Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν αξίζει το router που δίνουν για να βγάλω το Xiaomi Mi Router 4A που έχω συνδεδεμένο στο παλιό από το 2019 και να χρησιμοποιήσω μόνο το δικό τους?

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστεύω το 611 είναι καλύτερο.
Δεν έχω δει router στη ζωή μου με λιγότερες δυνατότητες από το 4Α.

Βέβαια, αν το θες για ένα απλό wifi και καμία διαχείριση, πχ guest wifi κλπ, καλό είναι!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, jpater είπε

Πιστεύω το 611 είναι καλύτερο.
Δεν έχω δει router στη ζωή μου με λιγότερες δυνατότητες από το 4Α.

Βέβαια, αν το θες για ένα απλό wifi και καμία διαχείριση, πχ guest wifi κλπ, καλό είναι!

το 611 δεν το ξερω αλλα δε θα διαφερει και πολυ απο το 511 που εχω
το οποιο εχω να το δω απο τοτε που μου το φερανε το εκρυψα καλα καλα
δυο χρονια με το 3Α που μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις
-ακομη να βρω ρουτερ με ισχυροτερο σημα wifi (2.4Ghz μονο) απο εκεινο + usb για σκληρο δισκο κοινοχρηστο για ολο το δικτυο
μεχρι που μπηκε NAS-
αλλα δυο χρονια με το 4Α, δε λεει πολλα απο wifi, αλλα απο λειτουργικοτητα παραμετροποιησημο
ενα χρονο τωρα με το 4Α openwrd... τελειως αλλο επιπεδο
και ολα αυτα τα χρονια το δικτυο 3pc, laptop, ps5, κινητα & smart συσκευες και διακοπτες (38 στο wifi) το σπιτι μικρο 58τμ καλυπτεται πληρως απο το wifi 5Ghz
Εχω ακουσει πως οταν ξεπερασεις τις 50 συσκευες στο wifi τοτε αρχιζει να εχει θεματακια το xiaomi
αλλα στα 30€ που το πηρα, αν θυμαμαι καλα δηλωνω ενθουσιασμενος απο αυτα που μου εχει προφερει μεχρι σημερα το 4Α

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω hcn.

σαν δίκτυο, τον τελευταίο καιρό πως τα πάει? *(σταθερότητα, αποσυνδέσεις).

τι εξοπλισμό, δίνουν?

και άμα μπορεί κάποιος να ανέβασει μια φώτο πως γίνεται η εγκατάσταση στο μπαλκόνι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τα πάει πολύ καλά εδώ και μήνες από θέμα σταθερότητας. Τα router που δίνουν είναι «δικά τους» και ψιλομάπα εκτός από το 611 που είναι με εφάπαξ χρέωση 15€ το οποίο είναι ας πούμε decent. Στο μπαλκόνι δεν έχει κάτι, μια τρύπα στον τοίχο από την οποία μπαίνει το καλώδιο στον χώρο.

Δημοσ.

Επίσης μπαίνει κάποιο μικρό splitter, για τα καλώδια τηλεόρασης που θα πάνε σε χωριστά δωμάτια (αν κάποιος ζητήσει κ τιβι)

Δεν έχει κάποια πολύ εμφανή "εγκατάσταση", κάποιο πίνακα ας πούμε στο μπαλκόνι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, definitio είπε

Επίσης μπαίνει κάποιο μικρό splitter, για τα καλώδια τηλεόρασης που θα πάνε σε χωριστά δωμάτια (αν κάποιος ζητήσει κ τιβι)

Δεν έχει κάποια πολύ εμφανή "εγκατάσταση", κάποιο πίνακα ας πούμε στο μπαλκόνι..

Συνήθως έχουν ένα κουτί έξω από την οικοδομή, από εκεί τραβάνε καλώδιο (οπτική ίνα), στο φέρνουν στο διαμέρισμα ,όπου εσύ τους πεις τον τελικό προορισμό .

Επεξ/σία από arg74
Δημοσ.
2 ώρες πριν, arg74 είπε

Συνήθως έχουν ένα κουτί έξω από την οικοδομή, από εκεί τραβάνε καλώδιο (οπτική ίνα), στο φέρνουν στο διαμέρισμα ,όπου εσύ τους πεις τον τελικό προορισμό .

Χαίρω πολύ...για τον ιδιωτικό χώρο μιλάμε και ο συμφορουμίτης ζήτησε φωτο εγκατάστασης στο μπαλκόνι...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι Τριανδρια και εκανα αιτηση ωστε να ερθουν να βαλουν γραμμη. Ειπαν οτι θα σκαψουν, δεν με ενδιαφερει, περιμενω. Εχει κανεις προσδοκιμο και ποσο περιπου ping πιανετε και παιχνιδια;  **ενδιαφερομαι για το 360**

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TheCactie είπε

Καλησπερα παιδια ειμαι Τριανδρια και εκανα αιτηση ωστε να ερθουν να βαλουν γραμμη. Ειπαν οτι θα σκαψουν, δεν με ενδιαφερει, περιμενω. Εχει κανεις προσδοκιμο και ποσο περιπου ping πιανετε και παιχνιδια;  **ενδιαφερομαι για το 360**

3 χρόνια συμπληρώνω σε λίγο καιρό. Πρακτικά  αν δεν έχεις δίπλα δεν παίζει να σε συνδέσουν.

Δημοσ.

Μου φαίνονται απίστευτα ότι νάνε τα πακέτα τους, με 15 euro έχεις 10mbps, και με 25 euro έχεις 120mbps. Wtf?! Επίσης γιατί τα ενδιάμεσα που βάλαν πρόσφατα δεν γίνετε χωρίς τηλέφωνο?! 😑

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μου φαίνονται απίστευτα ότι νάνε τα πακέτα τους, με 15 euro έχεις 10mbps, και με 25 euro έχεις 120mbps. Wtf?! Επίσης γιατί τα ενδιάμεσα που βάλαν πρόσφατα δεν γίνετε χωρίς τηλέφωνο?! 😑

Price discrimination.

Επίσης με τα 10mbps/15€ εδραιώνεται ως η εταιρία με το πιο φθηνό πακέτο αλλά στην ουσία επειδή η διαφορά ειναι μικρή σε ωθεί να πας στο αμέσως επόμενο στα 25€.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Finn είπε

Price discrimination.

Επίσης με τα 10mbps/15€ εδραιώνεται ως η εταιρία με το πιο φθηνό πακέτο αλλά στην ουσία επειδή η διαφορά ειναι μικρή σε ωθεί να πας στο αμέσως επόμενο στα 25€.

aholes-assholes.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...