infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Η γνώμη μου είναι να το προχωρήσεις. Αξίζει και σαν συμμετρικό και σαν value for money. Και δεν υπάρχει και δέσμευση συμβολαίου οπότε στη σπάνια περίπτωση που δεις ότι δεν σε καλύπτει, απλώς ακυρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Ε ναι, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, πάε με 29.25 ευρώ στα 360/360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos50 Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Η γνώμη μου είναι να το προχωρήσεις. Αξίζει και σαν συμμετρικό και σαν value for money. Και δεν υπάρχει και δέσμευση συμβολαίου οπότε στη σπάνια περίπτωση που δεις ότι δεν σε καλύπτει, απλώς ακυρώνεις. Ναι εννοείται θα προχωρήσω στο πακέτο 360/360. Αυτή την στιγμή έχω Optiland 200/200 εδώ και 4 χρόνια στην Σέρρες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα παρότι η εγκατάσταση είναι αρκετά πιο πρόχειρη με μια τρύπα στον τοίχο για να περάσει η οπτική συγκριτικά με αυτή της Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 8 ώρες πριν, stefanos50 είπε Ναι εννοείται θα προχωρήσω στο πακέτο 360/360. Αυτή την στιγμή έχω Optiland 200/200 εδώ και 4 χρόνια στην Σέρρες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα παρότι η εγκατάσταση είναι αρκετά πιο πρόχειρη με μια τρύπα στον τοίχο για να περάσει η οπτική συγκριτικά με αυτή της Cosmote. και η εγκατάσταση της hcn έτσι θα είναι εφόσον δεν θα περάσει από το κύκλωμα της Cosmote. Μπαλκόνι τρυπούλα κτλ. Και εγώ θα προχωρούσα με hcn από δική τους εγκατάσταση στην θέση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saniresort Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Αν εχεις την δυνατοτητα για γραμμη κατευθειαν απο HCN εννοειται οτι θα την βαλεις. Θα εχεις ταχυτητες 360/360 με 30ευρω Χρησιμοποιοντας την ινα του πΟΤΕ θα εχεις 100/10 ή 200/20. Και αφου δουλευεις απο το σπιτι Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ θα μεριμνησεις να εχεις backup συνδεση ειτε μεσω κινητης, ειτε με δευτερο παροχο και ολα θα πανε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Παιδιά κλαταρε μήπως η HCN ; Ούτε internet ούτε λειτουργούν τα τηλέφωνα τους όλα είναι νεκρά 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, Billator said: Παιδιά κλαταρε μήπως η HCN ; Ούτε internet ούτε λειτουργούν τα τηλέφωνα τους όλα είναι νεκρά 😋 Για περίπου μισή ώρα το ίντερνετ κολλούσε-ξεκολλούσε, τώρα εδώ και κάποια ώρα είναι μια χαρά (φτου φτου). ...σπάνια σε κάθε περίπτωση σε αντίθεση με την αρχή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terzoglu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το JF611-TV έχει ρύθμιση για static routing; To JF511 που έχω δεν έχει. Θέλω να αποφύγω το bridge mode παίζοντας με routing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δεν έχει. Αλλά τι θες να κάνεις ακριβώς και γιατί θες να αποφύγεις το bridge; Είναι η πιο clean λύση και θα γλιτώσεις από ό,τι προβλήματα μπορεί να έχεις με το 611 (εγώ π.χ. από όταν το έβαλα σε bridge δεν ξαναείχα θέμα με την τηλεφωνία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terzoglu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Δεν έχει. Αλλά τι θες να κάνεις ακριβώς και γιατί θες να αποφύγεις το bridge; Είναι η πιο clean λύση και θα γλιτώσεις από ό,τι προβλήματα μπορεί να έχεις με το 611 (εγώ π.χ. από όταν το έβαλα σε bridge δεν ξαναείχα θέμα με την τηλεφωνία). Εχω 1 γραμμή HCN και 1 OTE. Από πίσω υπάρχει 1 Netgate για VPN συνδέσεις. Επειδή το περιβάλλον είναι σε εταιρία θέλω να μην περνουνε όλα από το Netgate για να έχω εναλλακτική έξοδο αν κατι πάει στραβά με το Netgate. Με bridge mode θα "δεσμευτώ" στο Netgate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kevin14 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Έχω ενα πρόβλημα κατά την θέαση αθλητικού περιεχομένου (ποδοσφαιρικοί αγώνες) μέσω Cosmote TV app στην τηλεόραση. Η ποιότητα της εικόνας πολλές φορές δεν είναι ιδανική και φαίνεται σαν να κάνει ενα είδους film grain όπως ήταν παλιά η εικόνα σε παλιές ταινίες και σείρες. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε η τηλεόραση ωστόσο όποιον αγώνα και να έχω δει στην τηλεόραση από κανάλι εθνικής εμβέλειας από την κεραία ( πχ Champions League στο MEGA), η οθόνη είναι κρυστάλλινη και πεντακάθαρη. Στην συνέχεια νόμιζα ότι έφταιγε η εφαρμογή της Cosmote TV στην τηλεόραση και ότι το streaming ήταν πιθανότατα κακής ποιότητας αλλά μιλώντας με φίλους δεν άκουσα από κάποιον ανάλογο θέμα. Δεν έκατσα ποτέ να ασχοληθώ με το ίντερνετ καθώς εχώ την 120 mbps γραμμή από την HCN που συνδέεται με καλώδιο απευθείας από το ρουτερ JF611-TV στην τηλεόραση. Μίλησα και με την τεχνική υπηρεσία η οποία προχώρησε σε κάποια updates στο firmware του ρουτερ, τα οποία δεν βοήθησαν την κατάσταση. Κάνοντας όμως ένα restart στο ρούτερ και κλείνοντας όλες τις συσκεύες που ήταν συνδεδεμένες στο wifi, το πρόβλημα ως δια μαγείας λύθηκε. Φυσικά όταν προσπάθησα την επόμενη μέρα να ξαναδώ αγώνα με τις συσκευές μου συνδεδεμένες στο wifi το πρόβλημα επανήλθε και πάλι. Η ερώτηση μου είναι αν έχει κατ'αρχήν νοήμα να αναβαθμίσω την γραμμή απο 120 σε 360 μήπως και καταφέρω να γλυτώσω από την ανάγκη να κάνω κάθε φορά που θέλω να δω αγώνα restart το ρούτερ και αποσύνδεση όλων των συσκευών από το wifi μέχρι να τελειώσει ο αγώνας, κατά δεύτερον αν υπάρχει κάποιο καλύτερο router το οποίο δεν θα γονατίζει με πολλές συσκευές κουμπωμένες πάνω στο wifi και κατά τρίτον αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μου έχει ξεφύγει σαν σκέψη και να μην φταίει εν τέλει ούτε η ταχύτητα ούτε το ρούτερ και το γεγονός ότι λύθηκε το πρόβλημα τις προάλλες να ήταν τυχαίο. Πάντως μου φαίνεται παράλογο μια γραμμή 120mbps να μην μπορεί να σηκώσει 3-4 συσκευές στο wifi και ενα stream full hd της Cosmote που από οτι λένε τα diagnostics τραβάει περίπου 6-10 Mbps για ποιότητα full hd.... Κάθε βοήθεια ή σκέψη είναι ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Kevin14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οποιοδήποτε πρόβλημα της γραμμής ή του router να προσθέτει film grain στην εικόνα IPTV και γενικά σε οποιοδήποτε βίντεο μεταδίδεται μέσω Internet. Το μόνο που μπορεί να γίνει αν κάτι δεν δουλεύει σωστά για οποιοδήποτε λόγο είναι να πέφτει το bitrate, οπότε να φαίνεται σαν «πιξέλιασμα», κυρίως σε στιγμές με γρήγορες εναλλαγές σκηνών στο βίντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Το πιο απλό που μπορείς να υποθέσεις είναι ότι έχει κάποιο θέμα το router. Άρα καλύτερο θα ήταν να καλέσεις στην εξυπηρέτησει με σκοπό ίσως την αντικατάσταση εξοπλισμου. Αν τελικά και αυτό δε βοηθήσει τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι από κάτι πολύ απλό που να έχει σχέση με TV έως και θέμα με routing από την Cosmote TV έως την HCN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kevin14 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οποιοδήποτε πρόβλημα της γραμμής ή του router να προσθέτει film grain στην εικόνα IPTV και γενικά σε οποιοδήποτε βίντεο μεταδίδεται μέσω Internet. Το μόνο που μπορεί να γίνει αν κάτι δεν δουλεύει σωστά για οποιοδήποτε λόγο είναι να πέφτει το bitrate, οπότε να φαίνεται σαν «πιξέλιασμα», κυρίως σε στιγμές με γρήγορες εναλλαγές σκηνών στο βίντεο. Πράγματι το πρόβλημα το παρατηρώ μόνο στις γρήγορες εναλλαγές όπως λες και εσύ, πχ οταν γίνεται ένα βολέ και η μπάλα πάει από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη πολύ γρήγορα. Εκεί η οθόνη κάνει αυτό το σαν πιξέλιασμα. Σε στατικές ή αργές σκηνές η εικόνα είναι άριστη. Αν είναι όντως θέμα bitrate όπως λες, ποιες είναι οι επιλογές μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 16 hours ago, Kevin14 said: Πράγματι το πρόβλημα το παρατηρώ μόνο στις γρήγορες εναλλαγές όπως λες και εσύ, πχ οταν γίνεται ένα βολέ και η μπάλα πάει από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη πολύ γρήγορα. Εκεί η οθόνη κάνει αυτό το σαν πιξέλιασμα. Σε στατικές ή αργές σκηνές η εικόνα είναι άριστη. Αν είναι όντως θέμα bitrate όπως λες, ποιες είναι οι επιλογές μου? Ένα ποιοτικό access point ενδεχομένως. Αναβάθμιση στη γραμμή σίγουρα δε χρειάζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα