definitio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Αλλαξα το ρούτερ AF530-TV με το JF611-TV...απλά καμία σχέση στην εμβέλεια του WIFI (και του 2.4 καναλιού) και στη σταθερότητα με πολλές συσκευές... Απ' όταν ήρθαν οι γονείς μου κολλούσε συνέχεια η σύνδεση του κινητού μου στο ίδιο δωμάτιο του ρούτερ και άνοιγε αμέσως βιντεάκια/ιστοσελίδες με 4G. Είχα κι ένα extender στον ενδιάμεσο χώρο, το σαλόνι, απαραίτητο για να έχει wifi το δωμάτιο στην άκρη του διαμερίσματος (μεσολαβούντων δύο τοίχων από το δωμάτιο του ρούτερ) ...τώρα εξυπηρετεί απλώς τη σύνδεση στο οικιακό δίκτυο του εκτυπωτή που έχει μόνο LAN θύρα (το extender προσφέρει θύρα LAN για σύνδεση υπολογιστή/συσκευής) Επίσης το σήμα/ποιότητα σήματος της τηλεόρασης είναι πλέον 100% σε όλα τα κανάλι ενώ πριν η ποιότητα ήταν 95-98%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/5/2022 στις 9:07 ΜΜ, infin1tyGR είπε Καλορίζικο! Μπορείς να ελέγξεις αν έχει μενού για port forwarding; Επειδή πριν λίγο καιρό δεν είχε. Επανερχομαι σε αυτο διοτι ειχα απαντησει πως δεν εχει αλλα εκανα λαθος, εχει μενου για port forwarding, το λεει virtual server κατω απο το security-advanced nat.Το θεμα μου ειναι οτι εχω παρει ενα ps5 και μου βγαζει nat type 3. Εχω δοκιμασει τα παντα απο οδηγους για port forwarding, μεχρι και dmz το εβαλα αλλα μενει συνεχως nat 3. Ξερει κανεις πως διαολο μπορει να γινει type 2 το nat για να μην εχω θεματα με το online; Ακομα δεν εχω παρει συνδρομη plus για online για να δοκιμασω βεβαια απλα θα ηθελα να ειμαι σιγουρος εξαρχης οτι δεν θα εχω θεμα EDIT Πηρα τηλεφωνο και μου το αλλαξαν, αλλα γενικα πολυ σπαστικο αυτο με την HCN που επειδη δινουν σαπιορουτερς πρεπει για το οτιδηποτε θελεις να τους παιρνεις τηλεφωνο Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από sheik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό και με άλλους παρόχους μπορεί να συμβεί, και το κακό εκεί είναι ότι δεν θα καταλάβουν καν τι τους λες να το κάνουν έστω απομακρυσμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartsales Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Tι ταχύτητες έχεις με το PS5 Στις 29/12/2022 στις 8:50 ΠΜ, sheik είπε Επανερχομαι σε αυτο διοτι ειχα απαντησει πως δεν εχει αλλα εκανα λαθος, εχει μενου για port forwarding, το λεει virtual server κατω απο το security-advanced nat.Το θεμα μου ειναι οτι εχω παρει ενα ps5 και μου βγαζει nat type 3. Εχω δοκιμασει τα παντα απο οδηγους για port forwarding, μεχρι και dmz το εβαλα αλλα μενει συνεχως nat 3. Ξερει κανεις πως διαολο μπορει να γινει type 2 το nat για να μην εχω θεματα με το online; Ακομα δεν εχω παρει συνδρομη plus για online για να δοκιμασω βεβαια απλα θα ηθελα να ειμαι σιγουρος εξαρχης οτι δεν θα εχω θεμα EDIT Πηρα τηλεφωνο και μου το αλλαξαν, αλλα γενικα πολυ σπαστικο αυτο με την HCN που επειδη δινουν σαπιορουτερς πρεπει για το οτιδηποτε θελεις να τους παιρνεις τηλεφωνο Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από smartsales Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Χωρίς να μου έχει γίνει η σύνδεση μου ήρθε λογαριασμός Φεβρουαρίου από την εταιρεία. Συνέβη σε κάναν άλλον? Είχα κάνει αίτηση πριν καμιά 3-4 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Άλλαξαν λογισμικό τιμολόγησης τον προηγούμενο μήνα οπότε πιθανώς να έγινε κάποιο λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartsales Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις πόρτες από τα δικά τους ρουτερ δεν ανοίγουν με τπτ. Με αποτέλεσμα το PS4 με NAT2 και max 150down και 6up να μην μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια online και σε κάποια άλλα να ρίχνει μέχρι και την σύνδεση μόλις πάει να συνδεθεί.Τα ίδια και από την ταμπλέτα σε συγκεκριμένο παιχνίδι ρίχνει την γραμμή. Αλλάξαμε όλα τα ρουτερ τους και κανένα δεν δουλεύει στο port forwarding κολλάνε και πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εαν είναι να αγοράσω δεύτερο ρουτερ για να κάνει την δουλειά που έπρεπε να κάνει το δικό τους τότε θα τους χαιρετίσω. 360/360 η ταχύτητα δεν λέω καλή είναι για να την βλέπεις στο speed test αλλά θα πρέπει να κάνουμε και την δουλειά μας ! Αν κάποιος έχει κάποια λύση ας μας την πει μπας και γίνει δουλειά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Με παιχνίδια δεν έχω εμπειρία, αλλά με τορρεντ (όχι εγώ, ένας γνωστός μου), δεν υπάρχει θέμα στο "Port Forwarding", αλλά προφανώς στη περίπτωση των παιχνιδιών ακόμη και στιγμιαία θέματα θα είναι ορατα, σε αντίθεση με το τορρεντ στο υπόβαθρο. Πώς έχεις εισαγάγει τις ρυθμίσεις και δεν λειτουργεί; Μπορείς να δώσεις ένα screenshot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 NAT Type 2 πάντως σημαίνει ότι λειτουργεί το port forward/DMZ που έκανες. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartsales Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε NAT Type 2 πάντως σημαίνει ότι λειτουργεί το port forward/DMZ που έκανες. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. το NAT2 το έβαλαν οι τεχνική μετά από παρότρυνση δικιά μου 37 λεπτά πριν, definitio είπε Με παιχνίδια δεν έχω εμπειρία, αλλά με τορρεντ (όχι εγώ, ένας γνωστός μου), δεν υπάρχει θέμα στο "Port Forwarding", αλλά προφανώς στη περίπτωση των παιχνιδιών ακόμη και στιγμιαία θέματα θα είναι ορατα, σε αντίθεση με το τορρεντ στο υπόβαθρο. Πώς έχεις εισαγάγει τις ρυθμίσεις και δεν λειτουργεί; Μπορείς να δώσεις ένα screenshot; αυτήν την στιγμή οι πόρτες φαίνονται ανοιχτές αλλά οι κάμερες δεν δουλεύουν πρέπει να κάνω επαναφορά το ρουτερ σε εργοστασιακές και μετά να ξαναπεράσω ρυθμίσεις και αν πάω να βάλω άλλη πόρτα μετά μπλοκάρουν τα πάντα και πάλι από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Θα μπορούσε να είναι bug επειδή έχεις αλλάξει το subnet από 192.168.100.x σε 192.168.2.x. Το firmware τους είναι αρκετό κακό. Θα πρότεινα δικό σου router (ακόμα και κάποιο φτηνό), DMZ από το Arrow σε αυτό και να κάνεις εκεί ό,τι forward χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Από τότε που άλλαξα ρουτερ και αναβάθμισα σε 600/600 έχω συχνές αποσυνδέσεις και κολλήματα και σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται επανακίνηση του ρούτερ. Αυτά τα θέματα δεν τα είχα παλιότερα. Πήρα τηλέφωνο, υποτίθεται κάνανε κάποιες ρυθμίσεις και για κάποιο διάστημα ήμουν οκ. Σήμερα ξύπνησα και δεν είχα ίντερνετ, έκανα restart το ρουτερ και έστρωσε. Φαντάζομαι για να μην γκρινιάζει κανείς άλλος θα είναι σε μένα το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, Liakos10 είπε Από τότε που άλλαξα ρουτερ και αναβάθμισα σε 600/600 έχω συχνές αποσυνδέσεις και κολλήματα και σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται επανακίνηση του ρούτερ. Αυτά τα θέματα δεν τα είχα παλιότερα. Πήρα τηλέφωνο, υποτίθεται κάνανε κάποιες ρυθμίσεις και για κάποιο διάστημα ήμουν οκ. Σήμερα ξύπνησα και δεν είχα ίντερνετ, έκανα restart το ρουτερ και έστρωσε. Φαντάζομαι για να μην γκρινιάζει κανείς άλλος θα είναι σε μένα το θέμα. Πριν λίγες μέρες (ίσως και το προηγούμενο ΣΚ, δε θυμαμαι) είχα θέμα, για 1-2 ώρες... Αλλά γενικά απ' όταν πήγα σε 600/600 μάλλον έχω λιγότερα θέματα, όσο περιοδικά κι αν ήταν πριν...αλλά άλλαξα ρουτερ για το dual band, που τα πάει πολύ καλύτερα στη διαχείριση των ασύρματα συνδεδεμένων συσκευών...πρότερα συχνά "μπούκωνε"/κόλλαγε όταν αυξάνονταν οι συσκευές στο σπίτι. Εσύ συνδέεεται ενσύρματα ή ασύρματα; Πόσες συσκευές συνδέονται ασύρματα στο ρούτερ; Με το 611-TV είμαι πολύ ευχαριστημένος (χωρίς να έχω απαιτήσεις για ειδικές ρυθμίσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ασύρματα 2 κινητά 1 tablet 1 TV, ενσύρματα το pc μου και ένα powerline που δίνει επίσης ενσύρματα σε άλλο pc και xbox. Έχω το 530-TV Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Liakos10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Liakos10 είπε Ασύρματα 2 κινητά 1 tablet 1 TV, ενσύρματα το pc μου και ένα powerline που δίνει επίσης ενσύρματα σε άλλο pc και xbox. Έχω το 530-TV Οχι δεν είναι αυτά επαρκή, κατά την εμπειρία μου, ώστε να μπουκώνουν το ρουτερ. Αυτό που αναφέρεις μπορεί να μην έχει σχέση καθόλου με το ρουτερ, αλλά με μικρο-διακοπές που μπορεί να έτυχαν αφού αναβάθμισες σε 600άρα ...κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι αν υπάρξουν τέτοιες διακοπές, μια επανεκκίνηση του ρούτερ βοηθάει (μπορεί να έχει διορθωθεί το όποιο θέμα από HCN, αλλά το ρουτερ να έχει κολλήσει στην αναζήτηση σύνδεσης). Πάντως το 611-TV είναι πολύ ανώτερο...με ασύρματες συσκευές: 4 κινητά, 2 τηλεοράσεις, 3λαπτοπ, 2 εκτυπωτές..με το προηγούμενο (530 νομίζω) είχα θέματα συχνά. Και μόνο λόγω του 2.4/5ghz dual band αξίζει. Βεβαια αν το θέμα ήταν τυχαίο και αφορουσε τεχνικά ζητήματα στην HCN, το ρούτερ δεν θα βοηθήσει...αν έχεις θέματα όταν άλλοι στη περιοχή σου συνδέονται κανονικά, δοκίμασε το νεώτερο ρούτερ θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα