Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Πόσα Mbps είναι η σύνδεση κι είχες ακόμα μόνο 2.4ghz WiFi στο router?
Starback Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, sheik είπε Καλησπέρες... Όπως εχω ξαναγραψει, χρονια πελατης και απολυτα ευχαριστημενος κ με τις τιμες και την υπηρεσια. Κατι σποραδικα disconnects στις αρχες πριν 2-3 χρονια που συνεβαιναν (κι αυτα για πολυ λιγη ωρα) εχουν εξαλειφθει. Για αλλο λογο γραφω ομως. Παρατηρησα οτι δεν λειτουργει το WiFi calling οταν ειμαι στο σπιτι(Vodafone). Βασικα ποτε δεν λειτουργουσε παντα ειχα θεμα και νομιζα εφταιγαν οι συσκευες ή το Android. Ειδα ομως οτι στη δουλεια και σε wifi φιλων δουλευει κανονικα. Οποτε εστειλα μειλ στην HCN τι μπορει να γινει. Με πηραν τηλεφωνο κ μου ειπαν εχω δικιο διοτι το jf-511 δεν υποστηριζει ενα πρωτοκολλο που χρειαζεται το wifi calling και πως καααααποια απροσδιοριστη στιγμη θα γινει με update. Μου προτεινε να μου δωσει το καινουριο jf-611 με χρεωση 15ευρω το οποιο ειναι κ dual band. Ερωτω, δεν θα επρεπε να ειναι δωρεαν η αλλαγη; Τον ρωτησα κ μου ειπε πως το wifi calling δεν ηταν τοσο "must" πριν λιγα χρονια και δεν υποστηριζοταν απο το ρουτερ και πως αν θελω παιρνω τωρα το 611 με 15ευρω και οοοοταν δωθει update στο 511 μπορω να το γυρισω πισω και να μου τα πιστωσουν. Θα το παρω εννοειται και δεν θα μπω στη διαδικασια για 15 ευρω μετα να ξανα αλλαζω ρουτερ και μαλιστα downgrade, απλως νομιζα οτι κατι τετοιο θα γινεται δωρεαν. Με βάζεις σε σκέψεις τώρα φίλε γιατί από τότε που γύρισα από Nova σε HCN πριν ένα μήνα έχω την εντύπωση ότι το σήμα των κινητών είναι χάλια… επειδή όμως δε συνδέομαι στο Wi-Fi του εξοπλισμού της HCN αλλά σε δικό μου router αναρωτιέμαι αν επηρεάζομαι ή όχι… χάθηκα λίγο στο αν το πρωτόκολλο που αναφέρεις επηρεάζει το κομμάτι του Wi-Fi ή του modem/router. Θα το ελέγξω μόλις γυρίσω σπίτι.
sheik Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Thresh είπε Πόσα Mbps είναι η σύνδεση κι είχες ακόμα μόνο 2.4ghz WiFi στο router? 120/120
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Just now, sheik said: 120/120 Τα έβλεπες με 2.4ghz?
