Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι είναι αυτά ρε γατάκια..στις Σέρρες έχουμε FTTH.... :)

attachment.php?attachmentid=101350&d=135

Ξέρω, επαρχία πάει καλά. Στην περιοχή μου δεν προσφέρεται ούτε αυτό ακόμη. Και με ΟΤΕΝΕΤ που προσφέρει αναβάθμιση σε VDSL2, για πακέτο έως 50, δεν υπάρχει ακόμη η τεχνολογία που υπόσχεται. Λίγα τετράγωνα παρακάτω και έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

διαφορετικές περιοχές, διαφορετική τεχνολογία και διαφορετική χρήση...

σε όλους ρίχνει η Forthnet με FTTH 150/50, 30-35 euro νομίζω :P

• Like 1

διαφορετικές περιοχές, διαφορετική τεχνολογία και διαφορετική χρήση...σε όλους ρίχνει η Forthnet με FTTH 150/50, 30-35 euro νομίζω :P

εδω ναι και 45 να ήταν μοκο θα καναμε!

Λόγω streaming και youtube πιο πολύ απ'ολα με ενδιαφέρει η ταχύτητα στο upload. Με τα 40 για download είμαι υπερευχαριστημένος. Ακόμη και με την DSL που συγχρόνιζα στα 11 mbps δεν με πείραζε. Ο λόγος που αγόρασα γρηγορότερο Ίντερνετ ήταν κυρίως το upload. Και δυστυχώς ακόμη και τα 4 είναι λίγα. Για ποιότητα Streaming  1080p ζορίζεται λιγάκ. Αλλά και να είχα περισσότερο πάλι, οι περισσότεροι δεν αντέχουν τέτοιο download για να το δουν. Ακόμη και στο εξωτερικό (Ευρώπη-Αμερική) κυρίως λόγω κόστους. Επίσης Justin.tv που streamαρα 24/7 είχαν bandwidth limit για τους μη premium users και καμιά φορά με κόβανε.

Λόγω streaming και youtube πιο πολύ απ'ολα με ενδιαφέρει η ταχύτητα στο upload. Με τα 40 για download είμαι υπερευχαριστημένος. Ακόμη και με την DSL που συγχρόνιζα στα 11 mbps δεν με πείραζε. Ο λόγος που αγόρασα γρηγορότερο Ίντερνετ ήταν κυρίως το upload. Και δυστυχώς ακόμη και τα 4 είναι λίγα. Για ποιότητα Streaming  1080p ζορίζεται λιγάκ. Αλλά και να είχα περισσότερο πάλι, οι περισσότεροι δεν αντέχουν τέτοιο download για να το δουν. Ακόμη και στο εξωτερικό (Ευρώπη-Αμερική) κυρίως λόγω κόστους. Επίσης Justin.tv που streamαρα 24/7 είχαν bandwidth limit για τους μη premium users και καμιά φορά με κόβανε.

ακομα δεν μπορω να καταλαβω γτ επελεξαν τετοιες ταχυτητες upload. θα μπορουσαν να εχουν πιο συμμετρικα πακετα, ισως στο μελλον. τωρα τι θα γινει, θα σκαψουν κανα δρομο γτ γυρισα απο διακοπες? :P αντεχω βεβαια.. εχω 11mbps Vdsl απτο Α/Κ  :ph34r:  :ph34r:

• Super Moderators

γιατί αυτοί που χρειάζονται πράγματι (δλδ επιχειρήσεις) παραπάνω upload πληρώνουν μισθωμένα κυκλώματα, οπότε αν έδιναν παραπάνω upload στα vdsl πακέτα θα έχαναν πελάτες από τις ακριβές συνδέσεις...

πληρώνεις για 11mbps vdsl από Α/Κ?

πληρώνεις για 11mbps vdsl από Α/Κ?

οχι βεβαια, πριν 10 λεπτα αλλαξε σε adsl και παλι η γραμμη μου. μου το ενεργοποιησαν δοκιμαστικα επειδη υποτιθεται υπηρχε καλυψη με ταχυτητες εως 30mbps, μονο που ο τυπας δεν γνωριζε οτι δεν υπαρχει καμπινα vdsl εδω κοντα, οποτε ειχα 1 βδομαδα vdsl με 11 mbps. 9 πιανω με adsl :P αποσυνδεσεις δεν ειχα οποτε δεν με ενοχλησε και πολυ αφου δεν πληρωσα κατι. με 31 margin τολμησε και το ενεργοποιησε ο τυπας στην wind :P

Τωρα περιμενω την HCN να σκαψει 3 στενα για να βαλω 40αρι. Δοκιμασα το 20αρι σε σπιτι φιλου και ηταν πολυ σταθερο.

btw πριν δεν λεγαμε για vdsl αλλα για το cable, στο vdsl τα πακετα ειναι σταθερα δεν θα αλλαξουν ποτε. προφανως για τον λογο που ειπες. υπαρχει το πακετο 50/50 στην hcn, αλλα κοστιζει..

• Super Moderators

πόσο attenuation και πόσο συγχρόνιζες σε adsl για να σου λένε ότι έχεις κάλυψη και μπορείς να πας σε 30αρι vdsl?

ναι τυχαίο παράδειγμα, ισχύει παντού...

αστο μεγάλη ιστορία, είχα κανει και τοπικ με το τι τραβηξα οταν μετακόμισα. υποτίθεται πως αυτη τη βδομαδα θα βγουν αδειες εκσκαφης για οποιον ενδιαφέρεται να γίνει συνδρομητής hcn... αργούν πολύ οι άδειες γιαυτό οσο πιο γρήγορα κάνετε αίτηση τοσο το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...