basilis5 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 πηγαινε στις επιλογες του app store και τικαρε να κατεβαινουν οι εφαρμογες σε ολες τις συσκευες σου. επισης μπορεις να κατεβασεις μια εφαρμογη που εχεις αγορασει, οσες φορες θες, σε οσες i συσκευες θες. εγω ετσι κανω δλδ..
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αυριο θα χω ενα λευκο 64gb wifi + 4g :mrgreen: Οποτε θα παω και στη βοντα να βαλω ενα προγραμματακι για ιντερνετ edit ελεος μια το παραγγελνεις και μετα ανακαλυπτουν οτι δεν υπαρχει πουθενα....πφφφφ. Στο Γερμανο μπορουν να φερουν μονο 32αρι
Hour Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σε ευχαριστώ! Να το δηλώσω ως new στο I tunes? ή να το αφήσω έτσι στην ίδια διαμόρφωση με το 2? πηγαινε στις επιλογες του app store και τικαρε να κατεβαινουν οι εφαρμογες σε ολες τις συσκευες σου. επισης μπορεις να κατεβασεις μια εφαρμογη που εχεις αγορασει, οσες φορες θες, σε οσες i συσκευες θες. εγω ετσι κανω δλδ.. Αν είχες την καλοσύνη να μου πεις που θα βρω ακριβώς την επιλογή αυτή θα σου είμουν υπόχρεος! Στο store από τις επιλογές του iPad ? από το iTunes? πού ακριβώς? (γέρος άνθρωπος είμαι )
Hour Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 παντως εγω που τα ειδα διπλα διπλα νομιζα οτι κ τα 2 ητανε 3αρια ενω ηταν ενα 2αρι κ ενα 3αρι.την διαφορα στη οθονη την καταλαβα απο πολυ κοντα μονο.τωρα για την καμερα δεν καιγομαι ενταξει!!κ πιστευω το 3αρι ειναι τετραπυρινο στην gpu για την οθονη κ μονο επειδη εχει διπλασια οθονη απο το 2αρι.δεν συμφωνεις?? Και εγώ δεν έπαθα με την οθόνη του 3 . Τα έβαλα δίπλα δίπλα και τι να σας πω δεν τρελάθηκα. Ασε που όντως η οθόνη του 2 είναι περισσότερο λευκή. Όχι ότι ενοχλεί αλλά δεν έχει την λευκότητα του 2. Ίσως με το καιρό να αποδειχθεί περισσότερο ξεκούραστη. Ίσως και η οθόνη του 3 να παρουσιάζει πρόβλημα στη σύνδεση με βιντεοπροβολέα με την ανάλυση που έχει (με καλώδιο VGA).
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ουτε εσυ ειδες διαφορα... Φορατε γυαλια; (no offence). Sent from my iPhone using Insomnia
vagos456 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μήπως λέω εγώ τώρα, δεν τα φοράνε, και έχουνε μυωπία????? Αν είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα! Είναι καταπληκτική χωρίς κιτρινίλες με μηδενικό bleeding και δεν κολλάει πουθενά!!!! Το έχω πάρει, γι'αυτό τα λέω... Μπορεί να είδατε κάποιο ελλατωματικό για τις κιτρινίλες! Δεν έχουν όλες!
vfragos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εγω πάντως είμαι απο αυτούς που πίστευαν ότι η οθόνη είναι πιο πολύ θέμα marketing παρά ότι θα είχε κάποια εμφανή διαφορά, μέχρι που την είδα απο κοντά... Ένα παράδειγμα, εκεί που πριν έπρεπε να κάνω zoom σε κάποια κείμενα στον safari επειδή χρησιμοποιούσαν πολύ μικρή γραμαμτοσειρά και ήταν κουραστικό, με το καινούργιο iPad δεν χρειάζεται γιατί και οι μικρότερες γραμματοσειρές φαίνονται πεντακάθαρα και διαβάζονται εύκολα.
Kostas_xolargos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Που βρηκες τετοια τιμη;; μηπως ειναι ipad 2; οχι το καινουργιο ειναι,το πηρε ο αδερφος μου απευθειας απο την info quest,ξερεις ειναι αυτη που τα πρωωθει σε ολη την Ελλαδα. να ρωτησω θηκες δεν εχουν βγει πολλες ακομα για το καινουργιο? του ipad 2 λογικα δεν κανει ε?
Kostas_xolargos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ναι, κάνουν και αυτές του 2. και οι ζελατινες λογικα τοτε ε? και τοτε ενας καραγκιοζης στο πλαισιο που μιλησα γιατι μου πε οτι δεν κανουν του 2 στο 3 ρε φιλε?
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Το μονο που εχει αλλαξει, ειναι το παχος και το βαρος. Οι διαστασεις δεν εχουν αλλαξει. Δεν μπορω να σκεφτω γιατι σου ειπε κατι τετοιο.
sta6is Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 το αγορασα και ειναι οτι καλιτερο εχουν δει τα ματια μου.καλες ταχυτητες με τελεια εικονα και πολυ σοβαρο λογισμικο
Hour Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ουτε εσυ ειδες διαφορα...Φορατε γυαλια; (no offence). Sent from my iPhone using Insomnia Είναι γεγονός ότι έχω τα χρονάκια μου, πρέπει να φοράω και τα γυαλάκια μου αλλά το πάιζω μπέμπης και δεν τα φοράω, αλλά χαώδη διαφορά που δικαιολογεί απ´ο μόνη της την κυκλοφορία του new σε σχέση με το 2, υ π ε ρ β ο λ ή !!! Sent from my iPad using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μα η διαφορά είναι όση ήταν από το iPhone 3G, στο iPhone 4G. Εκτός αν και εκεί και δεν έβλεπες τόση μεγάλη διαφορά που να δικαιολογεί..........
georgeadams Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Έκανα βλακεία που δεν το δήλωσα ως new? Εάν το δήλωνα ως new θα μπορόυσα να έχω και στα δύο iPad τις εφαρμογές που έχω πληρώσει? Μπορείς, αρκεί να κάνεις login με το ίδιο Apple ID στην εφαρμογή App Store στο iPad. Αυτό που κέρδισες κάνοντας restore από το backup του iPad 2 είναι πως κράτησες όλες τις ρυθμίσεις και δεδομένα του (πχ τις φωτογραφίες, τα έγγραφα κλπ). Αν το είχες κάνει set as new, θα μπορούσες να βάλεις ξανά όλες τις εφαρμογές αλλά όχι τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα τους (πχ τα highscore στα παιχνίδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα