Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναγκαστικά θες και το router που θα σου δώσουν για ONT και για τηλεφωνία. Το δικό σου μπορείς να το κρατήσεις μόνο για Internet, access point κλπ.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, επειδή ενδιαφέρομαι να πάω σε HCN. Το μόνο που με απασχολεί και ήθελα να ρωτήσω το φορουμ:

Η εγκατάσταση γίνεται απο το μπαλκόνι ή εσωτερικά της οικοδομής. 

Επίσης όσων αφορά το Voucher Gigagbit σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ξέρει κανείς πως προχωράς στην αίτηση ώς ΦΥΣΙΚΟ Πρόσωπο; Γιατί δε μου δίνει επιλογή παρα μόνο ώς επιχείρηση.

Δημοσ.

η εγκατάσταση εφόσον δεν υπάρχει από άλλο πάροχο εσωτερική, πάει από το μπαλκόνι.

Όσο αφορά το voucher νομίζω πολύ έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζω την λύση και αν υπάρχει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο μεταξύ η τιμή της για το 900/900 είναι απίστευτα ακριβή.

Λήγει το συμβόλαιο μου με την Cosmote και το σκεφτόμουν να πάω σε HCN, γιατί θέλω γραμμή χωρίς δέσμευση, αλλά 60€ είναι πανάκριβα.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Dinoel said:

αλλά δεν γνωρίζω την λύση και αν υπάρχει.

Δεν υπάρχει ακόμα δυστυχώς...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μπώ στο δίκτυο της HCN στην Αλεξάνδρεια; (κωμόπολη της Ημαθίας) (Η Βέροια βλέπω είναι ήδη) Μάλλον όχι, αλλά, υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε;

Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 6:13 ΜΜ, nikolakis3 είπε

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μπώ στο δίκτυο της HCN στην Αλεξάνδρεια; (κωμόπολη της Ημαθίας) (Η Βέροια βλέπω είναι ήδη) Μάλλον όχι, αλλά, υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε;

το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει εγκατάσταση. Αλλά το να γνωρίζουμε τα σχέδια της HCN και σε ποια πόλη ή κωμόπολη θα πάει μετά όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...