Kostas_xolargos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Sent from my iPad using Insomnia Σίγουρα φίλε μου, απο την στιγμή που το φορτίζεις μέσω του φορτιστή και όχι μέσω USB απο υπολογιστή που εκεί παίζεται και εξαρτάται απο την USB θύρα του υπολογιστή. να σαι καλα φιλε καλο ξημερωμα.
grek77 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πώς μπορούμε να δούμε την ανάλυση της οθόνης του iPad?
georgeadams Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πώς μπορούμε να δούμε την ανάλυση της οθόνης του iPad? http://www.apple.com/ipad/specs/ Retina display9.7-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch display with IPS technology 2048-by-1536-pixel resolution at 264 pixels per inch (ppi)
grek77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://www.apple.com/ipad/specs/ Δεν εννοώ αυτό. Θέλω να δώ στο iPad μου την ανάλυση της οθόνης. Πώς μπορώ?
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μόλις το πήρα και κάνω επαναφορά από το iCloud. Εντάξει η οθόνη του είναι ίδια με του iPhone 4. Πολύ εντυπωσιακό. Σε κάνα 2 ώρες θα έχει τελειώσει η επαναφορά.
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το δικό μου; οχι ρα γενικα μιλαω το "ανοιξανε" για δημιουργικους σκοπους το σπασανε με λιγα λογια...?
astymagos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σιγουρα? Τελικα βρηκε ο αδερφος μου ενα γνωστο και το πηρα το ipad σημερα και πηρα το 32 529 ευρω Που βρηκες τετοια τιμη;; μηπως ειναι ipad 2;
johnnyman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 καλημερα παιδια!!εχω ενα ipad 2 16gb 3g κ σκεφτομαι να το πουλησω να παρω το new ipad(το εχω περιπου 1.5 μηνα).αξιζει η αλλαγη η τζαμπα λεφτα?το χρησιμοποιω για σερφαρισμα στον καναπε κ κανενα παιχνιδακι για να περναει η ωρα..ευχαριστω!
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλησπερα, εχει αντιμετωπισει καποιος προβλημα με το.3g? Σκεφτομουν εδω κ καιρο για ipad, περιμενα το 3, και τωρα που παιζει να το παρω διαβαζω οτι καποια χανουν το σημα 3g και δε μπαινουν ιντερνετ...
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η οθόνη του έχει δραματική διαφορά. Η ταχύτητα στο σερφράρισμα είναι φυσικά πιο καλή. Το πρόβλημα με το Refresh στα tabs παραμένει ακόμα. Η συσκευή είναι καλύτερη ποιοτικά. Για παράδειγμα το iPad 2, αν το πιέσεις στο σημείο της μπροστινής κάμερας, κάνει ένα κλακ λόγω κάποιου κενού μάλλον. Στο iPad 4G, δεν κουνιέται τίποτα. Νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή μόνο και μόνο για την οθόνη.
johnnyman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η οθόνη του έχει δραματική διαφορά. Η ταχύτητα στο σερφράρισμα είναι φυσικά πιο καλή. Το πρόβλημα με το Refresh στα tabs παραμένει ακόμα. Η συσκευή είναι καλύτερη ποιοτικά. Για παράδειγμα το iPad 2, αν το πιέσεις στο σημείο της μπροστινής κάμερας, κάνει ένα κλακ λόγω κάποιου κενού μάλλον. Στο iPad 4G, δεν κουνιέται τίποτα. Νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή μόνο και μόνο για την οθόνη. παντως εγω που τα ειδα διπλα διπλα νομιζα οτι κ τα 2 ητανε 3αρια ενω ηταν ενα 2αρι κ ενα 3αρι.την διαφορα στη οθονη την καταλαβα απο πολυ κοντα μονο.τωρα για την καμερα δεν καιγομαι ενταξει!!κ πιστευω το 3αρι ειναι τετραπυρινο στην gpu για την οθονη κ μονο επειδη εχει διπλασια οθονη απο το 2αρι.δεν συμφωνεις??
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αν δεν έχεις iPhone 4, τότε δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Αν όμως έχεις, με το που ακουμπάς το iPad 2 είναι κάπως τα πράγματα. Έπρεπε δηλαδή η Retina στο iPad, να υπήρχε από το 2. Μιλάμε για τεράστια ανάλυση, απορώ πως δεν κατάλαβες διαφορά. Μπορώ να το καταλάβω όπως είπα αν δεν έχεις κινητό με τόσο καλή οθόνη όπου μαθαίνεις αλλιώς. Αλλά από την άλλη τα είδες και δίπλα δίπλα. Μου κάνει εντύπωση.
Hour Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μόλις παρέλαβαν το εξ Αμερικής iPad new. Το άνοιξα, έβαλα γλώσσα, χώρα κλπ και δεν το δήλωσα ως new αλλά ζήτησα επαναφορά από I cloud ώστε όσα έιχα (έχω) στο iPad 2 να μπουν και στο iPad new. Na σημειώσω ότι η σύνδεση δεν έγινε με iTunes αλλά μέσω wifi. Έρώτηση(εις). Έκανα βλακεία που δεν το δήλωσα ως new? Εάν το δήλωνα ως new θα μπορόυσα να έχω και στα δύο iPad τις εφαρμογές που έχω πληρώσει? Οι πρώτες εντυπυπώσεις μου. Αν έχετε το 2 μην πάτε πουθενά. Δεν βλέπω διαφορά τέτοια που να δικαιολογεί την αγορά του 3. Σίγουρα πράγματα ( για μένα) και η οθόνη του 2 είναι μια χαρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις μου. Υ.Γ. Το iPad 2 είναι 16gb 3G ενώ το new είναι 32gb 4g (λευκά αμφότερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα