Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι μικρή διαφορά τα +10€ στα 16€. Ξέρω όντως άτομα (αν και λίγα) που έχουν αυτό το πακέτο επειδή το θέλουν για απλή χρήση και χωρίς συμβόλαιο και σε περιοχή που το DSL είναι απλώς χάλια.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει γίνει κανόνας σε όλο τον πλανήτη ειδικά σε συνδέσεις οπτικών ινών. Όσο μεγαλύτερο είναι το πακέτο σύνδεσης, αντίστοιχα μειώνεται κατά πολύ περισσότερο το κόστος ανά Mbps, τόσο ώστε τα μικρά πακέτα να υπάρχουν μόνον για όσους είτε είναι μακρυά είτε να έχουν άδεια τσέπη.

• Like 1
Δημοσ.

μια ερώτηση Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα ρουτερ… έχω πάρει το πακέτο με τα 360mbps και μου είπαν απ την HCN για δικό τους ρουτερ με 15€. Υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να πάρω χωρίς να ξεφεύγει στο θέμα τιμής; (Μέχρι 100€ max ) ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

υπάρχει κανένας που να παίζει pubg από Hcn?

Το setup μου είναι 611-->dmz σε mikrotik hap ac2.

Έχω σχεδόν σε κάθε server packet loss, ανεβοκατεβαίνει από 1% σε 8% σύμφωνα με τα στατιστικά μέσα στο game.

Στον ίδιο server φίλοι που έχουν άλλον provider ή δεν έχουν καθόλου ή έχουν μικρότερο από εμένα.

Δημοσ.

Προσπάθησα κι εγώ το 611 να το βάλω σε DMZ και να συνδέσω άλλο router. Ακόμα και με βοήθεια τεχνικών οι θύρες δεν άνοιγαν ποτέ πραγματικά. Έλεγξε αν είναι όντως ανοιχτές οι θύρες σου.

Αν είναι ανοιχτές πες μου σε παρακαλώ πώς το κατάφερες γιατί εγώ κατέληξα να επιστρέφω στο να χρησιμοποιώ αποκλειστικά το 611 που επίσης το port forwarding που έχει είναι απαίσιο - μάλλον λόγω μνήμης. Αλλιώς καλωσήρθες στον υπέροχο κόσμο της HCN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prizi είπε

Προσπάθησα κι εγώ το 611 να το βάλω σε DMZ και να συνδέσω άλλο router. Ακόμα και με βοήθεια τεχνικών οι θύρες δεν άνοιγαν ποτέ πραγματικά. Έλεγξε αν είναι όντως ανοιχτές οι θύρες σου.

Αν είναι ανοιχτές πες μου σε παρακαλώ πώς το κατάφερες γιατί εγώ κατέληξα να επιστρέφω στο να χρησιμοποιώ αποκλειστικά το 611 που επίσης το port forwarding που έχει είναι απαίσιο - μάλλον λόγω μνήμης. Αλλιώς καλωσήρθες στον υπέροχο κόσμο της HCN

κοίταξε είμαι Hcn εδώ και χρόνια πριν είχα το 510 αλλά έκανα βλακεία και το έκαψα. Για αυτό πήρα το 611

Πως κοιτάς αν μία πόρτα σου είναι ανοιχτή? Με κάποιο port checker ή κάνεις κάτι συγκεκριμένο?

Επεξ/σία από Dinoel
Δημοσ.

Ναι με port checker. Ελέγχεις την αντίστοιχη θύρα που θες να ανοίξεις. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει η υπηρεσία που χρειάζεται την αντίστοιχη θύρα να τρέχει όταν κάνεις το port check. Άρα καλό είναι να τρέχει το παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prizi είπε

Ναι με port checker. Ελέγχεις την αντίστοιχη θύρα που θες να ανοίξεις. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει η υπηρεσία που χρειάζεται την αντίστοιχη θύρα να τρέχει όταν κάνεις το port check. Άρα καλό είναι να τρέχει το παιχνίδι.

ναι το γνωρίζω ότι πρέπει να υπάρχει ενεργή υπηρεσία για αυτό σε ρώτησα.

Εγώ είμαι οκ από άνοιγμα πόρτας μόλις το τσέκαρα. Δεν έχω κάνει κάτι τρελό στο 611.

static ip στο mikrotik από τον dhcp του 611.
dmz με την Ip που έβαλα static του mikrotik στο Advance Nat

και έχω απενεργοποιήσει και το upnp.

Επεξ/σία από Dinoel
Δημοσ.

Αυτό έχω κάνει κι εγώ αλλά δε λέει να δουλέψει με τίποτα.

• 611 εχει ip 192.168.100.1
  • ASUS router εχει ip 192.168.1.254 και το 611 του δινει static 192.168.100.254. 192.168.100.254 δινω και στο DMZ του 611
  • Port forwarding δεν κανω στο 611 αλλα στο Asus
  • Έπαιξα και με το upnp που ανεφερες.

Οι θύρες πάντα φαίνονται κλειστές.

Δημοσ.

611 εδώ και το DMZ του παίζει κανονικά. Φαντάζομαι έχεις σβήσει όλα τα port forward rules από το 611 όταν δοκιμάζεις το DMZ. Γιατί στα παλιότερα Arrow είχαν προτεραιότητα αυτές οι εγγραφές, δεν το έχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Αφού σε εσάς δουλεύει καλά σιγά σιγά αρχίζω να υποπτεύομαι το router. Μέχρι και τεχνικοί της HCN ήρθαν και δοκιμάζαμε διάφορα Arrows.

Το port forwarding στο Asus ξέρω ότι ειναι στημένο σωστά γιατί το ίδιο router χρησιμοποιούσα παλιά με VDSL και ήταν όλα μια χάρα.

@infin1tyGR εσύ ποιο router χρησιμοποιείς. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξω.

Δημοσ.

Κι εγώ ένα hAP ac² έχω, αλλά στο facebook group δεν έχει αναφέρει κάποιος προβλήματα στο port forwarding και με άλλα router (έχουν αναφερθεί ωστόσο προβλήματα με Xiaomi routers).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinoel είπε

Δοκίμασες και με torrent client? 

Πολύ περίεργο να μην δουλεύει το 611.reset το έχετε κάνει? 

Και reset, και άλλα Arrow δοκίμασα. Τίποτα. Δεν είχα κάποιο σοβαρό λόγο να χρησιμοποιήσω άλλο AP πάνω στο 611 αλλά βρήκα ένα πολύ παράξενο θέμα που έχει το 611 όταν κάνει το ίδιο το port forwarding (που ήλπιζα να λυνόταν με το χρησιμοποιούσα το Asus.

Έχω ένα raspberry pi με διάφορες υπηρεσίες ενεργές. Με το port forwarding του 611 (χωρις προφανώς άλλο AP συνδεδεμένο) οι διάφορες σελίδες των υπηρεσιών (είτε από το τοπικό δίκτυο είτε εκτός σπιτιού) σέρνονταν απίστευτα να φορτώσουν με τη remote ip.  Γι'αυτό μου ταίριαξε αυτό που έλεγες με dropped packets. Αν έβαζα το raspberry pi σε DMZ όλες οι σελίδες πήγαιναν σφαίρα. Και είπα να δοκίμαζα με δεύτερο AP σε DMZ που το NAT να ήταν προφανώς σε αυτό.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, prizi είπε

Και reset, και άλλα Arrow δοκίμασα. Τίποτα. Δεν είχα κάποιο σοβαρό λόγο να χρησιμοποιήσω άλλο AP πάνω στο 611 αλλά βρήκα ένα πολύ παράξενο θέμα που έχει το 611 όταν κάνει το ίδιο το port forwarding (που ήλπιζα να λυνόταν με το χρησιμοποιούσα το Asus.

Έχω ένα raspberry pi με διάφορες υπηρεσίες ενεργές. Με το port forwarding του 611 (χωρις προφανώς άλλο AP συνδεδεμένο) οι διάφορες σελίδες των υπηρεσιών (είτε από το τοπικό δίκτυο είτε εκτός σπιτιού) σέρνονταν απίστευτα να φορτώσουν με τη remote ip.  Γι'αυτό μου ταίριαξε αυτό που έλεγες με dropped packets. Αν έβαζα το raspberry pi σε DMZ όλες οι σελίδες πήγαιναν σφαίρα. Και είπα να δοκίμαζα με δεύτερο AP σε DMZ που το NAT να ήταν προφανώς σε αυτό.

Δοκίμασες καθόλου χωρίς το Asus? Αν όχι καλύτερα να ξεκινήσεις από εκεί.
Αν το έχεις κάνει, ζήτα τους να σου αλλάξουν το Nat Type του 611 σε επίπεδο 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...