Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες, επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο οποιος ξερει ας μου θυμησει...

Με ποιο προγραμμα μπορω να εξαγω video/audio (ειτε σε VOB ειτε σε MPG) απο ριπαρισμενο DVD ανα chapter, χωρις επανακωδικοποιηση;

Προκειται για DVD με μουσικα βιντεοκλιπ, οπου το καθε βιντεοκλιπ ειναι chapter του ενος και μοναδικου title set.

Δημοσ.

Με το DVD Decrypter, επιλέγεις IFO Mode και στο section 'Input' επιλέγεις το κάθε PGC μέσα σε κάθε VTS (ή τουλάχιστον αυτά που έχουν μια λογική διάρκεια, όχι spots των 2 sec...) κάνεις δεξί κλικ > File Splitting = By Chapter. Μετά πατάς το κουμπί Decrypt για κάθε PGC.

Μπορείς να το ρυθμίσεις και από τα settings ότι στο IFO Mode το File splitting θα είναι By Chapter για να μην το κάνεις κάθε φορά.

Δημοσ.

γεια σας παιδες.για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω.εχω 3-4 dvd με διακοπες με γιορτες κτλ κτλ.θελω απο το καθε dvd να παρω καποια parts και να τα γραψω σε ενα αλλο.πχ μονο διακοπες η μονο γιορτες κτλ κτλ.αυτο με το decrypter το κανω ???

Δημοσ.

γεια σας παιδες.για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω.εχω 3-4 dvd με διακοπες με γιορτες κτλ κτλ.θελω απο το καθε dvd να παρω καποια parts και να τα γραψω σε ενα αλλο.πχ μονο διακοπες η μονο γιορτες κτλ κτλ.αυτο με το decrypter το κανω ???

Αυτά τα dvd δεν έχουν προστασία και δεν είναι γραμμένα με chapters, αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνεις «χειροκίνητα» π.χ. μπορείς να ανοίξεις το πρώτο αρχείο κάθε εγγραφής(VTS_01_1.VOB / VTS_02_1.VOB ... ) με το AviDemux και να κόψεις/ράψεις ό,τι θες αφήνοντας το audio/video στο copy και το Output Format στο Mpeg-PS Muxer( ff) αλλά ετοιμάσου για πολλή δουλειά.

Δημοσ.

Αυτά τα dvd δεν έχουν προστασία και δεν είναι γραμμένα με chapters, αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνεις «χειροκίνητα» π.χ. μπορείς να ανοίξεις το πρώτο αρχείο κάθε εγγραφής(VTS_01_1.VOB / VTS_02_1.VOB ... ) με το AviDemux και να κόψεις/ράψεις ό,τι θες αφήνοντας το audio/video στο copy και το Output Format στο Mpeg-PS Muxer( ff) αλλά ετοιμάσου για πολλή δουλειά.

με το nero vision μπορω να το κανω ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...