Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι βεβαια, πριν 10 λεπτα αλλαξε σε adsl και παλι η γραμμη μου. μου το ενεργοποιησαν δοκιμαστικα επειδη υποτιθεται υπηρχε καλυψη με ταχυτητες εως 30mbps, μονο που ο τυπας δεν γνωριζε οτι δεν υπαρχει καμπινα vdsl εδω κοντα, οποτε ειχα 1 βδομαδα vdsl με 11 mbps. 9 πιανω με adsl :P αποσυνδεσεις δεν ειχα οποτε δεν με ενοχλησε και πολυ αφου δεν πληρωσα κατι. με 31 margin τολμησε και το ενεργοποιησε ο τυπας στην wind :P

[inside joke for advanced users only]Σε λίγο θα ζητάν να πληρωθούν σε gil :P :P :P[/inside joke for advanced users only]

υπαρχει το πακετο 50/50 στην hcn, αλλα κοστιζει..

Επίσης πολιτική ορθής χρήσης! :0
Δημοσ.

Δεν απαντάνε στα τηλέφωνα, δεν απαντάνε στα email....πως θα τους έρθουν οι πελάτες ; ...ουρανοκατέβατοι ; Ειλικρινά, τόση έλλειψη επαγγελματικότητας δεν έχω ξανασυναντήσει....

Δημοσ.

Δεν απαντάνε στα τηλέφωνα, δεν απαντάνε στα email....πως θα τους έρθουν οι πελάτες ; ...ουρανοκατέβατοι ; Ειλικρινά, τόση έλλειψη επαγγελματικότητας δεν έχω ξανασυναντήσει....

Μια χαρα εμενα μου απαντησαν οταν τους πηρα τηλ και με εξυπηρετησαν. μηπως δεν παιρνεις τις σωστες ωρες φιλε;

Δημοσ.

περασα σημερα απο το μαγαζι της hcn στη χαριλαου για να ρωτησω αν υπαρχει καποια εξελιξη, αν βγηκε η αδεια κλπ και η απαντηση ηταν: δεν βγαινουν αδειες μεχρι 18 αυγουστου... γυριζοντας ειδα πως σκαβουν μερικους δρομους στην τουμπα και μου φαινεται λιγο παραξενο... σαν απαντηση-παγιδα το ειπε η κοπελια. anyway 5 βδομαδες and counting!

Δημοσ.

Εχοντας ασχολιθει πριν απο μερικα χρονια με την διαδικασια αδειοδοτησης, σε διαβεβαιωνω οτι δε μου κανει καμια εντυπωση. Εξαλου οι περισσοτερες δημοσιες υπηρησιες εχουν κατεβασει στορια εδω και καμια βδομαδα. Δε καταλαβαινω παντως γιατι σκας, κάνεις την αιτηση και οταν ερθει η ωρα είτε προχωρας  με τη συνδεση, ειτε την ακυρωνεις αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα.

Δημοσ.

Εχοντας ασχολιθει πριν απο μερικα χρονια με την διαδικασια αδειοδοτησης, σε διαβεβαιωνω οτι δε μου κανει καμια εντυπωση. Εξαλου οι περισσοτερες δημοσιες υπηρησιες εχουν κατεβασει στορια εδω και καμια βδομαδα. Δε καταλαβαινω παντως γιατι σκας, κάνεις την αιτηση και οταν ερθει η ωρα είτε προχωρας  με τη συνδεση, ειτε την ακυρωνεις αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα.

δεν σκαω, διακοπες κανω :P

Δημοσ.

περασα σημερα απο το μαγαζι της hcn στη χαριλαου για να ρωτησω αν υπαρχει καποια εξελιξη, αν βγηκε η αδεια κλπ και η απαντηση ηταν: δεν βγαινουν αδειες μεχρι 18 αυγουστου... γυριζοντας ειδα πως σκαβουν μερικους δρομους στην τουμπα και μου φαινεται λιγο παραξενο... σαν απαντηση-παγιδα το ειπε η κοπελια. anyway 5 βδομαδες and counting!

Σκαψαν σε εμενα και φεραν την οπιτκη ινα εξω απο το σπιτι μου :)

Δημοσ.

Σκαψαν σε εμενα και φεραν την οπιτκη ινα εξω απο το σπιτι μου :)

φτου σου! ποτε ειχες κανει αιτηση?

Δημοσ.

18 Ιουνιου σημερα μου δωσαν.

3669594453.png

καλα downloads φιλε! δοκιμασε pings σε games αν μπορεις και πες μας!.. αισχος απο 20 που πληρωνεις πιανεις μονο 19,70 !! :P

Δημοσ.

καλα downloads φιλε! δοκιμασε pings σε games αν μπορεις και πες μας!.. αισχος απο 20 που πληρωνεις πιανεις μονο 19,70 !! :P

To κακο ειναι οτι μου παρουσιασε ενα προβλημα η συνδεση και θα πρεπει να περιμενω μεχρι να ερθουν αυριο οι τεχνικοι να το φτιαξουν. :(

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι μου παρουσιασε ενα προβλημα η συνδεση και θα πρεπει να περιμενω μεχρι να ερθουν αυριο οι τεχνικοι να το φτιαξουν. :(

Τι πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...