Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάλαβα, thanks! Οπότε το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσουν καν ή θα είναι χωρίς επιδότηση και με μη συμμετρικές ταχύτητες οπότε και μάλλον αδύνατο να την επιλέξει κάποιος, εκτός αν για κάποιο λόγο θέλει να είναι χωρίς συμβόλαιο και τον βολέψει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μπορεί κάποιος πελάτης της HCN να μου πει εντυπώσεις όσων αφορά το online gaming, ποιότητα σύνδεσεις και γενικά την εμπειρία του.

Είμαι μεταξύ ΟΤΕ FTTH ΚΑΙ HCN. Kαι οι δυο επιλογές είναι άμεσα διαθέσιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Από θέμα downtimes/σταθερότητας θα είναι καλύτερα στον ΟΤΕ, αν και έχει βελτιωθεί σημαντικά και η HCN σε αυτό και δεν έχει τραγικά πολλές διακοπές ή προβλήματα. Ping σε game servers, όπου έχω δοκιμάσει η HCN έχει το χαμηλότερο από όλους, ακόμα και από ΟΤΕ FTTH. Αν έχεις κάποια σκέψη για streaming παράλληλα με το gaming, το πολύ μεγάλο upload της HCN θα σε σώσει. Και γενικά δηλαδή, αν δημιουργείς content ή ανεβάζεις μεγάλα αρχεία κλπ. Στη θέση σου θα δοκίμαζα για κάποιο διάστημα την HCN, δεν έχει συμβόλαιο άλλωστε.

• Thanks 2
Δημοσ.

Έχει ακυρώσει κάποιος, πάντως, την HCN μετά από λίγο καιρό, αφού εγκατασταθούν οπτικές ίνες ειδικά (για τα ομοαξονικά παλιότερα, υποθέτω το κόστος είναι αρκετά μικρότερο) ;

Δε ξέρω τί κόστος έχει για την εταιρεία το μήκος των καλωδίων που τοποθετείται κ σαφώς δεν κερδίζει κάτι με το να τρέξει να μαζέψει καλώδια μετά τη λήξη της συνδεσης, αποτρέποντας/δυσκολεύοντας μετέπειτα επιστροφή του πελάτη...

...το ρουτερ σίγουρα θα το επιστρέφεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο το router επιστρέφεις σε αυτή την περίπτωση. Φίλος μου διέκοψε μετά από 2 μήνες επειδή έφυγε από το σπίτι.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρά στην παρέα.

Απλή ερώτηση: έγινε νέος πελάτης με το πρόγραμμα 120 fiber με τηλεφωνία. Μου δώσαν το router JF511-tv. 

Προφανώς η τηλεφωνία για να λειτουργεί μέσω της οπτικής (VOIP) πρέπει να αφήνω ανοικτό το modem τη νύχτα. Όμως θέλω να κλείνω το wifi. Διακόπτη δε βρήκα! υπάρχει;; ή πρέπει να κάνω ρύθμιση software; 

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι το WiFi σου (ειδικά από το συγκεκριμένο router) σε επηράζει ενώ γύρω σου υπάρχουν άλλα τόσα + το πολύ ισχυρότερο σήμα κινητής τηλεφωνίας από 3 παρόχους;

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα για όλο το Μάρτιο τρέχει μια προσφορά από την hcn με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και ένα μήνα δωρεάν και επειδή τελειώνει το συμβόλαιο μου λέω να κάνω την αλλαγή σε hcn .Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά πόσο καιρό χρειάζεται η σύνδεση για να γίνει (υπόψιν η πολυκατοικία έχει κουτί hcn) και κατά δεύτερον πόσο περίπου  είναι η τελική ταχύτητα στην 10αρα πχ εάν πιάνει και κάτι  παραπάνω  .Τέλος σχετικά με την εγκατάσταση χρειάζεται κάποιο έγγραφο από τον ιδιοκτήτη (είμαι φοιτητής και νοικιάζω )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, WhitePixel said:

Καλησπέρα για όλο το Μάρτιο τρέχει μια προσφορά από την hcn με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και ένα μήνα δωρεάν και επειδή τελειώνει το συμβόλαιο μου λέω να κάνω την αλλαγή σε hcn .Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά πόσο καιρό χρειάζεται η σύνδεση για να γίνει (υπόψιν η πολυκατοικία έχει κουτί hcn) και κατά δεύτερον πόσο περίπου  είναι η τελική ταχύτητα στην 10αρα πχ εάν πιάνει και κάτι  παραπάνω  .Τέλος σχετικά με την εγκατάσταση χρειάζεται κάποιο έγγραφο από τον ιδιοκτήτη (είμαι φοιτητής και νοικιάζω )

Εμένα που είχε κουτί είχαν έρθει σε 3-4 εργάσιμες από όταν έκανα την αίτηση. Η ταχύτητα είναι ακριβώς όση λέει το πακέτο. Δεν χρειάζεται έγγραφο από τον ιδιοκτήτη, αλλά καλό είναι εσύ να τον ρωτήσεις.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WhitePixel είπε

Eφοσον εχει κουτι στην οικοδομη σου ειναι αρκετα αμεση η διαδικασια

Εφοσον μιλαμε για οπτικη ινα , οτι πληρωνεις περνεις

• Like 1
Δημοσ.

με 25,60€ εχεις 120down
ο ερωτας ομως ειναι τα 120upload που δεν θα τα βρεις πουθενα
για τηλεφωνια κρατας το κινητο σου και εισαι jet
δεν εχεις δεσμευση σε συμβολαια, ανεβαζεις την ταχυτητα σου αν θελεις εναν μηνα στα 200/200 και τον αλλο μηνα την γυριζεις στα 120/120
για την δουλεια που το θελεις ειναι ο,τι πιο τιμιο υπαρχει στην αγορα χρονια τωρα
εχει ομως και τα θεματακια της (ρουτερ χαλια, κατι αποσυνδεσεις)
Αν εχει η πολυκατοικια κουτι ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
εχει καποιους που περιμενουν 3-4 χρονια να φτασει η εταιρια στην πορτα τους

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, καλό "cheat" αν δεν θες τηλεόραση είναι να ζητήσεις για router το 510 αντί για το 511 που δίνουν συνήθως. Μπορεί να φτάνει 117 αντί για 120 το upload, αλλά είναι πραγματικά σταθερό χωρίς τα προβλήματα του 511.

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό με την TV γιατι έτρεχε μια προσφορά χωρίς έξτρα κόστος νομίζω και δεν έχω προβλήματα γενικά. 

Δημοσ.

Πήραμε το οκ του ιδιοκτήτη οπότε θα προχωρήσω σε αίτηση λογικά για τα 120 .Επίσης έχω μια ακόμα ερώτηση .Επειδή είμαι φοιτητής και τους καλοκαιρινούς μήνες λείπω μπορώ να κάνω παύση η να ρίχνω την ταχύτητα οπότε θέλω χωρίς κάποια εξτρα χρέωση;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως έχει πιο κάτω απο 120, αλλα μπορείς να κάνεις παυση τους μήνες που δεν θες.

23 λεπτά πριν, WhitePixel είπε

Πήραμε το οκ του ιδιοκτήτη οπότε θα προχωρήσω σε αίτηση λογικά για τα 120 .Επίσης έχω μια ακόμα ερώτηση .Επειδή είμαι φοιτητής και τους καλοκαιρινούς μήνες λείπω μπορώ να κάνω παύση η να ρίχνω την ταχύτητα οπότε θέλω χωρίς κάποια εξτρα χρέωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...