Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξα προσφάτως ενα μαγαζι και θα ήθελα να φτιαξω μόνος μου την ιστιοσελίδα του.

Αγορασα το domain name του site και ψάχνω τώρα ενα εύχρηστο site κατασκευής και θα ήθελα καποια προταση απο τους γνωρίζοντες.

Οι γνωσεις μου σαυτόν τον τομέα ειναι περιορισμένες.

Επισεις θα ήθελα να ρωτήσω, πως αφου φτιαξω το site, πως θα το "ανεβάσω" στο ίντερνετ.

Θα πρέπει να γινει απο εκει που αγορασα το domain name?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι φαντάζεσαι ότι θα βάλεις στη σελίδα σου; eshop, απλά κείμενα σχετικά με το μαγαζί που θα τα αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο, ή κάτι που θα το γράψεις μια φορά και δε θα το ξαναλλάξεις;

Σημ: είναι ιστοσελίδα, όχι ιστιοσελίδα ;)

Δημοσ.

Ξεκίνα από εδώ και δες και τα άλλα tutorials του blog, θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μια απλή εταιρική ιστοσελίδα μόνος σου. Αν θέλεις για eshop δεν σε καλύπτει και καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι φαντάζεσαι ότι θα βάλεις στη σελίδα σου; eshop, απλά κείμενα σχετικά με το μαγαζί που θα τα αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο, ή κάτι που θα το γράψεις μια φορά και δε θα το ξαναλλάξεις;

Σημ: είναι ιστοσελίδα, όχι ιστιοσελίδα ;)

χαχα ναι...σελιδα με καταρτι θα φτιάξω :rolleyes:

απλή λοιπόν ιστοσελίδα σχετική με το μαγαζί.

Αφου λοιπον την φτιαξω.. μετα πως χρησιμοποιώ το ονομα που εχω αγοράσει...(συγκεκριμένα απο την tophost)

Γιατι είδα οτι στα sites που σε βοηθάν να τη φτιάξεις σου δινουν link συνδιασμου του ονοματός τους και του site σου.

Επεξ/σία από fastalex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...