Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Δεν έχω συναντήσει τέτοιο θέμα. Χρησιμοποιείς κάποιο συγκεκριμένο VPN;

Σε OpenVPN προσπαθώ με τον client του OpenVPN. Μόλις γυρίζω στην Cosmote που έχουμε στον χώρο συνδέεται αμέσως.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η HCN πρακτικά τριπλασίασε τη ταχύτητα των πακέτων κρατώντας τις ίδιες τιμές, πχ HCN Prime (120/120, απεριόριστα σταθερά, 360' προς κινητά) αναβαθμίστηκε σε 360/360 στην ίδια τιμη των 29€

Σε άλλα προγράμματα, που δεν περιλάμβαναν πακέτο τηλεφωνίας (ειδική πρόσθετη χρέωση για τηλεφωνικές υπηρεσίες), προστίθεται ενα 3€.

Τελικά εγώ αναβάθμισα σε 600/600, απεριόριστα σταθερά, 600' προς κινητά με 39,75€, καθώς μού φάνηκε η πιο συμφέρουσα λύση...με +10€ σχεδόν 5πλασιασμός της ταχύτητας κ διπλασιασμός των κλήσεων προς κινητά.

...είμαι ακόμη εκτός Θεσσαλονίκης, οπότε αν και η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε από 1η Οκτωβρίου, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη...(σταθερότητα, ping, κτλ)
...με το καλό από το ερχόμενο ΣΚ.

Εχει στείλει η εταιρεία email σε υφιστάμενους πελάτες εδώ κ κάποιες μέρες κ δημοσιεύτηκαν οι νέες τιμές και στο Facebook

309207702_5654554551278603_7645741205449196759_n.jpg.e1f0b9186f1fd50aa5942ba8907d181c.jpg

Επεξ/σία από definitio
  • Like 3
Δημοσ.

για τα 3€; Γιατί πόσους αφορά κ πόσο μεγάλη είναι η επιβάρυνση, ώστε να αποθαρρύνει από τη προτίμηση όταν τα άλλα κριτήρια ικανοποιούνται;

Χωρίς πακέτο τηλεφωνίας οι κλήσεις είναι πολύ ακριβές, πολύ εύκολα θα φας τα 3€ σε τυχαίες ανάγκες...με 3 ευρώ απεριόριστα σταθερά + 360-600" προς κινητά η τιμή είναι πολύ συμφέρουσα.

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, definitio είπε

για τα 3€; Γιατί πόσους αφορά κ πόσο μεγάλη είναι η επιβάρυνση, ώστε να αποθαρρύνει από τη προτίμηση όταν τα άλλα κριτήρια ικανοποιούνται;

Χωρίς πακέτο τηλεφωνίας οι κλήσεις είναι πολύ ακριβές, πολύ εύκολα θα φας τα 3€ σε τυχαίες ανάγκες...με 3 ευρώ απεριόριστα σταθερά + 360-600" προς κινητά η τιμή είναι πολύ συμφέρουσα.

δεν κάθομαι όλη την μέρα σπίτι για να παίρνω τηλ από το σταθερό. ούτε έχω σκοπό να τους δώσω 20 ευρώ. το πρόγραμμα που έχω με υπερκαλύπτει για τις ανάγκες μου όσο αφορά το κινητό. Ούτως άλλος τι 120 τι 360 το ίδιο ping θα έχω στα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

για το εφάπαξ ποσό της τηλεφωνίας; Δεν υπάρχει αλλού εφάπαξ χρέωση για ενεργοποιήσεις υπηρεσιών κτλ; Σπάνια γίνονται δωρεάν, όσο θυμάμαι.

Έπειτα το 20€ εφάπαξ θα το δώσεις και θα λαμβάνεις 360 - 600mbps άνω κάτω με 29-39€...μη πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο...3€ είναι στο συνολικό πακέτο...εσύ πες πως χωρίς τηλέφωνο και με όλα τ άλλα πληρώνεις την ανωτέρω τιμή.

Πού αλλού θα το βρεις αυτό;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, definitio είπε

για το εφάπαξ ποσό της τηλεφωνίας; Δεν υπάρχει αλλού εφάπαξ χρέωση για ενεργοποιήσεις υπηρεσιών κτλ; Σπάνια γίνονται δωρεάν, όσο θυμάμαι.

Έπειτα το 20€ εφάπαξ θα το δώσεις και θα λαμβάνεις 360 - 600mbps άνω κάτω με 29-39€...μη πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο...3€ είναι στο συνολικό πακέτο...εσύ πες πως χωρίς τηλέφωνο και με όλα τ άλλα πληρώνεις την ανωτέρω τιμή.

Πουθενά δεν το βρίσκεις αυτό. Τα νέα πακέτα είναι πολύ μπροστά. Χωρίς συμβόλαια και ιστορίες. Το περιμέναμε το μπαμ, θα γινόταν κάποια στιγμή. Έκανε μια σκασιά το καλοκαίρι με το χαζοπρόμο "για νέους συνδρομητές", συνέχισε με ένα άλλο μετά για φοιτητές και τώρα είπαν να μπουν δυναμικά με δυνατά πακέτα να προσελκύσουν κόσμο και να κρατήσουν και τους παλιούς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, definitio είπε

μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.

για μένα που παίζω παιχνίδια online το ping θα είναι ίδιο, είτε με 120 είτε με 360 είτε με 1000. απλά θα κατεβαίνει το παιχνίδι πιο γρήγορα. για την τηλεφωνία έχω καλύτερο πρόγραμμα από ότι δίνουν αυτοί. και εν έτη 2022 μόνο γιαγιάδες και παππούδες έχουν ακόμα συσκευή σταθερής τηλεφωνίας σπίτι. Άντε σου βάζω και ένα 20% πάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.

για μένα που παίζω παιχνίδια online το ping θα είναι ίδιο, είτε με 120 είτε με 360 είτε με 1000. απλά θα κατεβαίνει το παιχνίδι πιο γρήγορα. για την τηλεφωνία έχω καλύτερο πρόγραμμα από ότι δίνουν αυτοί. και εν έτη 2022 μόνο γιαγιάδες και παππούδες έχουν ακόμα συσκευή σταθερής τηλεφωνίας σπίτι. Άντε σου βάζω και ένα 20% πάνω.

Μια χαρά κατάλαβα τί γράφεις...

εσύ ψάχνεις πώς να εξοικονομήσεις απ΄αυτό που σου δίνουν, και "βγαίνεις παραπονούμενος", ενώ η τιμή που σου δίνουν το προϊόν μαζί με τη τηλεφωνία δεν έχει αντίπαλο...

...3€ το μήνα και 20€ Εφάπαξ/μηνών παραμονής...πρόσθεσέ τα στα 36€ για 600/600 και πες μου ποιό άλλο συμφέρει περισσότερο.
...μη πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο, σου ξαναγράφω, υπολόγισε τα παραπάνω ως στάνταρ χρέωση κι εκμεταλλεύσου τις ταχύτητες , την έλλειψη συμβολαίων, καθώς και το δικαιωμα παγώματος της χρέωσης όποτε λείπεις 1-6 μήνες (τόσο νομίζω είναι το ετήσιο όριο)

Εχεις ανταγωνιστή στα ίδια χρήματα;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, definitio είπε

Μια χαρά κατάλαβα τί γράφεις...

εσύ ψάχνεις πώς να εξοικονομήσεις απ΄αυτό που σου δίνουν, και "βγαίνεις παραπονούμενος", ενώ η τιμή που σου δίνουν το προϊόν μαζί με τη τηλεφωνία δεν έχει αντίπαλο...

...3€ το μήνα και 20€ Εφάπαξ/μηνών παραμονής...πρόσθεσέ τα στα 36€ για 600/600 και πες μου ποιό άλλο συμφέρει περισσότερο.
...μη πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο, σου ξαναγράφω, υπολόγισε τα παραπάνω ως στάνταρ χρέωση κι εκμεταλλεύσου τις ταχύτητες , την έλλειψη συμβολαίων, καθώς και το δικαιωμα παγώματος της χρέωσης όποτε λείπεις 1-6 μήνες (τόσο νομίζω είναι το ετήσιο όριο)

Εχεις ανταγωνιστή στα ίδια χρήματα;

για να το τελεώσουμε εδώ και μην κουράζουμε το νήμα.

δεν με απασχολεί τι δίνουν, από την στιγμή που δεν θα δω διαφορά στο gaming. Απλά για να λέω ότι έχω 360/360

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς και 30/3 με 19€ αν σε ενδιαφέρει μόνο το ping στο gaming. Και πολύ πιο οικονομικά θα σου έρχεται.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Η αναβαθμιση εγινε 1/10/2022 και με 3 € τζαμπα τηλεφωνια
(τι να το κανω που δεν το χρειαζομαι)
αποκτησα ταχυτητα (τα υπολοιπα εμειναν ιδια) που ο ανταγωνισμος ειναι μακρια
ασε το upload...
Μικρη εταιρια, κανει ο,τι μπορει
Επεκταση δικτυου, μαρκετινγκ και διαφημηση θελει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Μπορείς και 30/3 με 19€ αν σε ενδιαφέρει μόνο το ping στο gaming. Και πολύ πιο οικονομικά θα σου έρχεται.

για το twitch το 120/120 είναι ιδανικό για μένα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αύριο περιμένω τεχνικό για να δούμε αν μπορέσουμε να κάνουμε δουλειά,τι Ms παίζει πάνω κάτω σε gaming ? Επίσης είδα στην κατηγορία tv ότι κάτι φτιάχνουν την σύνδεση για αυτούς που θέλουν IPTV κτλ,και μιας και κάνω χρήση τέτοιων υπηρεσιών τι παίζει με αυτό; Αξίζει ; Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...