Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, definitio είπε

Μας ταλαιπώρησε τη τελευταία βδομάδα με 2 διακοπές η HCN, αλλά τουλάχιστον παρείχε ενημέρωση μέσω SMS για τη κατάσταση κ την επίλυση.

Καλά αυτό με τα sms ήταν λίγο αστείο. Οκ καλά κάνουν και στέλνουν αλλά να έχει και νόημα. Τι εννοώ; Είχα πρόβλημα με την σύνδεση εκείνο το πρωί, διορθώθηκε και μου ήρθε sms το απόγευμα. Μέχρι το βράδυ ξανακόπηκε η σύνδεση για καμιά ώρα. Το επόμενο πρωί στις 8 γύρισα από τη δουλειά, πάλι δεν είχα ιντερνετ. Πήρα τηλ μου λένε το φτιάχνουν. Το απόγευμα ήρθε sms ότι διορθώθηκε.
Πάντως είχα πολύ καιρό να έχω θέματα με τη σύνδεση. Σε γενικές γραμμές καλά πάει το πράμα, απλά επειδή στις μέρες μας κάνουμε σχεδόν τα πάντα μέσω ίντερνετ ακόμα και τη μία ώρα που θα μείνεις χωρίς σύνδεση μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δεν έχεις άλλη εναλλακτική (mobile data ας πούμε)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 minutes ago, Liakos10 said:

Καλά αυτό με τα sms ήταν λίγο αστείο. Οκ καλά κάνουν και στέλνουν αλλά να έχει και νόημα. Τι εννοώ; Είχα πρόβλημα με την σύνδεση εκείνο το πρωί, διορθώθηκε και μου ήρθε sms το απόγευμα. Μέχρι το βράδυ ξανακόπηκε η σύνδεση για καμιά ώρα. Το επόμενο πρωί στις 8 γύρισα από τη δουλειά, πάλι δεν είχα ιντερνετ. Πήρα τηλ μου λένε το φτιάχνουν. Το απόγευμα ήρθε sms ότι διορθώθηκε.

Είχε κάποιο ιδιαίτερο θέμα η σύνδεσή σου. Στους περισσότρους που επηρεάστηκαν μόνο από το γενικό πρόβλημα, δεν ξανακόπηκε μετά το SMS επίλυσης. Και ναι, έχει σημασία να το στέλνουν, δείχνουν τουλάχιστον ότι έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα και προσπαθούν να το επιλύσουν.

4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Είχε κάποιο ιδιαίτερο θέμα η σύνδεσή σου. Στους περισσότρους που επηρεάστηκαν μόνο από το γενικό πρόβλημα, δεν ξανακόπηκε μετά το SMS επίλυσης. Και ναι, έχει σημασία να το στέλνουν, δείχνουν τουλάχιστον ότι έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα και προσπαθούν να το επιλύσουν.

Μάλλον και η δική μου είχε ιδιαίτερο θέμα τότε γιατί είχα ακριβώς τα ίδια 😂

Πάντως έχει δίκιο ο φίλος, για τη μια ώρα που γράφει παραπάνω.. Δυστυχώς έτσι είναι, όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, απλά την προηγούμενη βδομάδα πέσαν μαζεμένα.. είχε καιρό να συμβεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, vins said:

Μάλλον και η δική μου είχε ιδιαίτερο θέμα τότε γιατί είχα ακριβώς τα ίδια

Ναι, είχε και η δική σου. Το γενικό downtime ήταν μόνο Κυριακή πρωί, αν και 2 φορές.

image.png.f580c0177cf9efcd3277d3e6d1b59bd1.png

image.png.bcad7df059d8648e3147e64f4f5d2165.png

Επεξ/σία από infin1tyGR

11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Ναι, είχε και η δική σου. Το γενικό downtime ήταν μόνο Κυριακή πρωί, αν και 2 φορές.

Δε νομίζω ότι ήταν μόνο το γενικό downtime το θέμα.. Αν μπεις στο γκρουπάκι στο fb θα δεις ότι δεν ήταν μόνο αυτές τις ώρες το θέμα, δεκάδες άνθρωποι επιβεβαιωναν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Liakos10 είπε

Πάντως είχα πολύ καιρό να έχω θέματα με τη σύνδεση. Σε γενικές γραμμές καλά πάει το πράμα, απλά επειδή στις μέρες μας κάνουμε σχεδόν τα πάντα μέσω ίντερνετ ακόμα και τη μία ώρα που θα μείνεις χωρίς σύνδεση μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δεν έχεις άλλη εναλλακτική (mobile data ας πούμε)

To θετικό για μένα είναι η καταρχάς η άμεση (τη μια) ή σχεδόν άμεση (την άλλη, ήταν κ Κυριακή) καταγραφή κι αναγνώριση του προβλήματος...δείχνει δλδ αμεσότερες αποκρίσεις σε τεχνικά ζητήματα....παλιότερα έπεφτε ή σερνόταν η σύνδεση, έπαιρνες τηλ δεν απαντούσαν, κυνηγούσες πληροφορίες.

2 φορές μού κόπηκε η σύνδεση τη περασμένη βδομάδα κ πράγματι είχε πολύ καιρό να συμβεί...μάς χάλασε λίγο σχέδια γιατί έπρεπε να κάνω trouble-shooting στον υπολογιστή του πατέρα μέσω Teamviewer, αλλά όλα ΟΚ

Επεξ/σία από definitio

46 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Και ναι, έχει σημασία να το στέλνουν, δείχνουν τουλάχιστον ότι έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα και προσπαθούν να το επιλύσουν.

Τα sms δεν τα στέλνουν όταν αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά μερικές ώρες αφού το διορθώσουν και ενημερώνουν ότι το λύσανε. Δηλαδή μέχρι να φτιαχτεί δεν ξέρουμε αν το γνωρίζουν ή όχι.

39 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Εγώ συγκεκριμένα είχα θέμα Σάββατο πρωί ή μεσημέρι και μετά ξανά αργά το απόγευμα προς βραδάκι. Και την Κυριακή για δυο ωρίτσες το πρωί μέχρι τις 10. Στις δύο το μεσημέρι μου στείλανε ότι φτιάχτηκε, όχι απόγευμα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ.
Αλλά έχουν βελτιωθεί αρκετά όπως είπε κάποιος πιο πάνω. Σε σχέση με πέρσι πολύ καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Liakos10 είπε

Τα sms δεν τα στέλνουν όταν αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά μερικές ώρες αφού το διορθώσουν και ενημερώνουν ότι το λύσανε. Δηλαδή μέχρι να φτιαχτεί δεν ξέρουμε αν το γνωρίζουν ή όχι.

Εγώ συγκεκριμένα είχα θέμα Σάββατο πρωί ή μεσημέρι και μετά ξανά αργά το απόγευμα προς βραδάκι. Και την Κυριακή για δυο ωρίτσες το πρωί μέχρι τις 10. Στις δύο το μεσημέρι μου στείλανε ότι φτιάχτηκε, όχι απόγευμα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ.
Αλλά έχουν βελτιωθεί αρκετά όπως είπε κάποιος πιο πάνω. Σε σχέση με πέρσι πολύ καλύτερα.

Δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση...τη μια φορά έλαβα sms πολύ κοντά στην ώρα που ξεκίνησε το πρόβλημα, τη Κυριακή αργότερα (ήταν κ Κυριακή) αλλά αρκετά νωρίτερα από την επίλυση, κ δεύτερο sms μετά την επίλυση.

Κ για του λογου το αληθές

Screenshot_2021-11-23-23-15-12-72_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Screenshot_2021-11-23-23-19-47-21_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg.3672325b1139119a16afd7305fb6f4ab.jpg

Επεξ/σία από definitio

8 ώρες πριν, definitio είπε

Δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση...τη μια φορά έλαβα sms πολύ κοντά στην ώρα που ξεκίνησε το πρόβλημα, τη Κυριακή αργότερα (ήταν κ Κυριακή) αλλά αρκετά νωρίτερα από την επίλυση, κ δεύτερο sms μετά την επίλυση.

Κ για του λογου το αληθές

Screenshot_2021-11-23-23-15-12-72_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Screenshot_2021-11-23-23-19-47-21_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg.3672325b1139119a16afd7305fb6f4ab.jpg

Μέσο έχεις φίλε; 🤣🤣

Τα ίδια router συνεχίζει να δίνει η HCN, τα AF530/511 κοκ;

Έχουν εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα της JM-data κ ελάχιστα αποτελέσματα εμφανίζονται με σχετική αναζήτηση...δεν ξέρω τί σημαίνει αυτό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδια απο χθες συνδρομητης στην HCN ΣΤΟ 120/120. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Η ταχυτητα συμφωνα με speedtest ειναι γυρω στα 95. Το θεμα ειναι οτι το ethernet το εχω συνδεδεμενο στο FE (Fast Ethernet) πανω στο μοντεμ που μ βαλανε (ειναι το 511). Οταν δοκιμαζω να το συνδεσω στην θυρα GE δεν εχω καν ιντερνετ στον  σταθερο. Να σημειωσω οτι το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι πανω απο 2 μετρα. Με λιγα λογια το πρασινο φως στην υποδοχη ethernet της μητρικης φαινεται πρασινο και λειτουργει μονο στην θυρα συνδεσης FE στο μοντεμ τους... Τι πιστευεται οτι φταιει? Χρειαζεται αλλαγη καλωδιου ethernet ? Να σημειωσω οτι δεν μπορω να τσεκαρω την ταχυτητα που φτανω στο ρουτερ,  μπηκα στις ρυθμισεις και δεν αναφερεται πουθενα.

Δοκίμασε κάποιο άλλο καλώδιο Ethernet ή ζήτα να σου δώσουν άλλο router αν τελικά έχει θέμα η θύρα του. Η FE είναι 100άρα, οπότε λογικό το 95 που βλέπεις. Επίσης λογικό να μην αναφέρει κάπου ταχύτητα το router, δεν υπάρχει συγχρονισμός στο GPON.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...