Προς το περιεχόμενο

"Kara" by Quantic Dream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα βγει.... είναι μια επίδειξη της quantic για το τι μπορεί να κάνει ακόμα με το ps3 .

κάτι "αντίστοιχο" του samaritan της epic

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν θα βγει.... είναι μια επίδειξη της quantic για το τι μπορεί να κάνει ακόμα με το ps3 .

κάτι "αντίστοιχο" του samaritan της epic

Eιναι η τεχνολογια πισω απο το παιχνιδι που θα βγαλουν οι της QD στο ps3.Mπορει και να εχει σχεση με το παιχνιδι το παραπανω βιντεο,μπορει και οχι,αλλα παιχνιδι θα βγει.

Δημοσ.

Eιναι η τεχνολογια πισω απο το παιχνιδι που θα βγαλουν οι της QD στο ps3.Mπορει και να εχει σχεση με το παιχνιδι το παραπανω βιντεο,μπορει και οχι,αλλα παιχνιδι θα βγει.

ακριβώς αυτό. κάνουν επίδειξη της τεχνολογίας που δουλεύουν τώρα.

αμιν και πότε να βγει καμιά ανακοίνωση για παιχνίδι από την qd είτε βασίζεται στο demo της kara είτε είναι κάτι άλλο. το heavy rain είναι από τα αγαπημένα μου στο ps3

Δημοσ.

Εξαιρετικα ενδιαφερον. Οτιδηποτε εχει σχεση με ghost in the shell ειμαι και πολυ sucker μαζι του. Οπως και με το Binary domain.

Ναι ο Cage είναι σε καλή φόρμα.

Το heavy rain για μένα το καλύτερο παιχνίδι σε ps3 όσον αφορά δημιουργία ατμόσφαιρας και immersion.

Εύχομαι να το βγάλει για ps3, ώστε να χαιρόμαστε παιχνίδια στα επόμενα χρόνια.

Δεν είμαι καθόλου σε mood να αγοράσω καινούριες κονσόλες :P

Δημοσ.

πάντως για κατι τετοια trailer-παιχνίδια-whatever χαίρομαι που ειμαι gamer!

Βγαίνουνε κατι παιχνιδια που και που, που ειναι κομμάτια τέχνης!

Δημοσ.

Ειλικρινά επειδή δεν είχα διαβάσει το θέμα και "άνοιξα" κατευθείαν το βίντεο νόμιζα πως ήταν ταινία μέχρι τη μέση του βίντεο (οπου θυμήθηκα πως ο τίτλος έλεγε by Quantic Dream)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...