GiwrgosP- Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, jpater είπε Γιατί δε βάζεις και το δικό σου ρουτερ όπως και νά χει? Βάλε και στο 511 ένα DMZ στην IP του WAN Port του δικού σου και είσαι έτοιμος Ετσι παρακαμπτω το δικο τους ρουτερ και τα πακετα τα διαχειριζεται το δικο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Χθες συνδέθηκα στην HCN (120/120) και αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια. 1. Δεν έχει συνδεθεί το τηλέφωνο, το led για το τηλέφωνο στο ρούτερ είναι σβηστό. 2. Με ethernet δεν μπορώ να πιάσω πάνω από 107 download, το upload έχει φτάσει και 120. Δοκιμασμένο σε speedtest και στο steam δοκίμασα να κατεβάσω με maximum ταχύτητα 10.7 3. Προσπαθώ να ανοίξω μια πόρτα στο router και δεν μπορώ με τίποτα. Και είναι και σου κου και δεν τους βρίσκεις ούτε στο τηλέφωνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Στείλε email στο support (at domain name gr). Διαφορετικά περίμενε την Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μίλησα με έναν τεχνικό τους, κάτι κάνανε και μπαμ αμέσως πήγε 120/120 ακατέβατα από την αρχή του τεστ. Μου είπε ότι κάτι είχε μείνει σαν υπόλοιμα όταν ρύθμιζαν το μόντεμ και καλά έκανα και τους πήρα. Με το port forward όλα οκ. Μόνο το τηλέφωνο δε συνδέθηκε ακόμα λόγο εκκρεμότητας φορητότητας που μου είπε θα γίνει εντός της ημέρας, μάλλον επειδή σήμερα έληγε το συμβόλαιο του προηγούμενου παρόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Τελικά, απογοητευτική η HCN. Είμαι 1μιση μήνα στον πάροχο και συνεχώς αποσυνδέσεις και προβλήματα, και η γυναίκα συνεχώς παραπονιέται για το σταθερό. Δε λέω καλά τα 120/120 αλλά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ τόσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Πάντως σήμερα από το πρωί είναι χάλια. Πάνω από 10 αποσυνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KeepRollingBaby Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ τα ίδια, έχω αρκετές αποσυνδέσεις τώρα τι να πω υπομονή κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει.. που πιστεύω θα λυθεί σύντομα 4 ώρες πριν, Liakos10 είπε Τελικά, απογοητευτική η HCN. Είμαι 1μιση μήνα στον πάροχο και συνεχώς αποσυνδέσεις και προβλήματα, και η γυναίκα συνεχώς παραπονιέται για το σταθερό. Δε λέω καλά τα 120/120 αλλά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ τόσα χρόνια. Σίγουρα με τον ΟΤΕ η τον κάθε πάροχο είχες 120/120 που ο ΟΤΕ σε έδινε έως 24 και είχες ψίχουλα.. και δεν είχες ποτέ αποσυνδέσεις γιατί το dslam δεν ήταν ποτέ πίτα.. οκ Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από KeepRollingBaby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, KeepRollingBaby είπε Και εγώ τα ίδια, έχω αρκετές αποσυνδέσεις τώρα τι να πω υπομονή κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει.. που πιστεύω θα λυθεί σύντομα Σίγουρα με τον ΟΤΕ η τον κάθε πάροχο είχες 120/120 που ο ΟΤΕ σε έδινε έως 24 και είχες ψίχουλα.. και δεν είχες ποτέ αποσυνδέσεις γιατί το dslam δεν ήταν ποτέ πίτα.. οκ όπως στις αρχές του μήνα που επί 2 μέρες δεν είχαμε ίντερνετ επί 4-5 ώρες? ακόμα ενημέρωση δεν έχουν βγάλει για το ίντερνετ που σέρνεται σήμερα. θα βγουν να που κάποιος από τους παρόχους μας στο εξωτερικό κτλ κτλ. Αρχές του μήνα θα έρθουν να ζητήσουν όλο το ποσό της συνδρομής όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 και εγω εχω συνεχόμενες διακοπες .. εδω και 7 ωρες ανα 5 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, mr.lucifer είπε και εγω εχω συνεχόμενες διακοπες .. εδω και 7 ωρες ανα 5 λεπτα από τις 11 το πρωί είναι το πρόβλημα. και το κακό είναι ότι δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε με POS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg74 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 να δούμε πότε θα φτιάξει το θέμα έχει αρκετές μέρες που μας πάνε τρένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, arg74 είπε να δούμε πότε θα φτιάξει το θέμα έχει αρκετές μέρες που μας πάνε τρένο είπανε ότι δέχονται DDOS attack από Voda. το κακό είναι ότι αν δεν κάνουν κάτι, μας βλέπω και το επόμενο π/σ/κ να μας πηγαίνει αίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 31 minutes ago, vassilis018 said: είπανε ότι δέχονται DDOS attack από Voda. Επισήμως? Θα το πάνε δικαστικά (άρα με αποδείξεις) ή θα τους πάει η Voda για συκοφαντική δυσφήμιση? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 ότι είπανε αναφέρω. το τι θα κάνουν δικό τους θέμα, εμείς να μην τρώμε αυτό το μαρτύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Πού έχει αναφερθεί η Vodafone; Στο facebook πάντως, μόνο για επίθεση λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα