Zombistas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα. Κουλή ερωτηση. Εχω πληρες πακετο στην Cosmote με VDSL και 100αρα ιντερνετ. Υπαρχει η δυνατοτητα να κρατησω το υπολοιπο πακετο της Cosmote αλλα χωρις το κομματι ιντερνετ και να μου παρεχει η HCN μονο ιντερνετ? Δηλαδη Cosmote τηλεφωνο+τηλεοραση και HCN Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, Zombistas είπε Καλησπερα. Κουλή ερωτηση. Εχω πληρες πακετο στην Cosmote με VDSL και 100αρα ιντερνετ. Υπαρχει η δυνατοτητα να κρατησω το υπολοιπο πακετο της Cosmote αλλα χωρις το κομματι ιντερνετ και να μου παρεχει η HCN μονο ιντερνετ? Δηλαδη Cosmote τηλεφωνο+τηλεοραση και HCN Internet. Αυτό γίνεται, αρκεί η τηλεόραση να μη χρειάζεται ίντερνετ. Εγώ, ένα διάστημα, είχα τηλέφωνο κοσμοτε και ίντερνετ HCN, μετά τα έκανα πακέτο όλα στην HCN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, alfagama είπε Αυτό γίνεται, αρκεί η τηλεόραση να μη χρειάζεται ίντερνετ. Εγώ, ένα διάστημα, είχα τηλέφωνο κοσμοτε και ίντερνετ HCN, μετά τα έκανα πακέτο όλα στην HCN. Ευχαριστώ για την γρήγορη απαντηση. Με εξεπληξες φορουμίτη. Αν χρειαζεται internet η τηλεόραση δεν γινεται να κουμπωσω της HCN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Όχι, δεν θα δουλέψει έτσι. Μόνο μέσω Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, vassilis018 είπε το θέμα ότι πρόβλημα έχουν θα που ότι είναι ο provider. είναι δεν είναι θέμα provider Πόσο παραπάνω το πάγιο να πάει μπορείς να καταλάβεις εύκολα αν είναι θέμα provider εξωτερικού ή όχι. ένα tracert εχθές αν έκανες στο 8.8.8.8(google dns) θα έβλεπες ότι έβγαινε Βουλγαρία και μετά Γερμανία. Κάπου εκεί είχε πρόβλημα. Για αυτό και αν έμπαινες σε ελληνικό site(που βρίσκεται και φυσικά σε Ελληνικό server) δεν είχες πρόβλημα. Cogent είναι ο υπεράροχος που είχε πρόβλημα. Όσο για την τιμή που θα μπορούσε να αυξηθεί κανείς μας δεν ξέρει. Αναλόγως τι ταχύτητα θα έπαιρναν θα ήταν και η τιμή. Δεν γνωρίζω αν η Hcn έχει διασύνδεση και με άλλο υπερπάροχο, αν και στο μήνυμα που ήρθε εχθές έγραφε "ένας από τους υπερπαρόχους μας" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Zombistas είπε Ευχαριστώ για την γρήγορη απαντηση. Με εξεπληξες φορουμίτη. Αν χρειαζεται internet η τηλεόραση δεν γινεται να κουμπωσω της HCN? Αν το OTETV το έχεις μέσω της DSL σύνδεσης, δεν γίνεται αυτό που ρωτάς. Αν από την άλλη είναι δορυφορικό, μια χαρά θα δουλεύει ο hybrid δέκτης της Cosmote με οποιαδήποτε σύνδεση έχεις για το Internet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jkoukos είπε Αν το OTETV το έχεις μέσω της DSL σύνδεσης, δεν γίνεται αυτό που ρωτάς. Αν από την άλλη είναι δορυφορικό, μια χαρά θα δουλεύει ο hybrid δέκτης της Cosmote με οποιαδήποτε σύνδεση έχεις για το Internet. Δορυφορικα ειναι η τηλεοραση. Ετσι γραφει και στον λογαριασμό. Ευχαριστώ για την πληροφορια. Θα το επιβεβαιωσω και εκτενέστερα σε ενα κατάστημα της Κοσμοτε. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Zombistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αν είναι δορυφορικό, τότε δεν υπάρχει θέμα. Ο Hybrid δέκτης απλά θέλει σύνδεση στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο και πάροχο. Καλά δεν γνωρίζεις αν είναι ή όχι δορυφορικό; Άσε τι αναφέρει ο λογαριασμός. Έχεις κεραία δορυφορική και συνδέεται με καλώδιο RF με τον δέκτη ή αυτός συνδέεται μόνο με καλώδιο δικτύου ή ασύρματα με τον router και δεν υπάρχει κανένα καλώδιο RF πίσω του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, jkoukos είπε Αν είναι δορυφορικό, τότε δεν υπάρχει θέμα. Ο Hybrid δέκτης απλά θέλει σύνδεση στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο και πάροχο. Καλά δεν γνωρίζεις αν είναι ή όχι δορυφορικό; Άσε τι αναφέρει ο λογαριασμός. Έχεις κεραία δορυφορική και συνδέεται με καλώδιο RF με τον δέκτη ή αυτός συνδέεται μόνο με καλώδιο δικτύου ή ασύρματα με τον router και δεν υπάρχει κανένα καλώδιο RF πίσω του; RF, το τσεκαρα χθες. Ποτε δεν ασχοληθηκα ο ιδιος με την τηλεοραση. Δεν βλεπω καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddnk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στο εξής: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το modem της hcn σε bridge mode με δικό μου router? Χρειάζομαι τις παραπάνω gigabit θύρες και διακόπτη on/off στο WiFi που έχει το δικό μου... Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από ddnk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δεν επιτρέπει σύνδεση bridge. Μόνο σε dmz μπορείς να συνδέσεις το δικό σου router. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddnk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι σημαίνει DMZ?? Ευχαριστώ.... Δηλαδή η hcn μόνο μια επιλογή δίνει σε modem/router; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από ddnk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Το router της HCN δεν μπορεί να καταργηθεί εντελώς. Μπορείς εναλλακτικά να κάνεις το router σου access point και να το χρησιμοποιήσεις για αυτά που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddnk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Α οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metzelos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 εγω πχ πηρα ενα Mi router 4A (Giga version) και απλα τραβηξα ενα ethernet απο την Giga εξοδο του AF στη WAN εισοδο του Mi. Δουλευει μια χαρα το συστημα κι εχω 5Ghz WiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα