moumias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Κανενα site να βλεπω νεα,αν γινεται να κατεβαζω εφαρμογες κλπ,νεα για hack...υπαρχει?
paularas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μια λίγο άσχετη ερώτηση, στο istorm έχει στα demo iPad, κάποιες παρουσιάσεις έτοιμες σε keynote για να δεις τις δυνατότητες της εφαρμογής. Τις έχει κανένας ή ξέρει που μπορούμε να τις βρούμε. Θέλω να δείξω το keynote σε iPad αύριο και δεν έχω κάτι έτοιμο. στο appstore υπάρχουν όλες οι εφαρμογές αυτές
kgian Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μόλις έκλεισα αυτό http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/ipad/59001-the-new-ipad-16gb-wifi-2-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD/ Την Τρίτη θα το έχω. Μεγειά μου!
ripper386 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 στο appstore υπάρχουν όλες οι εφαρμογές αυτές Φίλε μου εννοώ τα αρχεία των παρουσιάσεων και όχι την ίδια την εφαρμογή, to keynote το έχω
georgeadams Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πήγαινε στο iPad (ή το iPhone), στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και σκρόλλαρε προς τα κάτω στη λίστα μέχρι να βρεις το Keynote. Εκεί, ενεργοποίησε την επιλογή "Επαναφορά". Μετά, άνοιξε το Keynote και θα δεις το Demo αρχείο παρουσίασης "Getting Started" που περιλαμβάνει (και που πιθανόν είχες διαγράψει). Αυτό είναι που ήθελες;
grek77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Έκανα την παραγγελία στο πλαίσιο και αφού μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν απο Δευτέρα και βλέπουμε. Υπάρχει πουθενά διαθεσιμότητα να πάρουμε άμεσα; Υπάρχει διαθεσιμότητα σε Expansys. Αν το πάρεις με τιμολογιο και πληρώσεις με κατάθεση ή Visa το πέρνεις στα 501€.
chill Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έχετε να προτείνετε κάποιον stylus για το ipad; Αυτοί της Griffin που βλέπω στο store της document αξίζουν;
kgian Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Υπάρχει διαθεσιμότητα σε Expansys. Αν το πάρεις με τιμολογιο και πληρώσεις με κατάθεση ή Visa το πέρνεις στα 501€. Από εκεί το πήρα, πολύ ωραίο, χωρίς πρόβλημα στην οθόνη αλλά...δεν δούλευε το μικρόφωνο! Οπότε τώρα ταξιδεύει πίσω και περιμένω αντικατάσταση
vfragos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έχετε να προτείνετε κάποιον stylus για το ipad; Αυτοί της Griffin που βλέπω στο store της document αξίζουν; Είναι απο τους καλούς απ´ ότι διαβάζω, είναι ο μόνος που έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορω να έχω άποψη σε σχέση με άλλους, αλλά είμαι ευχαριστημένος.
Kostas_xolargos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 το καινουργιο ipad γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο αμεσα? υπαρχει κανα θεμα? Πηγα σε 2-3 καταστηματα και μου παν θα το παραγγειλουμε και βλεπουμε ποτ θα ρθει και.. γιατι τετοιο θεμα ρε παιδες? βεβαια ειμαι και απο επαρχια παιζει ρολο?πχ στην πρτευουσα στο πλαισιο το παιρνεις ντουκου? Επισης μου πανε οτι εχει καποια μικροπροβληματα\οπως οτι αμα παιζεις παιχνιδια η γενικα το χρησιμοποιειες δεν φορτιζει αμα το χεις στην πριζα ισχιει κατι τετοιο?
basilis5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 το καινουργιο ipad γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο αμεσα? υπαρχει κανα θεμα? Πηγα σε 2-3 καταστηματα και μου παν θα το παραγγειλουμε και βλεπουμε ποτ θα ρθει και.. γιατι τετοιο θεμα ρε παιδες? βεβαια ειμαι και απο επαρχια παιζει ρολο?πχ στην πρτευουσα στο πλαισιο το παιρνεις ντουκου? Επισης μου πανε οτι εχει καποια μικροπροβληματαοπως οτι αμα παιζεις παιχνιδια η γενικα το χρησιμοποιειες δεν φορτιζει αμα το χεις στην πριζα ισχιει κατι τετοιο? Φίλε γενικά έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας παντού.. Κανε λίγη υπομονή. Στην Αθήνα είναι λίγο θέμα τύχης να το βρεις σε κατάστημα έτοιμοπαραδοτο. Αν μπεις στο φόρουμ του iphonehellas.gr υπάρχει νήμα σχετικά με την διαθεσιμότητα του πανελλαδικά. Δες εκει μήπως κάποιος έχει καλύτερη ενημέρωση. Sent from my iPad using Insomnia
vfragos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Επισης μου πανε οτι εχει καποια μικροπροβληματα\οπως οτι αμα παιζεις παιχνιδια η γενικα το χρησιμοποιειες δεν φορτιζει αμα το χεις στην πριζα ισχιει κατι τετοιο? Όχι δεν ισχύει αυτό, φορτίζει κανονικά.
Kostas_xolargos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όχι δεν ισχύει αυτό, φορτίζει κανονικά. Σιγουρα? Τελικα βρηκε ο αδερφος μου ενα γνωστο και το πηρα το ipad σημερα και πηρα το 32 529 ευρω
basilis5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Είναι απο τους καλούς απ´ ότι διαβάζω' date=' είναι ο μόνος που έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορω να έχω άποψη σε σχέση με άλλους, αλλά είμαι ευχαριστημένος.[/quote'] Ερώτηση: Αγόρασα ένα απο public το οποίο ειναι μάρκα pyro και πρέπει να ειναι αρκετά της πλάκας (10€). Το μαξιλαρακι της μυτης του ειναι κενό μέσα, και όταν γράφεις πρέπει να ασκήσεις αρκετή πίεση για να πιάσει, δεν ειναι σαν το δάχτυλο που απλά το ακουμπας. Ειναι φυσιολογικό αυτο σαν συμπεριφορα ή απλά ειναι μουφα το συγκεκριμένο ; Το δικό σου ειναι τόσο δύσκολο στη γραφή; Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 10 Απριλίου 2012 από basilis5
vfragos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ερώτηση: Αγόρασα ένα απο public το οποίο ειναι μάρκα pyro και πρέπει να ειναι αρκετά της πλάκας (10€). Το μαξηλαρακι της μυτης του ειναι κενό μέσα' date=' και όταν γράφεις πρέπει να ασκήσεις αρκετή πίεση για να πιάσει, δεν ειναι σαν το δάχτυλο που απλά το ακουμπας. Ειναι φυσιολογικό αυτο σαν συμπεριφορα ή απλά ειναι μουφα το συγκεκριμένο ; Το δικό σου ειναι τόσο δύσκολο στη γραφή; Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Sent from my iPad using Insomnia Σιγουρα? Τελικα βρηκε ο αδερφος μου ενα γνωστο και το πηρα το ipad σημερα και πηρα το 32 529 ευρω Σίγουρα φίλε μου, απο την στιγμή που το φορτίζεις μέσω του φορτιστή και όχι μέσω USB απο υπολογιστή που εκεί παίζεται και εξαρτάται απο την USB θύρα του υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα