bebis4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εχω διαβασει τοσα και εχω μπερδευτει. προσπαθω να αγορασω ενα δεκτη και media player μαζι μεχρι 60 euro. αυτο που θελω ειναι: να κανω εγγραφη σε εξωτερικο σκληρο η usb, να βλεπω ταινιες και με ενσωματωμενους και με εξωτερικους υποτιτλους με καλο μεγεθος υποτιτλων. να αναγνωριζει fat 32 και ntfs να εχει οσο το δυνατο καλυτερη ληψη να εχει hdmi και οπτικη ινα παρακαλω τις γνωσεις σας γιατι με τοσα που εχω διαβασει δεν ξερω τι να αγορασω. thanks εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μας μπερδεύεις και εμάς τώρα,ο «ψηφιακός δέκτης» καθορίστηκε για τα δορυφορικά,μήπως λες για digea;;;Γιατί αλλιώς τα 60€ μάλλον όνειρο είναι. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2012 από TheELF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ναι για τα ψηφιακα digea μιλαω sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα