amnhsia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γεια σας. Μεσα στον υπολογιστη μου οταν το αγορασα υπαρχει ενα καλωδια που ενωνει την καρτα ηχου του υπολογιστη. Το ενα καλωδιο γραφει απανω Audio HD και το αλλο Audio. Αποσυνδεσα το καλωδιο και τωρα δεν θυμαμαι που πρεπει να μπει για να μπορεσει να λειτουργησει η καρτα ηχου μου. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;
maik42 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γεια σας. Μεσα στον υπολογιστη μου οταν το αγορασα υπαρχει ενα καλωδια που ενωνει την καρτα ηχου του υπολογιστη. Το ενα καλωδιο γραφει απανω Audio HD και το αλλο Audio. Αποσυνδεσα το καλωδιο και τωρα δεν θυμαμαι που πρεπει να μπει για να μπορεσει να λειτουργησει η καρτα ηχου μου. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; εμ βεβαια με τετοιο nicname! πες μας το μοντελο της μητρικης σου.
amnhsia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Φιλε μηπως θα μπορουσες να μου πεις και πως να το δω; το γραφει απανω;
maik42 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 κατεβασε το cpu-z στην καρτελα mainboard θα δεις τα στοιχεια της.
bill.rr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Τα audio καλώδια που υπάρχουν στο front panel του κουτιού μπαίνουν σε συγκεκριμένο σημείο της μητρικής ?
maik42 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τα audio καλώδια που υπάρχουν στο front panel του κουτιού μπαίνουν σε συγκεκριμένο σημείο της μητρικής ? ναι.
Sidereal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 βαλε ενα player να παιζει στο πισι και αρχησε να κουμπωνεις το καλωδιο στις θυρες της μιτρικης μεχρι να βρεις απο που παιζει ο ηχος. Αν χρειαστει ρυθμησε και την αναλογη εξοδο απο το software της καρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα