ankougen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να στήσω ένα eshop με απενεργοποιημένες τις λειτουργίες basket/checkout/payment. Θέλω απλά να εκμεταλλευτώ την τέλεια κατηγοριοποίηση και ανάλυση προϊόντων που έχουν τα eshop. Θα επέλεγα magento που το ψιλογνωρίζω αλλά έχω θέμα με τις απαιτήσεις του σε server. Δεν θα ήθελα ο πελάτης να πληρώνει για VPS όταν μπορεί να χρησιμοποιεί πιο απλές λύσεις. Τι μου προτείνετε εσείς; Το magento αν απενεργοποιήσω αυτές τις λειτουργίες, γίνεται ελαφρύτερο; Κάποιο αντίστοιχο πολύ ελαφρύ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Kostas-zio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις από την κατηγορία E-commerce του Softaculous http://www.softaculous.com/softwares/ecommerce αν έχεις hosting που το υποστηρίζει. Με αυτό τον τρόπο θα δεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σχεδόν όλα τα interface. Εναλλακτική λύση θα ήταν το Joomla με Virtuemart το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σχεδόν όλων των eshop στην Ελλάδα.
ankougen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω. Είμαι στη διαδικασία να δοκιμάζω διάφορες πλατφόρμες. Θα δούμε που θα καταλήξω!! Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα