Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους. εχω ενα λαπτοπ που εχει καρτα γραφικων 5470 ati. θελω να παιξω το future pinball και λεει οτι συνεργαζεται με drivers version 10.3 και 10.8. εμενα ενω ειναι ati οταν παω να δω την version των drivers λεει αλλα νουμερα (8.741). επειδη ειμαι ασχετος απο drivers τι κανω λαθος; μιλανε για αλλες καρτες πιο μεγαλες ή υπαρχει αντιστοιχια στα νουμερα;

Δημοσ.

Πρέπει να κατεβάσεις από το site της AMD τους drivers που θέλεις.Εδώ δηλαδή.Αφού τους κατεβάσεις,κάνεις απεγκατάσταση τους παλιούς drivers και μετά περνάς αυτούς.

Δημοσ.

το εκανα και αυτο αλλα δεν μου αλλαζει τους drivers. η εκδοση 10.3 που θελω ειναι των drivers ή του catalyst; εκανα αυτο που μου ειπες αλλα ενω εκανα install αυτους που ηθελα τωρα δεν μου βγαζει το catalyst...

Δημοσ.

μπορει καποιος να με βοηθησει. η εκδοση 10.3 κλπ ειναι του catalyst; οταν βαζω το λινκ απο πανω για τους οδηγους μου λεει στο τελος οτι δεν ειναι συμβατοι ενω κατεβαζω τους σωστους. μετα κατεβαζω το ati radeon drivers 10.3 αλλα δεν μου αλλαζει τιποτα παρολο που κανω unistall τους παλιους και κανω και driver sweeper...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...