infin1tyGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Αναγκαστικά θες και το router που θα σου δώσουν για ONT και για τηλεφωνία. Το δικό σου μπορείς να το κρατήσεις μόνο για Internet, access point κλπ.
alexanesta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 πριν απο λιγο μιλησα με τεχνικο της hcn και ειπε απο ΟΝΤ HCN στο δικο μου AVM FRITZ! Box 7590 AX με Ετηερνετ και ολα καλα . Εχει κανενας τετοια Συνδεση ?
siomio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους, επειδή ενδιαφέρομαι να πάω σε HCN. Το μόνο που με απασχολεί και ήθελα να ρωτήσω το φορουμ: Η εγκατάσταση γίνεται απο το μπαλκόνι ή εσωτερικά της οικοδομής. Επίσης όσων αφορά το Voucher Gigagbit σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ξέρει κανείς πως προχωράς στην αίτηση ώς ΦΥΣΙΚΟ Πρόσωπο; Γιατί δε μου δίνει επιλογή παρα μόνο ώς επιχείρηση.
Dinoel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 η εγκατάσταση εφόσον δεν υπάρχει από άλλο πάροχο εσωτερική, πάει από το μπαλκόνι. Όσο αφορά το voucher νομίζω πολύ έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζω την λύση και αν υπάρχει. 1
djuan1988 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Στο μεταξύ η τιμή της για το 900/900 είναι απίστευτα ακριβή. Λήγει το συμβόλαιο μου με την Cosmote και το σκεφτόμουν να πάω σε HCN, γιατί θέλω γραμμή χωρίς δέσμευση, αλλά 60€ είναι πανάκριβα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, Dinoel said: αλλά δεν γνωρίζω την λύση και αν υπάρχει. Δεν υπάρχει ακόμα δυστυχώς... 1
nikolakis3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μπώ στο δίκτυο της HCN στην Αλεξάνδρεια; (κωμόπολη της Ημαθίας) (Η Βέροια βλέπω είναι ήδη) Μάλλον όχι, αλλά, υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε;
Dinoel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 26/12/2024 στις 6:13 ΜΜ, nikolakis3 είπε Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μπώ στο δίκτυο της HCN στην Αλεξάνδρεια; (κωμόπολη της Ημαθίας) (Η Βέροια βλέπω είναι ήδη) Μάλλον όχι, αλλά, υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε; το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει εγκατάσταση. Αλλά το να γνωρίζουμε τα σχέδια της HCN και σε ποια πόλη ή κωμόπολη θα πάει μετά όχι.
mrvaggos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Τον προηγούμενο μήνα με κάλεσαν απο τον ΟΤΕ να βάλουμε οπτική ίνα (δεν δικαιούμαι voucher απλά η εγκατασταση είναι δωρεαν απο τον ΟΤΕ) με συνέπεια να γίνει και νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ όταν θα ενεργοποιηθεί η γραμμή. Έγινε η εγκατάσταση απο τους τεχνικούς απλά ακόμα δεν εχει έρθει τεχνικός του ΟΤΕ να το συνδέσει, οποτε ακόμα είμαι με την ηδη υπάρχουσα γραμμη (χαλκό, με το συμβόλαιο να λήγει τον Ιούνιο. Απλά με τη σύνδεση της οπτικής ίνας θα γίνει νέο συμβόλαιο το οπoίο μου απέστειλαν ηλεκτρονικά και συμφώνησα). Επειδή είδα οτι η HCN έχει προσφορά το 1gbps τον Φεβρουάριο, θα μπορώ να κάνω την μετάβαση τώρα; Χρησιμοποιούν διαφορετικές γραμμές απο του ΟΤΕ; Είναι εφικτό ή όχι; Και θα έχω "πεναλτι" να πληρώσω στον ΟΤΕ (που το θεωρώ και φυσιολογικό). Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από mrvaggos
Finn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, mrvaggos said: Καλημέρα σας, Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία. Τον προηγούμενο μήνα με κάλεσαν απο τον ΟΤΕ να βάλουμε οπτική ίνα (δεν δικαιούμαι voucher απλά η εγκατασταση είναι δωρεαν απο τον ΟΤΕ) με συνέπεια να γίνει και νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ όταν θα ενεργοποιηθεί η γραμμή. Έγινε η εγκατάσταση απο τους τεχνικούς απλά ακόμα δεν εχει έρθει τεχνικός του ΟΤΕ να το συνδέσει, οποτε ακόμα είμαι με την ηδη υπάρχουσα γραμμη (χαλκό, με το συμβόλαιο να λήγει τον Ιούνιο. Απλά με τη σύνδεση της οπτικής ίνας θα γίνει νέο συμβόλαιο το οπoίο μου απέστειλαν ηλεκτρονικά και συμφώνησα). Επειδή είδα οτι η HCN έχει προσφορά το 1gbps τον Φεβρουάριο, θα μπορώ να κάνω την μετάβαση τώρα; Χρησιμοποιούν διαφορετικές γραμμές απο του ΟΤΕ; Είναι εφικτό ή όχι; Και θα έχω "πεναλτι" να πληρώσω στον ΟΤΕ (που το θεωρώ και φυσιολογικό). Ευχαριστώ Η προσφορά της HCN αφορά πελάτες στο ιδιόκτητό τους δίκτυο και όχι last mile συνδέσεις. Οπότε αν δεν υπάρχει box HCN στη γειτονιά, το οποίο προϋποθέτει και άμεση σύνδεση, δε το βλέπω να γίνεται. Σε κάθε περίπτωση μίλα με HCN για να δεις κάλυψη αρχικά και διάβασε τους όρους τους συμβολαίου που υπέγραψες με cosmote για να δεις πόσες μέρες έχεις για υπαναχώρηση καθώς και το ύψος του πέναλτι.
mrvaggos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Finn είπε Η προσφορά της HCN αφορά πελάτες στο ιδιόκτητό τους δίκτυο και όχι last mile συνδέσεις. Οπότε αν δεν υπάρχει box HCN στη γειτονιά, το οποίο προϋποθέτει και άμεση σύνδεση, δε το βλέπω να γίνεται. Σε κάθε περίπτωση μίλα με HCN για να δεις κάλυψη αρχικά και διάβασε τους όρους τους συμβολαίου που υπέγραψες με cosmote για να δεις πόσες μέρες έχεις για υπαναχώρηση καθώς και το ύψος του πέναλτι. θα μιλήσω με HCN.. η υπαναχώρηση έχει περάσει καθώς ηταν 14 μέρες.. το Πεναλτι για τον πρωτο μήνα του συμβολαίου ειναι 72 ευρώ. όταν ενεργοποιηθεί βέβαια. Ακόμα είμαι στο παλιό. Οπως και να έχει θα παρω τηλέφωνο την HCN γιατί στον χάρτη δείχνει ότι είμαι στην περιοχή κάλυψης. EDIT: Τελικά δεν καλύπτεται η διευθυνση μου παροτι το έχει στον χάρτη. Ανέφερε οτι στον χάρτη δείχνει και μελλοντικές επεκτάσεις. Για το πρόγραμμα είχες δίκιο, είναι ξεχωριστή καλωδίωση Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από mrvaggos
djuan1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους, λήγει το συμβόλαιο μου στη Cosmote 1gbps σε λίγες μέρες και σκέφτομαι να βάλω HCN καθώς τρέχει προσφορά 900/900 στα 38€ για ένα χρόνο. Βέβαια τα όσα άκουσα στο τηλέφωνο από την εκπρόσωπο τους δεν ήταν ενθαρρυντικά. 20 εργάσιμες για να γίνει η σύνδεση (ενώ υπάρχουν 2 κουτιά στην πολυκατοικία) και επίσης δεν γνώριζε τίποτα για την προσφορά και με ρώτησε που το είδα. Της απάντησα να γράψει hcn.gr στον browser της και θα το δει. Πως είναι τα πράγματα αυτό τον καιρό; Τι ρούτερ δίνουν; Δικό σου εξοπλισμό μπορείς να έχεις ή συνεχίζει ακόμη το bridge mode;
infin1tyGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, djuan1988 said: 20 εργάσιμες για να γίνει η σύνδεση (ενώ υπάρχουν 2 κουτιά στην πολυκατοικία) Κι εμένα με υπάρχον κουτί (στη διπλανή πολυκατοικία) μου είχαν πει 30 ημέρες και τελικά έκαναν 3 εργάσιμες 3 minutes ago, djuan1988 said: Πως είναι τα πράγματα αυτό τον καιρό; Τι ρούτερ δίνουν; Δικό σου εξοπλισμό μπορείς να έχεις ή συνεχίζει ακόμη το bridge mode; Bridge και ό,τι δικό σου θες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα