SavvasNavr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 πως παει με τις βροχές? Δεν ειχα κανενα θεμα οταν εβρεξε, ολα οκ ειναι, τα σπαει το ιντερνετ.
Erythreas34 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Είμαι νέος εδώ και νέος στο δίκτυο τις HCN(Σε λίγο). Μόλις συνδεθώ θα σας ενημερώσω για ping σε διαφορους server και games. Το πακέτο που θα χρησιμοποιήσω θα είναι το 50/50.
mythoc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Είμαι νέος εδώ και νέος στο δίκτυο τις HCN(Σε λίγο). Μόλις συνδεθώ θα σας ενημερώσω για ping σε διαφορους server και games. Το πακέτο που θα χρησιμοποιήσω θα είναι το 50/50. γεια σου φιλε, θα βοηθούσε να μας πεις και περιοχη! καλη αρχή!
Erythreas34 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστω. Μενω Ανω με Κατω Τουμπα. Πανω απο Μικρας Ασιας. Νομιζω πως φαινεται και απο το ονομα 1
mythoc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστω. Μενω Ανω με Κατω Τουμπα. Πανω απο Μικρας Ασιας. Νομιζω πως φαινεται και απο το ονομα χαχα ναι δεν προσεξα το ονομα, σκαψανε τα πεζοδρομια ?
Erythreas34 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Οχι ακομα. Προς το τελος του μηνα θα το εχουν βαλει.
mythoc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Οχι ακομα. Προς το τελος του μηνα θα το εχουν βαλει. μακαρι, ελπιζω την αλλη εβδομαδα να βγουν αδειες για ολους.
mythoc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 update: πολλες κορδελες η HCN στην τουμπα για αυριο (τεταρτη)... αμφιπολεως, πυλαιας, χανδρινου. πλησιαζουν σε μενα τα παιδια
elise Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ειναι υποχρεωτικο αν θες και τηλεφωνο να βαλεις και το πακετο ομιλιας; ή μπορεις απλα να εχεις το ιντερνετ και οτι τηλεφωνα περνεις να τα πληρωνεις; εχει δοκιμασει κανεις την καλωδιακη τηλεοραση; περνει bandwith απο το ιντερνετ? πως ειναι η ποιοτητα εικονας της;
mythoc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ειναι υποχρεωτικο αν θες και τηλεφωνο να βαλεις και το πακετο ομιλιας; ή μπορεις απλα να εχεις το ιντερνετ και οτι τηλεφωνα περνεις να τα πληρωνεις; εχει δοκιμασει κανεις την καλωδιακη τηλεοραση; περνει bandwith απο το ιντερνετ? πως ειναι η ποιοτητα εικονας της; οχι μπορείς να χεις τηλέφωνο και με όγκοχρέωση! για την τηλεόραση δεν νομίζω να τρώει bandwidth, θα δοκιμάσω από εβδομάδα και θα σου πω.
elise Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δεν εχει δοκιμασει κανεις την καλωδιακη τηλεοραση να μας πει εντυπωσεις;
anti Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Η τηλεοραση δεν εχει καταναλωση σε bandwith. Το πακετο ομιλιας είναι προαιρετικο. Η ποιοτητα της τηλεορασης εξαρταται απο το καναλι αλλα ειναι sd και εχει επεισης και αρκετα HD κυριως ξενα. Είναι ψηφιακα DTV και απαιτει τηλεοραση με αποκωδικοποιητή αν και υπαρχουνκαι καμια 20αρια καναλια αναλογικα.
elise Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 DVB-T (digital terrestrial) YES DVB-T2 (digital terrestrial) YES DVB-S (digital satellite) YES DVB-S2 (digital satellite) YES DVB-C (digital cable) YES CI+ YES Analog ολα αυτα εχω. καλυμμένος δεν θα ειμαι;
anti Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν έχεις voip router και με καποια επιπλεον συνδρομη, μπορεις να χρησιμοποιησεις και εναλλακτικο voip παροχο οπως viva, modulus, omnivoice, intertelecom ο οποιοι δινουν και ελληνικη αριθμοδοτηση, Αν και πιστευω οτι θα καλυψουν τα πακετα ομιλιας που διατίθενται. DVB-T (digital terrestrial) YES DVB-T2 (digital terrestrial) YES DVB-S (digital satellite) YES DVB-S2 (digital satellite) YES DVB-C (digital cable) YES CI+ YES Analog ολα αυτα εχω. καλυμμένος δεν θα ειμαι; Νομιζω εισαι οκ.
elise Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δεν μιλαω πολυ στο στεθερο... εχω αρκετο χρονο απο το κινητο οποτε δεν με απασχολει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα