Liakos10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, definitio είπε Πάντως το 611-TV είναι πολύ ανώτερο... Έχει πάνω από μία θύρες gigabit; Επίσης τα 600 τα πιάνεις άνετα; Εγώ στα speedtest περίπου 575 και γενικά είναι άστατο, άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο. Παλιά με την 120άρα έπιανε μονίμως φουλ και παραπάνω από 120.
infin1tyGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ναι, έχει 2 Gigabit θύρες το 611. Μην περιμένεις ακριβώς 600 Mbps 24 ώρες το 24ωρο. Εξαρτάται από τον φόρτο του speedtest server, του δικτύου και γενικά πολλά. Λογικό να έπιανες τα 120 όταν οι περισσότεροι είχαν τόσο κιόλας, είναι πολύ μικρότερη ταχύτητα. 1
Dinoel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) έχω το 611 και το έχω βάλει 2 φορές την εβδομάδα να κάνει restart μόνο του ξημερώματα που δεν δουλεύει κανείς. Δεν είναι ότι είχα προβλήματα αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην το βάλω. Έτσι και αλλιώς έχω δικό μου router όλες οι συσκευές είναι πάνω στο hap ac2 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Dinoel
infin1tyGR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ακριβώς το ίδιο setup έχω κι εγώ. 611 που κάνει restart Τρίτη και Σάββατο ξημερώματα και hAP ac². Το είχα αφήσει ένα διάστημα να μην κάνει ποτέ restart και είχε κολλήματα η τηλεφωνία που λύνονταν μετά από restart, οπότε το έβαλα πάλι καλού κακού. Άλλωστε είναι πολύ γρήγορο, σε 1 λεπτό έχει ξανασυνδεθεί και έχει πάρει IP. 1
sheik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες μέρες πρακτικά δεν μπορώ να δουλέψω διότι ξαφνικά Microsoft Teams και Zoom συνεχώς αποσυνδέονται, έχουν διακοπές ήχου και εικόνας κλπ. Μίλησα με HCN , έκαναν κάποιες αλλαγές και το πρόβλημα ΦΆΝΗΚΕ να λύνεται. Λέω φάνηκε διότι ενώ το Teams δεν παρουσίαζε πλέον πρόβλημα, το Zoom δεν ήταν πλέον προσβάσιμο μέσω app αλλά μόνο μέσω browser. Έκανα κούτσα στραβά τη δουλειά μου μέχρι που παρατήρησα πως από εκείνη την ημέρα προέκυψε άλλο κουλό πρόβλημα. Στο κινητό με WiFi δεν μπορούσα να δουλέψω το eurobank app ούτε το MyVodafone app. Κλείνοντας το WiFi και βάζοντας δεδομένα, όλα δουλεύουν ρολόι. Υποψιάστηκα ότι είχε να κάνει με τις οποίες αλλαγές έκανε το τεχνικό τμήμα της HCN και τους ενημέρωσα. Πριν λίγο έκαναν πάλι κάποιες αλλαγές, με πήραν κ τηλέφωνο, τα apps δουλεύουν πλέον αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται τώρα με zoom & teams και θα φανεί αύριο κατά την ώρα της δουλειάς. Μου ανέφερε πως δεν είμαι ο μόνος κ πως έχουν αρκετοί το ίδιο θέμα τελευταία στην HCN. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από sheik
infin1tyGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Zoom μέσω της εφαρμογής χρησιμοποίησα σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι περίεργο που σου είπε από μόνος του ότι το έχουν αρκετοί, στο facebook group δεν έχει αναφέρει κανείς κάτι. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει
sheik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Zoom μέσω της εφαρμογής χρησιμοποίησα σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι περίεργο που σου είπε από μόνος του ότι το έχουν αρκετοί, στο facebook group δεν έχει αναφέρει κανείς κάτι. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει Ποιο είναι το Facebook group για να ξέρω μήπως το αναφέρω κι εκει
infin1tyGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 https://www.facebook.com/groups/2007478106200778 1
Dinoel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δευτέρα που δούλευα απο το σπίτι σε Teams δεν είχα κανένα πρόβλημα. Zoom δεν χρησιμοποιώ.
definitio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Zoom δεν χρησιμοποιώ, κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή της Vodafone.
definitio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Εχετε ίντερνετ τωρα; Απο το απογευμα ειχα προβλήματα, αλλα εδω και 1 ωρα σιγουρα δεν εχω καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο.
osalonikios1977 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Τηλέφωνο και τηλεόραση παίζουν κανονικά. Ίντερνετ εδώ και 3-4 ώρες νεκρό. Καλαμαριά η σύνδεση.
vins Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Αν έχετε ελληνικό server σε vpn δοκιμαστε το, εμένα είχε μπει κανονικά και δούλευε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα