tool1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Βασικά ψάχνω αν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ πάω για Neo V (σε αυτό το μπάτζετ βέβαια). Για SAR έχω ακούσει ότι είναι αρκετά υψηλό, αλλά δεν είναι ότι μιλάω και τις τρελές ώρες.. Φιλε μου κι εγω πιστευω οτι με αυτα τα χρηματα το κινητο ειναι παραπανω απο καλο. Αν εδινα 200 ευρω να παρω κινητο αυτο θα ηταν σιγουρα η πρωτη επιλογη.
christs Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Γιατί δεν αγοράζεις απλά το Huawei X5 Pro; Έχει μεγαλύτερο ποσό αποθηκευτικού χώρου, δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις καλή οθόνη και λειτουργεί αξιόπιστα. Επίσης, αν έχεις όρεξη, σου δίνει τη δυνατότητα να εξασκήσεις το "σπορ" του modding με custom ROMS. απο ποτε ακριβως, εχει το Huawei που αναφερεις, δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις?? μηπως τα μπερδεψες λιγακι τα πραγματα? καλο ειναι να προτεινουμε-υποβαλλουμε υπευθυνα στον κοσμο τις προτασεις μας. Φιλε μου topic starter αφου στις απαιτησεις σου ειναι και η δευτερη καμερα, μιας και ανεφερες οτι γι αυτο απερριψες το arc, ευτυχως η δυστυχως ειναι μονοδρομος για σενα το Neo V, στα λεφτα αυτα παντα (200 ευρω.) ενα κινητο που ειναι all around, δεν του λειπει απολυτως τιποτα και στα λεφτα του ειναι κοσμημα. Το κινητακι θα το χαρεις, στο εγγυωμαι σαν Χρηστος, και αν με βρισκεις υπερβολικο, δες πολυ απλα τι παταγο εχει κανει το συγκεκριμενο μοντελο ανα την Ελλαδα, αλλα και εδω μεσα στο φορουμ. .- (για το sar, οπως εχω ξανα πει, handsfree οταν εισαι εξω, και flight mode οταν κοιμασαι. )
nikoskon Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις το Neo V. Δεν υπάρχει κάποια σατανική συνομωσια πίσω από την χαμηλή του τιμή. Και όπου να 'ναι παίρνει και παγωτάκι. Sent from my GT-I9000 using Insomnia
Sadako Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι οκ, δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα αν με κάτι παραπάνω θα μπορούσα να πάρω κάτι που πραγματικά να αξίζει το παραπάνω κόστος.. Πχ βρήκα ένα Optimus 2x σε αγγελία μεταχειρισμένο (με εγγύηση όμως) κοντά στα ίδια λεφτά..
-snorkel- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγώ έχω το sony ericsson x8,είναι πολύ ωραίο
Sadako Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς αν η ΜΟΝΗ διαφορά ανάμεσα στο Sony Ericsson Neo και το Neo V (πέρα από την τιμή εννοώ) είναι στην κάμερα με το Neo να έχει 8mp; Στο geekaphone βγάζει και κάποιες άλλες μικροδιαφορές στο side-by-side comparison (με τον Neo να το εμφανίζει ελαφρώς καλύτερο). Με ενδιαφέρει αν και το Neo να'χει κανονικά το ίδιο φλας, μπροστινή κάμερα για skype, να μπορεί να πάρει GPS εφαρμογή χωρίς να χρησιμοποιεί ίντερνετ και φυσικά να παίρνει ICS, σε σχέση με το Neo V που το'χω δει από κοντά.. http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Sony-Ericsson-Xperia-neo
christs Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς αν η ΜΟΝΗ διαφορά ανάμεσα στο Sony Ericsson Neo και το Neo V (πέρα από την τιμή εννοώ) είναι στην κάμερα με το Neo να έχει 8mp; Στο geekaphone βγάζει και κάποιες άλλες μικροδιαφορές στο side-by-side comparison (με τον Neo να το εμφανίζει ελαφρώς καλύτερο). Με ενδιαφέρει αν και το Neo να'χει κανονικά το ίδιο φλας, μπροστινή κάμερα για skype, να μπορεί να πάρει GPS εφαρμογή χωρίς να χρησιμοποιεί ίντερνετ και φυσικά να παίρνει ICS, σε σχέση με το Neo V που το'χω δει από κοντά.. http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Sony-Ericsson-Xperia-neo ναι φιλε μου, το χουμε ξανα γραψει πολλακις, η μονη ουσιαστικη διαφορα μεταξυ Neo και Νεο V ειναι στην καμερα (8ΜP vs 5MP) κατα τ αλλα ολα οκ με αυτα που εγραψες!
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η καμερα ειναι κυριως ναι. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4122&idPhone2=3734
Sadako Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κι εκεί που είχα αποφασίσει να πάω για κάποιο μεταχειρισμένο S2, μπήκα (δυστυχώς για μένα) στο τριπάκι να το συγκρίνω με το Galaxy Nexus, αφού σε αγγελίες το βρίσκω κανά 50ρικο παραπάνω από όσα δίνω για το S2.. Με χαλάει βέβαια λίγο ότι το Nexus δεν παίρνει MicroSD (οπότε μένεις με τα 16 της ενσωματωμένης), απλά μην έχοντας προηγούμενη εμπειρία με smartphone και με το δεδομένο πως είναι μάλλον απίθανο να το φορτώσω με παιχνίδια, δεν ξέρω αν η χωρητικότητα είναι αρκετή στην πράξη.. Μεγαλύτερη ανάλυση το Galaxy Nexus, Super Amoled οθόνη (σε αντίθεση με Super Amoled Plus του S2, χωρίς να έχω κατασταλάξει πόσο καλύτερη είναι η μια από την άλλη).. Χμμμ..
flik Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Galaxy nexus θα έλεγα, δε χρειάζεται custom rom για να τρέξει όπως πρέπει, και ακόμα και custom rom να βάλεις στο sgs2 πάλι πιο ομαλά τρέχει το nexus λόγω καθαρού android χωρίς παρεμβάσεις απο τη samsung. Επίσης, αφού δεν έχεις εμπειρία και θα πας σε επίσημες αναβαθμίσεις, θα είανι το πρώτο που θα πάρει την επόμενη έκδοση. Για μένα παραμένει το καλύτερο android, μόνο το sgs3 το κοντράρει. Πάλι όμως το pure android για εμένα είναι πλέον μεγάλο ατού. Η κάμερα είναι 5mp αντί 8mp του sgs2, αλλά στο πραγματικό αποτέλεσμα δε νομίζω να είναι καλύτερο το sgs2 ενώ αν αναλογιστείς την ταχύτητα λήψης του nexus, συνολικά για εμένα υπερτερεί καθαρά.
fuku Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Φίλε για εμένα αν θες WP πήγαινε για το lumia 800 ths Nokia μεταχειρισμένο το βρίσκεις και με 270€ αν θες ανδροιδ πιστεύω πως το neo v θα σου είναι και η καλύτερη επιλογή. Άντε καλη αγορα και καλη αρχη
Sadako Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το Nexus βέβαια από ό,τι είδα δεν έχει ραδιόφωνο, που είναι βασικό για μένα.. Οπότε και μόνο από αυτό μάλλον τρώει άκυρο..
rocco84 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 LUMIA 800 πάρε είναι εξαιρετικό. μεταχειρισμένο το βρίσκεις στην προαναφερθείσα τιμή απο τον fuku. δεν θα το μετανιώσεις. βέβαια δεν έχει μπροστινή κάμερα άρα skype γιοκ, αλλά κατα τα άλλα σκυλί
Sadako Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αληθεύει ότι το Galaxy Nexus με cyanogenmod 9 έχει κανονικά και FM Radio;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα