Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 Siri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ το έκανα, αλλά το jailbreak το είχα ούτως ή άλλως.

Όσον αφορά το αν αξίζει, απαιτεί συνεχώς ίντερνετ που εγώ δεν έχω, οπότε μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο στο σπίτι, την ώρα που κάθομαι. Πλάκα έχει, αλλά μου φαίνεται πιο γρήγορο απλώς να κάνω αυτό που θέλω χειροκίνητα. Τώρα αν οδηγεί κανείς ή κάνει jogging, μπορείς και να του φανεί χρήσιμο σε ορισμένες περιστάσεις. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει εκτός από το ίντερνετ και κάτι ακόμη: ότι δε θα ντρέπεσαι να μιλάς μόνος σου μπροστά σε όσους είναι εκεί δίπλα.

Τέλος, μου φάνηκε κάπως αργό. Αργεί, δηλαδή, αρκετά να ανταποκριθεί στις εντολές. Και βέβαια, εμείς που δεν έχουμε μητρική γλώσσα τα Αγγλικά, θα χρειαστεί συχνά να επαναλάβουμε κάτι.

Δημοσ.

Δηλαδη το έβαλες και δεν του κανεις χρήση. Για τι καθυστέρηση μιλάμε; Λόγο jailbreak, λόγο iPhone 4 ή επειδή το Siri γενικώς είναι αργό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ νομίζω/υποθέτω (προφανώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος) ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι λειτουργεί μέσω ίντερνετ, οπότε χρειάζεται κάποιο χρόνο για να επικοινωνήσει με την κατάλληλη διεύθυνση. Νομίζω μια καλή αναλογία είναι να πω πως ο χρόνος που κάνει, είναι όσος χρειάζεται και για να ανοίξει μια ιστοσελίδα. Κάποιες φορές είναι σχετικώς λίγος (3 δευτερόλεπτα ίσως μόνο για την αρχική επικοινωνία), άλλες περισσότερος... Μου έχει τύχει και καμιά 10αριά και βάλε δευτερόλεπτα.

Γενικά είναι πιο εύκολο απλώς να κάνεις χειροκίνητα αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Καταχρήν σε ευχαριστώ για της πληροφορίες, υπάρχει κανείς άλλος που να το δοκίμασε, κάποιος με 4s να μας πει την εμπειρία του;

Δημοσ.

Καλά, γίνεται με σπάσιμο να περάσεις το Siri; Νομίζω είχαν πει ότι χρειάζεσαι κάποιο αρχείο που θα πρέπει να το βρεις μόνο από ένα 4S, και ήταν γενικά πολύ δύσκολο...

Για δώστε στοιχεία στο λαό...

Ή PM...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...