Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Finn είπε

Ένα ποιοτικό access point ενδεχομένως. Αναβάθμιση στη γραμμή σίγουρα δε χρειάζεσαι. 

Δηλαδή θεωρείς ότι το ρουτερ που μου έχει δώσει η HCN και το έχω συνδέσει με καλώδιο ethernet απευθείας στην τηλεόραση είναι το πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 hours ago, Kevin14 said:

Δηλαδή θεωρείς ότι το ρουτερ που μου έχει δώσει η HCN και το έχω συνδέσει με καλώδιο ethernet απευθείας στην τηλεόραση είναι το πρόβλημα?

Ναι. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη bandwidth αλλά η διαχείριση του, γι'αυτό και έχεις τα σπασίματα όταν έχεις κι άλλες συσκευές μέσω wifi. Είναι 2.4/5ghz το access point του ρούτερ; Τι channel width έχει και πιο κανάλι;

• Like 1

11 ώρες πριν, Finn είπε

Ναι. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη bandwidth αλλά η διαχείριση του, γι'αυτό και έχεις τα σπασίματα όταν έχεις κι άλλες συσκευές μέσω wifi. Είναι 2.4/5ghz το access point του ρούτερ; Τι channel width έχει και πιο κανάλι;

To access point του ρουτερ είναι 2.4/5ghz ( το ρουτερ ειναι το JF611-TV ). Για τα 5ghz το channel width είναι 80mhz και για τα 2.4ghz είναι 20mhz.

Εδώ να σημειώσω ότι όλες οι συσκευές συνδέονται στο Wifi των 5ghz. Δεν χρησιμοποιώ το 2.4 channel καθόλου.

Δοκίμασε να βάλεις width 40mhz και πες μας πως συμπεριφέρεται. Δυστυχώς δε ζούμε σε interference free περιβάλλον για να παίζουμε άνετα με 80 και 160mhz width. 

• Thresh έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...