Προς το περιεχόμενο

Apple iPad (3rd & 4th Generation)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τί φορτιστή το είχαν συνδέσει; Είναι γνωστό πως οι απλοί φορτιστές USB (πχ αυτός του iPhone), καθώς και οι συνηθισμένες θύρες USB υπολογιστών ΔΕΝ δίνουν αρκετό ρεύμα για να φορτίσεις iPad, εκτός αν έχει σβηστή την οθόνη του. Ο φορτιστής του iPad είναι 10W ενώ οι περισσότεροι φορτιστές USB είναι 5W (και οι περισσότερες θύρες USB υπολογιστών 2.5W). Αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα iPad (1, 2 & 3).

Δοκίμασε να συνδέσεις το iPad 2 σου στον υπολογιστή ή στο φορτιστή USB του κινητού σου και θα δεις πως ούτε αυτό φορτίζει όση ώρα είναι ενεργή η οθόνη του.

Ήταν συνδεμένος με τον φορτιστή των δικό του σε μπρίζα. Στο πλαίσιο Λάρισας ολα αυτά. Αλλά αν δεις στο ίντερνετ έτσι κάνουν όλα τα καινούργια iPad.

• Απαντ. 536
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα φορτίζει κανονικά πάντως..

Sent from my iPad using Insomnia

Τι να πώ, να το είχαν μονο μερικές παρτίδες;

Δημοσ.

Τι να πώ, να το είχαν μονο μερικές παρτίδες;

στην περιπτωση που αναφερεσαι στο λαθος του αλγοριθμου ενδειξης επιπεδου σταθμης μπαταριας στην φορτιση, αυτο το διαβασες;

http://www.iphonehellas.gr/34741/new-ipad-charge-bug/

παντως εσυ ειπες πως δεν φορτιζε καν.. αυτο ειναι αλλο πραγμα. αν δεν πηρες το 3 επειδη ειδες αυτο να συμβαινει δεν επραξες καλα.. αν δεν φορτιζε καθολου ηταν απλα χαλασμενο,θα του εβγαλε καποιος τα ματακια...

παντως και το 2 ειναι εξαιρετικο, απλα η οθονη του 3 το παει ενα βημα παραπερα. κατα τα αλλα αν δεν σε απασχολουν τα παιχνιδια κ η καμερα ειναι ψιλοιδια

Δημοσ.

Update οδυσσειας αλλαγής new ipad. Παίρνω πάλι golden-i και τους λέω τί έγινε ρε παιδιά πότε θα πάρω το νεο white 16 wifi που έδωσα για αλλαγή; Χθες μου είπατε ότι εγκρίθηκε η αλλαγή και το απόγευμα ότι θα είχατε παραλαβη. Ναι μου λέει είχαμε παραλαβή αλλά μας ήρθε λέει μαύρο 16αρι για εσάς κι όχι άσπρο! Έγινε μπέρδεμα!!!! Ε της λέω δώστε μου το μαύρο! Μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί είναι πιστωμένο το άσπρο στο όνομά μου και δεν μπορώ να πάρω το μαύρο! Χαχαχα! Και της λέω πότε θα το πάρω τελικά; Ε μου λέει σε 1 το αργότερο σε 2 εβδομάδες!!!!!!! Μα γιατί τόσο πολύ είναι πράγματα αυτά της λέω; Ε μου λέει ότι αυτοί παίρνουν κεντρικές παραλαβές από isquare που τα παίρνει από την apple και δεν μπορεί να κάνει κάτι (μια ειδική παραγγελία πχ για ένα άσπρο για μενα)!!!!Ήδη περιμένω μια εβδομάδα σημειωτέον!!!!!! Και ναι θα το ξαναπώ και σε όποιον αρέσει:

Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ....!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

παντως οταν μια φιλη εδωσε το χαλασμενο ipad2 και εγκριθηκε αντικατασταση, της εδωσαν bulk συσκευασια...δλδ ενα IPAD 2 με τις ζελατινες του μεσα σε εναν φακελο χωρις τπτ..

με την ιστορια που σου εκαναν, διεκδικησε κανονικη συσκευασια... εκτος κι αν εχεις παραδοση κουτι, φορτιστες κλπ οποτε θα σου δωσουν λογικα νεο σφραγισμενο.

γενικα υπαρχει μεγαλο θεμα διαθεσιμοτητας, γι αυτο στο καθυστερουν. το 2 που ανεφερα πριν, η αντικατασταση εγκριθηκε και υλοποιηθηκε μεσα σε 3 μερες.

Δημοσ.

παντως οταν μια φιλη εδωσε το χαλασμενο ipad2 και εγκριθηκε αντικατασταση, της εδωσαν bulk συσκευασια...δλδ ενα IPAD 2 με τις ζελατινες του μεσα σε εναν φακελο χωρις τπτ..

με την ιστορια που σου εκαναν, διεκδικησε κανονικη συσκευασια... εκτος κι αν εχεις παραδοση κουτι, φορτιστες κλπ οποτε θα σου δωσουν λογικα νεο σφραγισμενο.

γενικα υπαρχει μεγαλο θεμα διαθεσιμοτητας, γι αυτο στο καθυστερουν. το 2 που ανεφερα πριν, η αντικατασταση εγκριθηκε και υλοποιηθηκε μεσα σε 3 μερες.

Τους τα έδωσα όλα στο κουτί μέσα. Δεν είχα ανοίξει τίποτα, ούτε την ζελατίνα δεν είχα βγάλει από το ipad3. Εννοείται ότι θα μου δώσουν καινούργιο σφραγισμένο. Μου το έχουν πει άλλωστε και γιαυτό με καθυστερούν κιόλας...

Καλά δεν μπορώ να πάρω το μαύρο 16αρι που έχουν σήμερα, αντί να περιμένω το άσπρο?

Δημοσ.

Πιστευω πως σου λενε βλακείες και δεν στέκει αυτο. Μονο κ μονο για να δικαιολογήσουν την καθυστέρηση τους.

Υπομονη φιλε εισαι απλα ατυχος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Από θήκες τι κάνουμε για το νέο ipad; Εγώ σκέφτομαι για αυτή http://www.stmbags.com/catalog/ipad-cases/skinny3-ipad3rdgen/ sε μαύρο χρώμα. Θέλω μια τέτοιου τύπου όσο το δυνατόν πιο λεπτή και ελαφριά, με το ipad να πιάνει περιφερικά. Στο ipad 1 είχα την macally που έπιανε στις γωνίες...

Δημοσ.

Δεν είναι στο στιλ που ζητάς αλλά αξίζει να της ρίξεις μια ματιά μιας και μπορεί να αλλάξεις γνώμη σχετικά με το τι θες

http://www.youtube.com/watch?v=Z76hUo9-jw4

Τσιμπημένη τιμή αλλά είναι τόσο απίστευτη που προσωπικά με έπεισε να αγοράσω μια ίδια και για το macbook μου :)

Δημοσ.

Μια λίγο άσχετη ερώτηση, στο istorm έχει στα demo iPad, κάποιες παρουσιάσεις έτοιμες σε keynote για να δεις τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Τις έχει κανένας ή ξέρει που μπορούμε να τις βρούμε.

Θέλω να δείξω το keynote σε iPad αύριο και δεν έχω κάτι έτοιμο.

Δημοσ.

Κριση κριση αλλα ενα ipad ολοι πειραμε...εψαχνα ασπρο 32gb wifi και δεν υπηρχε,μονο μαυρο βρηκα! Το πρωτο μου...τωρα θελω τα φωτα σας,πως περναω τραγουδια,ταινιες,αν υπαρχουν site να μαθαινω νεα,να κατεβαζω...hack..διαφορα!

Δημοσ.

Δε περνάνε και όλοι κρίση φίλε...εδώ μέσα όσοι πήραν μάλλον δε περνάνε κρίση! Λογικό είναι κιόλας! Καλορίζικο σε όλους και καλό σερφάρισμα κτλ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...