sheik Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Thresh είπε Τα έβλεπες με 2.4ghz? Οχι, γυρω στα 80-90 επιανα με WiFi αλλα δεν με ενοχλουσε γιατι στο κινητο ειναι μια χαρα κ το θεωρουσα και φυσιολογικο να χανει εφοσον ειναι ασυρματο. Στο PC το εχω με ethernet και τα πιανει εννοειται. 1
infin1tyGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σε εμένα με το AF510 παίζει κανονικά το WiFi calling σε Cosmote. Είναι πιο παλιό από το 511 και χωρίς υποστήριξη για τηλεόραση, αλλά δεν έχει υα θέματα που διαβάζω κατά καιρούς για το 511. Μπορείς να ζητήσεις να σου το δώσουν αν το έχουν να δοκιμάσεις και με αυτό. Εννοείται δεν έχει καλό WiFi ούτε αυτό αλλά κατάλαβα ότι δεν το χρειάζεσαι τόσο. Αν και η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα φτηνό AP και να ησυχάσεις. 1 hour ago, Starback said: Με βάζεις σε σκέψεις τώρα φίλε γιατί από τότε που γύρισα από Nova σε HCN πριν ένα μήνα έχω την εντύπωση ότι το σήμα των κινητών είναι χάλια… επειδή όμως δε συνδέομαι στο Wi-Fi του εξοπλισμού της HCN αλλά σε δικό μου router αναρωτιέμαι αν επηρεάζομαι ή όχι… χάθηκα λίγο στο αν το πρωτόκολλο που αναφέρεις επηρεάζει το κομμάτι του Wi-Fi ή του modem/router. Θα το ελέγξω μόλις γυρίσω σπίτι. Δεν σε επηρεάζει τίποτα από όσα γράφτηκαν εδώ από τη στιγμή που συνδέεσαι σε δικό σου WiFi AP. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από infin1tyGR 1
sheik Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Σε εμένα με το AF510 παίζει κανονικά το WiFi calling σε Cosmote. Είναι πιο παλιό από το 511 και χωρίς υποστήριξη για τηλεόραση, αλλά δεν έχει υα θέματα που διαβάζω κατά καιρούς για το 511. Μπορείς να ζητήσεις να σου το δώσουν αν το έχουν να δοκιμάσεις και με αυτό. Εννοείται δεν έχει καλό WiFi ούτε αυτό αλλά κατάλαβα ότι δεν το χρειάζεσαι τόσο. Αν και η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα φτηνό AP και να ησυχάσεις. Δεν σε επηρεάζει τίποτα από όσα γράφτηκαν εδώ από τη στιγμή που συνδέεσαι σε δικό σου WiFi AP. Μολις το παρελαβα και το τοποθετησα και δουλευει αψογα το WiFi calling πλεον ενω και σε ταχυτητα πιανω καρφι 120/120 με WiFi. Ε, χαλαλι τα 15 ευρω... Γενικα βεβαια εχω την εντυπωση πως τα ρουτερ τους αυτα ειναι λιγο τραγικα και πολυ πολυ basic, αλλα οκ προχωραμε.
infin1tyGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλορίζικο! Μπορείς να ελέγξεις αν έχει μενού για port forwarding; Επειδή πριν λίγο καιρό δεν είχε.
sheik Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Καλορίζικο! Μπορείς να ελέγξεις αν έχει μενού για port forwarding; Επειδή πριν λίγο καιρό δεν είχε. Μπα δεν εχει 😒
Liakos10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, sheik είπε Μπα δεν εχει 😒 Τι εννοείται δηλαδή; Ότι δεν υπάρχει δυνατότητα port forwarding;
infin1tyGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 7 minutes ago, sheik said: Μπα δεν εχει 😒 Κρίμα, αλλά thanks που το κοίταξες. 4 minutes ago, Liakos10 said: Τι εννοείται δηλαδή; Ότι δεν υπάρχει δυνατότητα port forwarding; Στο firmware του συγκεκριμένου router δεν το έχουν προσθέσει ακόμα. Μπορείς να ζητήσεις με τηλέφωνο ή mail να σου το κάνουν αυτοί 😕 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, sheik είπε το jf-511 δεν υποστηριζει ενα πρωτοκολλο που χρειαζεται το wifi calling Πληροφοριακά, ποιο είναι αυτό το πρωτόκολλο;
sheik Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Mingas είπε Πληροφοριακά, ποιο είναι αυτό το πρωτόκολλο; ουτε ξερω 😁
WhitePixel Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Καλησπέρα Προσπαθώ να δω μέσω ertflix αλλά λογικά η hcn μας πετάει στο εξωτερικό και δεν με αφήνει πως μπορώ να το παρακάμψω αυτό;
infin1tyGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν «μας πετάει στο εξωτερικό», αλλά μάλλον η ΕΡΤ συνεργάζεται με πάροχο geolocation που δεν έχει ανανεώσει για χρόνια τις λίστες του και φαίνεται να είσαι από άλλη χώρα. Από τι ξεκινάει η IP σου; Εμένα από 188.117.225.xxx δεν έχει θέμα. Ανάφερε, επίσης, το πρόβλημά σου στο Ertflix από εδώ: https://www.ertflix.gr/en/page/epikoinonia-ertflix Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα