Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια λίγο άσχετη ερώτηση, στο istorm έχει στα demo iPad, κάποιες παρουσιάσεις έτοιμες σε keynote για να δεις τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Τις έχει κανένας ή ξέρει που μπορούμε να τις βρούμε.

Θέλω να δείξω το keynote σε iPad αύριο και δεν έχω κάτι έτοιμο.

στο appstore υπάρχουν όλες οι εφαρμογές αυτές

Δημοσ.

στο appstore υπάρχουν όλες οι εφαρμογές αυτές

Φίλε μου εννοώ τα αρχεία των παρουσιάσεων και όχι την ίδια την εφαρμογή, to keynote το έχω

Δημοσ.

Πήγαινε στο iPad (ή το iPhone), στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και σκρόλλαρε προς τα κάτω στη λίστα μέχρι να βρεις το Keynote. Εκεί, ενεργοποίησε την επιλογή "Επαναφορά". Μετά, άνοιξε το Keynote και θα δεις το Demo αρχείο παρουσίασης "Getting Started" που περιλαμβάνει (και που πιθανόν είχες διαγράψει).

Αυτό είναι που ήθελες;

Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία στο πλαίσιο και αφού μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν απο Δευτέρα και βλέπουμε. Υπάρχει πουθενά διαθεσιμότητα να πάρουμε άμεσα;

Υπάρχει διαθεσιμότητα σε Expansys. Αν το πάρεις με τιμολογιο και πληρώσεις με κατάθεση ή Visa το πέρνεις στα 501€.

Δημοσ.

Υπάρχει διαθεσιμότητα σε Expansys. Αν το πάρεις με τιμολογιο και πληρώσεις με κατάθεση ή Visa το πέρνεις στα 501€.

Από εκεί το πήρα, πολύ ωραίο, χωρίς πρόβλημα στην οθόνη αλλά...δεν δούλευε το μικρόφωνο! Οπότε τώρα ταξιδεύει πίσω και περιμένω αντικατάσταση :cry:

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιον stylus για το ipad; Αυτοί της Griffin που βλέπω στο store της document αξίζουν;

Είναι απο τους καλούς απ´ ότι διαβάζω, είναι ο μόνος που έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορω να έχω άποψη σε σχέση με άλλους, αλλά είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

το καινουργιο ipad γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο αμεσα?

υπαρχει κανα θεμα?

Πηγα σε 2-3 καταστηματα και μου παν θα το παραγγειλουμε και βλεπουμε ποτ θα ρθει και.. γιατι τετοιο θεμα ρε παιδες?

βεβαια ειμαι και απο επαρχια παιζει ρολο?πχ στην πρτευουσα στο πλαισιο το παιρνεις ντουκου?

Επισης μου πανε οτι εχει καποια μικροπροβληματα\οπως οτι αμα παιζεις παιχνιδια η γενικα το χρησιμοποιειες δεν φορτιζει αμα το χεις στην πριζα ισχιει κατι τετοιο?

Δημοσ.
το καινουργιο ipad γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο αμεσα?

υπαρχει κανα θεμα?

Πηγα σε 2-3 καταστηματα και μου παν θα το παραγγειλουμε και βλεπουμε ποτ θα ρθει και.. γιατι τετοιο θεμα ρε παιδες?

βεβαια ειμαι και απο επαρχια παιζει ρολο?πχ στην πρτευουσα στο πλαισιο το παιρνεις ντουκου?

Επισης μου πανε οτι εχει καποια μικροπροβληματαοπως οτι αμα παιζεις παιχνιδια η γενικα το χρησιμοποιειες δεν φορτιζει αμα το χεις στην πριζα ισχιει κατι τετοιο?

Φίλε γενικά έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας παντού.. Κανε λίγη υπομονή. Στην Αθήνα είναι λίγο θέμα τύχης να το βρεις σε κατάστημα έτοιμοπαραδοτο.

Αν μπεις στο φόρουμ του iphonehellas.gr υπάρχει νήμα σχετικά με την διαθεσιμότητα του πανελλαδικά. Δες εκει μήπως κάποιος έχει καλύτερη ενημέρωση.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Επισης μου πανε οτι εχει καποια μικροπροβληματα\οπως οτι αμα παιζεις παιχνιδια η γενικα το χρησιμοποιειες δεν φορτιζει αμα το χεις στην πριζα ισχιει κατι τετοιο?

Όχι δεν ισχύει αυτό, φορτίζει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απο τους καλούς απ´ ότι διαβάζω' date=' είναι ο μόνος που έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορω να έχω άποψη σε σχέση με άλλους, αλλά είμαι ευχαριστημένος.[/quote']

Ερώτηση: Αγόρασα ένα απο public το οποίο ειναι μάρκα pyro και πρέπει να ειναι αρκετά της πλάκας (10€).

Το μαξιλαρακι της μυτης του ειναι κενό μέσα, και όταν γράφεις πρέπει να ασκήσεις αρκετή πίεση για να πιάσει, δεν ειναι σαν το δάχτυλο που απλά το ακουμπας. Ειναι φυσιολογικό αυτο σαν συμπεριφορα ή απλά ειναι μουφα το συγκεκριμένο ;

Το δικό σου ειναι τόσο δύσκολο στη γραφή;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από basilis5
Δημοσ.

Ερώτηση: Αγόρασα ένα απο public το οποίο ειναι μάρκα pyro και πρέπει να ειναι αρκετά της πλάκας (10€).

Το μαξηλαρακι της μυτης του ειναι κενό μέσα' date=' και όταν γράφεις πρέπει να ασκήσεις αρκετή πίεση για να πιάσει, δεν ειναι σαν το δάχτυλο που απλά το ακουμπας. Ειναι φυσιολογικό αυτο σαν συμπεριφορα ή απλά ειναι μουφα το συγκεκριμένο ;

Το δικό σου ειναι τόσο δύσκολο στη γραφή;

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

1334057524350.jpg

Sent from my iPad using Insomnia

Σιγουρα?

Τελικα βρηκε ο αδερφος μου ενα γνωστο και το πηρα το ipad σημερα και πηρα το 32 529 ευρω

Σίγουρα φίλε μου, απο την στιγμή που το φορτίζεις μέσω του φορτιστή και όχι μέσω USB απο υπολογιστή που εκεί παίζεται και εξαρτάται απο την USB θύρα του υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...