητα της εταιριας

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=HCN

• Super Moderators

ναι ξερω πως υλοποιειται..το θεμα ειναι οτι για να παμε απο το FTTC στο FTTx ε με οσα εχω δει τοσα χρονια πολυ απλα δεν παιζει..δεν θα το κανει καμια εταιρια

τουλάχιστον με το FTTC και vectoring θα έχουμε επιλογές για 100 και 150mbps...

Μεχρι τον αυγουστο εμπαινε στο gr-ix μεσω της on, μετα αλλαξε η δρομολογιση. Τωρα αν δε κανω λάθος ολη η κινηση φευγει στο εξωτερικο. Θα ειχε ενδιαφερον να το παρακολοθουσαμε πιο στενα.

πράγματι, πλέον μέσω Φρανκφούρτης...

Καλημέρα παιδιά! Θέλω να ψάξω για ίντερνετ κ τηλεόραση. Τηλεόραση με ενδιαφέρουν Αθλητικά κυρίως (ποδόσφαιρο , μηχανοκίνητα, μπάσκετ και μετά όλα τα άλλα) . τι θα μου προτείνατε εσείς να κοιτάξω ; για τι κόστος μιλάμε; Να προσθέσω ότι μένω περιστέρι (Αττική) και προς το παρών έχω forthnet τηλέφωνο κ ίντερνετ με σύνδεση στα 17mbs περίπου.... Ευχαριστώ!

Καλημέρα παιδιά! Θέλω να ψάξω για ίντερνετ κ τηλεόραση. Τηλεόραση με ενδιαφέρουν Αθλητικά κυρίως (ποδόσφαιρο , μηχανοκίνητα, μπάσκετ και μετά όλα τα άλλα) . τι θα μου προτείνατε εσείς να κοιτάξω ; για τι κόστος μιλάμε; Να προσθέσω ότι μένω περιστέρι (Αττική) και προς το παρών έχω forthnet τηλέφωνο κ ίντερνετ με σύνδεση στα 17mbs περίπου.... Ευχαριστώ!

Εισαι τελειως offtopic. By the way, ψαξου καλλίτερα με Nova ή ΟΤΕ TV. Κανε τους κι κανενα τηλεφωνο για να μαθεις τις προσφορες που παιζουν.

με συγχωρεις φιλε μου για το offtopic... αλλα ελεγα μηπως μου δωσετε καποιες πληροφοριες για αυτο που λεει και ο τιτλος...

αν το εχει βαλει καποιος και την εμπειρια του απο τη χρηση. αν οντως ειναι ετσι οπως τα λεει στις ταχυτητες, τι καναλια εχει να βλεπεις κλπ...

απο αυριο μπαινω και εγω στην παρεα :)

Οταν με το καλο συνδεθεις, αν θες γραψε καποιες λεπτομερειες με την ολη εμπειρια σου.

ΠΧ αν σε προβλημάτισε- δυσαρέστησε κάτι, ταχυτητα εξυπηρετησης, περιοχη, αξιοπιστια ή οτι αλλο θες.

αύριο θα γίνει η σύνδεση

θα ενημερώσω.

Που ακριβώς;

Ρώτησα και εγώ σήμερα για μια παράλληλη της Μικράς Ασίας και μου είπαν ότι θα έχω αναμονή 4-6 εβδομάδες.

Ισχύουν τα νούμερα ή απλά τα λένε για να κάνεις αίτηση;

• Super Moderators

με συγχωρεις φιλε μου για το offtopic... αλλα ελεγα μηπως μου δωσετε καποιες πληροφοριες για αυτο που λεει και ο τιτλος...

αν το εχει βαλει καποιος και την εμπειρια του απο τη χρηση. αν οντως ειναι ετσι οπως τα λεει στις ταχυτητες, τι καναλια εχει να βλεπεις κλπ...

μόνο μερικές περιοχές της Θεσσαλονίκης καλύπτει η HCN, οπότε ότι πληροφορία και να διαβάσεις εδώ δεν πρόκειται να την αξιοποιήσεις...

Που ακριβώς;

Ρώτησα και εγώ σήμερα για μια παράλληλη της Μικράς Ασίας και μου είπαν ότι θα έχω αναμονή 4-6 εβδομάδες.

Ισχύουν τα νούμερα ή απλά τα λένε για να κάνεις αίτηση;

συνηθως ειναι fake το εως 6 εβδομαδες. αν δεν εχουν αδεια για την οδο σου υπολογιζε αρκετα παραπανω. εκτος και αν εισαι σε σημειο που ειναι πολυ κοντα καποιος αλλος συνδρομητης! εγω ακομα περιμενω απο 8 Ιουλιου και ειμαι 1 στενο μακρια απο το κοντινοτερο "κεντρο". 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...