kuzko21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καλημέρα , ήθελα να ρωτήσω εάν για να περάσουμε κάποια ταινία στο iPad πρέπει να κάνουμε κάποια μετατροπή. Δοκίμασα να περάσω εάν Mκv αρχείο στο xtremeplayer και ενώ το έβαλα κανονικά δεν είχα ήχο και κολλάγε κάθε 2 δευτερόλεπτα χωρίς να ξαναρχίζει....
Tablet Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 τανια στο ipad μονο με AVplayerHD οτι καλύτερο απλα... παιζει 720/1080 νεράκι, μεταφερεις τις ταινιες και ασυρματα παιζει srt και ++++
kuzko21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το είχα δει που το πρότειναν κάποιες σελίδες πριν μαζί με το aceplayer. Δεν το κατέβασα γιατί μπήκα στο AppStore και διάβασα στις κριτικές ότι αφαίρεσαν τον dts ήχο με αποτέλεσμα να είναι ψιλό άχρηστο... Οπότε να κατέβασε το aceplayer μήπως? Εφταιγε το app η θέλει κάποια άλλη μετατροπή πρώτα?
iMarilina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το είχα δει που το πρότειναν κάποιες σελίδες πριν μαζί με το aceplayer. Δεν το κατέβασα γιατί μπήκα στο AppStore και διάβασα στις κριτικές ότι αφαίρεσαν τον dts ήχο με αποτέλεσμα να είναι ψιλό άχρηστο... Οπότε να κατέβασε το aceplayer μήπως? Εφταιγε το app η θέλει κάποια άλλη μετατροπή Καμία μετατροπή δε θέλει. Μια χαρα παίζει και το ένα και το άλλο.
Tablet Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το είχα δει που το πρότειναν κάποιες σελίδες πριν μαζί με το aceplayer. Δεν το κατέβασα γιατί μπήκα στο AppStore και διάβασα στις κριτικές ότι αφαίρεσαν τον dts ήχο με αποτέλεσμα να είναι ψιλό άχρηστο... Οπότε να κατέβασε το aceplayer μήπως? Εφταιγε το app η θέλει κάποια άλλη μετατροπή πρώτα? Eιναι άχρηστο επειδή αφαιρεσαν το DTS ήχο;;; Ναι...μιας και απο το ένα ηχειάκι του iPad ακους surround crystal Hi-Fidelity ήχο.. Μην λεμε οτι θελουμε...Μια χαρα απροβληματιστα και χωρίς καμια μετατροπη. drop n play ειναι η φάση του, προχωρα άφοβα..
kuzko21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν εννοουσα οτι οτι δεν ακους surround Καταστασεις αλλα εαν η ταινια ειναι μονο dts coded στο ηχο της , τοτε δε θα ακους καθολου. βεβαια δεν το κατεχω το θεμα και μπορει να καταλαβα λαθος... εαν ειναι το κατεβαζω και ερχομαι εδω να βρισω μετα
Tablet Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Όντως δε θα ακούς...αλλα ΟΚ κατεβαζε αυτες που δεν ειναι
kuzko21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το κατέβασα τελικά και για τις σειρές που το θέλω κυρίως δούλεψε μια χαρά , κάτι μικροκολληματακια για μισό δευτερόλεπτο αλλά οκ...
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 so, ξαναεπανερχομαι στην αναζητηση μου. Δοκιμασα το Documents αλλα δεν κανει για αυτα που θελω σαν κολασμενος. Δλδ, να σωζει σε ftp χωρις να αλλαζει το filename. Αναγκαστικα θα ξανακανω την ερωτηση: υπαρχει κατι που να σωζει τα pdf's χωρις να αλλαζει τα filenames [ουσιαστικα να κανει overwrite, οπως κανει ενα pc pdf reader]? thanks
flyer Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το κατέβασα τελικά και για τις σειρές που το θέλω κυρίως δούλεψε μια χαρά , κάτι μικροκολληματακια για μισό δευτερόλεπτο αλλά οκ... Δοκίμασε και το avplayerhd http://eplayworks.com/section/product/avPlayer.php?lang=en Το καλύτερο κατά τη ταπεινή μου άποψη
georsev Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω ενα ipad αλλα με προβληματιζει το flash player γτ περισοτερο θελω να βλεπω σειρες ταινιες streaming απο διαφορα site.Θα κανω δουλεια η να παρω το nexus 10;οπως site giagiades.blogspot.gr Μπορει καποιος να τσεκαρι;<br><br> Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
ektor7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω ενα ipad αλλα με προβληματιζει το flash player γτ περισοτερο θελω να βλεπω σειρες ταινιες streaming απο διαφορα site.Θα κανω δουλεια η να παρω το nexus 10;οπως site giagiades.blogspot.gr Μπορει καποιος να τσεκαρι;<br><br> Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Ουτε το ενα ουτε το αλλο εχουν υποστήριξη flash player!Αν καποιος ξέρει καποιο αλλο τροπο να μπορεις να κάνεις τη δουλειά σού,τοτε μπορεις να διαλέξεις οποιο σ'αρεσει! Το πιο πιθανο τα περισσοτερα βιντεος να μην χρειάζονται flash player!
georsev Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εχω γνωστο απο αμερικη και ερχετε την αλλη βδομαδα και ειμαι απο σκεψη τι να παρω...Google nexus 10 ipad 4 32gb αλλα το 4g με το gps δεν αξιζει; Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω ενα ipad αλλα με προβληματιζει το flash player γτ περισοτερο θελω να βλεπω σειρες ταινιες streaming απο διαφορα site.Θα κανω δουλεια η να παρω το nexus 10;οπως site giagiades.blogspot.gr Μπορει καποιος να τσεκαρι;<br><br> Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Εχω βαρεθεί να ακούω την ίδια ερώτηση τόσα χρόνια. Κακώς που απαντάται μερικοί. Αφήστε τους να ψάξουν και τίποτα μόνοι τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα