Προς το περιεχόμενο

Htc magic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά τελειώνεις. Για να φλασάρεις τη rom πρέπει να μπεις στο recovery. Απο εκεί επιλέγεις flash zip from sdcard (τα 2 zip τα έχεις στην sd) και επιλέγεις για φλασάρισμα πρώτα την ρομ, και μετά απο πάνω βάζεις και τον kernel.

Κάνεις reboot και λογικά όλα θα είναι οκ. Θα έχεις custom rom 2.3.5 στο htc magic σου.

Δημοσ.

Οκ φιλε μου ευχαριστω σου ειμαι υποχρεος ! :)

Αμα συναντησω καποιο προβλημα θα ενημερωσω!

Και μολις βρηκαμε το πρωτο προβλημα!

PRINT OF DEVICE INFO FAILURE - PLEASE CHECK YOUR CONNECTION.

STARTING FLASH OF OLD FILES.

Flashing "radio" - PLEASE WAIT.

"radio" flash FAILURE.

FLASH OF OLD FILES FAILURE - RADIO FAILURE.

Δημοσ.

:D

Έχεις συνδεδεμένο το κινητό;

Α, ξέχασα να σου πω, πρέπει να το βάλεις σε fastboot mode. Μπες στον bootloader και μετά απο εκεί διαλέγεις fastboot. Με το καλώδιο στο pc.

Για δοκίμασε.

Edit: Και μιας και θα πας στον bootloader, δες έχουν αλλάξει τα στοιχεία σου καθόλου;

Δημοσ.

Αν μπεις σε fastboot mode, περνάς τα αρχεία με το commander και μετά το restart. Δηλαδή δεν είναι επιλογή που ενεργοποιείται, είναι κατάσταση, στέκεται και δέχεται εντολές.

Δημοσ.

Για να μπεις σε fastboot:

Power the HTC Magic (32A) down, and hold Volume Down and the Power button until the device boots to the fastboot.

Και το συνδέεις στον υπολογιστή.

Για να δεις αν φταίει αυτό, στον υπολογιστή πήγαινε στην Εκτέλεση, πάτησε cmd , και στην γραμμή εντολών γράψε "fastboot devices" χωρίς τα αυτάκια, για να δεις αν σου επιστρέχει απο κάτω τον αριθμό της συσκευής που έχεις συνδεδεμένη. Αν βγάζει λοιπόν έναν αριθμό, τότε ξαναπατάς με το fastboot commander το κουμπί old.

Αν δε γίνει ενόσω η συκαευή αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή οτι είναι σε fastboot mode, τότε φταίει κάτι απο πριν δυστυχώς.

Εdit: Με κλειστό το κινητό έχεις τις επιλογές:

back+power -> bootloader mode, όπου βλέπεις τα στοιχεία για spl, radio και επίσης έχεις επιλογή για να μπεις σε recovery και fastboot πηγαίνοντας πάνω κάτω με τα volume keys και το enter είναι το power ή με το trackball.

home+power-> recovery mode/menu

vol down+power-> fastboot mode

Δημοσ.

Ελα φιλε μου.

Εγινε τωρα?

Τα αρχεια τα του yoshi τα ξεzipαρω και τα περναω ή ετσι οπως ειναι?

Δημοσ.

Αν το ? είναι τυπογραφικό :) μπορείς να περάσεις την rom.

Μπες σε bootloader και τσέκαρε πρώτα οτι έχεις old radio και spl (Radio = 3.22.20.17, Hboot = 1.33.2010)

Αν τα έχεις, τα zip της rom τα περνάς χωρίς αποσυμπίεση, πάντα zip φλασάρεις απο recovery, ούτε .rar ούτε τίποτα άλλο.

Edit: Ξαναλέω, flash rom, μετά ξανα χωρίς reboot flash kernel.

Και μετά στο κεντρικό menu της recovery έχει επιλογή reboot system.

Απο recovery τα φλασάρεις, εκεί υπάρχει μενού που κάνεις πλοήγηση εύκολα. Τα αρχεία zip είναι:

"ginger yoshi 1.5.zip " και "32a kernel.zip"

Δημοσ.

Ναι εκανα restart εχω

HBOOT- 1.33.2010

CPLD-12

RADIO- 3.22.20.17

Τωρα ανοιγω κανονικα το κινητο και βαζω αυτα τα 2 zip στην καρτα επανακιννηση και μπενω στο recovery?

Πες μου οτι επρεπε να εχω ηδη περασμενα μεσα τα αρχεια στην καρτα να πεθανω

Δημοσ.

Ναι, βάλτα στην κάρτα με οποιονδήποτε τρόπο (υπάρχει και επιλογή mount μέσα απο recovery μάλλον), και κάνε boot σε recovery για να τα φλασάρεις.

Edit: Μη πεθάνεις, λογικά θα ξεκινάει και τώρα η συσκευή σου.

Αλλιώς με card reader, ή με το mount μέσα απο τη recovery.

Αα, και να σε προλάβω, πριν απο το πρώτο flash, κάνε wipe data/factory reset, μέσα απο το recovery. Αν έχει κάπου (σε advanced) και wipe cache, wipe dalvik, κάνε και αυτά αν θες.

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει επιλογη mount μεσα απο το recovery :S

Οχι δεν ξεκιναει κανει restart mount δεν εχει adaptora δεν εχω βρηκα τη θα κανω θα τα φορτωσω απο το κιν ενος αλλου παιδιου στην καρτα!

Δημοσ.

Δε ξεκινάει το κινητό όπως είναι τώρα; Για να το βάλεις όπως το έκανες πάντα; Στην recovery δες για usb mass storage.

Αν πάλι όχι θα βρούμε άλλη λύση.

Εdit: Κάντο έτσι, έπρεπε να σου πω μη κάνεις erase το system, τέλος πάντων. Νομίζω και με adb μπορούσαμε να το κάνουμε..

Δημοσ.

Εψαξα λιγο στο νετ και το βρηκα usb-ms toggle ειναι η επιλογη τα περασα παω να κανω τα υπολοιπα.

Στην πρωτη εκκινηση ποση ωρα θα αργσησει περιπου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...