Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Finn είπε

Ένα ποιοτικό access point ενδεχομένως. Αναβάθμιση στη γραμμή σίγουρα δε χρειάζεσαι. 

Δηλαδή θεωρείς ότι το ρουτερ που μου έχει δώσει η HCN και το έχω συνδέσει με καλώδιο ethernet απευθείας στην τηλεόραση είναι το πρόβλημα?

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 hours ago, Kevin14 said:

Δηλαδή θεωρείς ότι το ρουτερ που μου έχει δώσει η HCN και το έχω συνδέσει με καλώδιο ethernet απευθείας στην τηλεόραση είναι το πρόβλημα?

Ναι. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη bandwidth αλλά η διαχείριση του, γι'αυτό και έχεις τα σπασίματα όταν έχεις κι άλλες συσκευές μέσω wifi. Είναι 2.4/5ghz το access point του ρούτερ; Τι channel width έχει και πιο κανάλι;

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Finn είπε

Ναι. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη bandwidth αλλά η διαχείριση του, γι'αυτό και έχεις τα σπασίματα όταν έχεις κι άλλες συσκευές μέσω wifi. Είναι 2.4/5ghz το access point του ρούτερ; Τι channel width έχει και πιο κανάλι;

To access point του ρουτερ είναι 2.4/5ghz ( το ρουτερ ειναι το JF611-TV ). Για τα 5ghz το channel width είναι 80mhz και για τα 2.4ghz είναι 20mhz.

Εδώ να σημειώσω ότι όλες οι συσκευές συνδέονται στο Wifi των 5ghz. Δεν χρησιμοποιώ το 2.4 channel καθόλου.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις width 40mhz και πες μας πως συμπεριφέρεται. Δυστυχώς δε ζούμε σε interference free περιβάλλον για να παίζουμε άνετα με 80 και 160mhz width. 

• Thresh έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 10:06 ΠΜ, infin1tyGR είπε

Και αντίστοιχα τα κανονικά τους πακέτα, που δίνουν από το ιδιόκτητο δίκτυο:

image.png.312c9fa932ede5b431ac1b6a72c56bab.png

Ισχύουν και για τους παλιούς συνδρομητές; εγώ πληρώνω 39,75 για το 600/600

Δημοσ.
12 minutes ago, Liakos10 said:

Το κουπόνι έχει προϋπόθεση να μην έχεις ήδη σύνδεση πάνω από 100 Mbps, οπότε δεν το δικαιούσαι. Ίσως δουλέψει αν αλλάξεις πακέτο για 1 μήνα στο 30/3 Mbps και μετά αιτηθείς πάλι αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2024 στις 5:24 ΜΜ, Liakos10 είπε

Είναι μπελάς για να το κάνεις και ρίσκο αντίστοιχα, με βάση αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο είτε θα πρέπει να κάνεις μία νέα παράλληλη σύνδεση για να προχωρήσεις το Voucher (σε άλλο όνομα)  είτε να ρίξεις για 2 μήνες σε ταχύτητα κάτω των 100mbps.

Απλά η κοπέλα ήταν σε "φάση" ότι αυτό το κάνουμε με δικό μας ρίσκο και δεν εγγυάται ότι θα πάρουμε έτσι το voucher.. ΑΝ και εφόσον το πάρουμε θα μας εξυπηρετήσουν. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.

Με την Inalan να πηγαινει την 1000/1000 στα 34ε απο 1/12 διχως συμβολαιο, λογικα πρεπει να ριξει και η HCN τιμες σιγα σιγα στα δικα της μεγαλα πακετα.

Δημοσ.

Ισχύει, η τιμή του 900/900 είναι τελείως παράλογη πλέον. Ακόμα και σε δίκτυο Cosmote τη δίνει πιο φτηνά την Gbps η HCN απ' ό,τι στο δικό της δίκτυο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς όμως να μην θέλει να βάλει κόσμο στις 900 λόγο bandwidth capacity. Δεν το θεωρώ απίθανο.

Επεξ/σία από Dinoel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά για όσους έχουν Last mile HCN.

5-πλασίασαν και αυτοί το Upload τους.
Από 30Mbps σε εμένα πήγε 150Mbps

Βέβαια έχω πολλές αποσυνδέσεις τις τελευταίες 3 μέρες. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.

Για σας , θελω να παω στην HCN ειμαι cosmote fiber 300 και θελω να συνεχισω με το AVM FRITZ! Box 7590 AX οχι το router της εταιριας που δινεται παιρνει το AVM FRITZ! Box 7590 AX αυτοματα της ρυθμισεις η πρεπει να κανω κατι ? Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...