Devil_7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλημέρα. Δεν ξέρω αν έγραψα στο κατάλληλο thread αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την ώρα και δεν ξέρω που οφείλεται. Το πρόβλημα είναι το εξής: Ενώ η ώρα στον υπολογιστή μου είναι η σωστή το yahoo mail μου εμφανίζει την ώρα 8 ώρες πίσω. Δηλαδή ένα mail που θα το λάβω ας πούμε 02:27 μου δείχνει ώρα 18:27 της προηγούμενης μέρας. Αυτό συμβαίνει και στον google chrome και στον internet explorer. Επίσης μόλις παρατήρησα ότι to ίδιο συμβαίνει και στο twitter. Ανέβασα ένα σχόλιο στις 02:08 και μου δείχνει ότι ανέβηκε στις 18:08. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Boltaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλημέρα. Δεν ξέρω αν έγραψα στο κατάλληλο thread αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την ώρα και δεν ξέρω που οφείλεται. Το πρόβλημα είναι το εξής: Ενώ η ώρα στον υπολογιστή μου είναι η σωστή το yahoo mail μου εμφανίζει την ώρα 8 ώρες πίσω. Δηλαδή ένα mail που θα το λάβω ας πούμε 02:27 μου δείχνει ώρα 18:27 της προηγούμενης μέρας. Αυτό συμβαίνει και στον google chrome και στον internet explorer. Επίσης μόλις παρατήρησα ότι to ίδιο συμβαίνει και στο twitter. Ανέβασα ένα σχόλιο στις 02:08 και μου δείχνει ότι ανέβηκε στις 18:08. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Η ωρα που εχεις στο pc σου δεν εχει σχεση με την ωρα του server που ανεβαζεις σχολιο - e-mail κτλ ... Η ωρα server εχει σχεση με την τοποθεσια του server / ρυθμισεις του admin ...
Devil_7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Η ωρα που εχεις στο pc σου δεν εχει σχεση με την ωρα του server που ανεβαζεις σχολιο - e-mail κτλ ... Η ωρα server εχει σχεση με την τοποθεσια του server / ρυθμισεις του admin ... Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα. Εγώ μπορώ να το φτιάξω αυτό και αν ναι πως? Για να σου δώσω να καταλάβεις στο laptop τα μαιλ τα εμφανίζει με την σωστή ώρα. Μόνο στο desktop τα εμφανίζει με τη λάθος στο οποίο έκανα format πριν λίγες μέρες. Αυτό με την ώρα εχτές το παρατήρησα. Έχω βάλει win 7 64bit αν παίζει κάποιο ρόλο.
Devil_7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρει κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω?
antonl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πάνω αριστερά στο Yahoo! webmail: Hi <nickname> -> Account Info -> Account Settings -> Set language, site, time zone -> GMT +2
Devil_7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πάνω αριστερά στο Yahoo! webmail: Hi <nickname> -> Account Info -> Account Settings -> Set language, site, time zone -> GMT +2 Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Το έχω τσεκάρει αυτό και είναι GMT +2.
antonl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Χαζή ερώτηση αλλά το time zone στο pc σου είναι επίσης +2 ;
Devil_7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Χαζή ερώτηση αλλά το time zone στο pc σου είναι επίσης +2 ; Δεν είναι χαζή η ερώτηση. Εγώ είμαι ο χαζός. Αυτό ήταν. Δεν το είχα κοιτάξει. Σ' ευχαριστώ πολύ και σόρρυ που σας έπρηξα με την βλακεία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα