viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω ιδέα. Ας απαντήσει κάποιος με πρόσφατη εμπειρία σε iPad jailbreak... okay Οχι το μόνο από το οποίο σου κόβουν είναι απο το πορτοφόλι..οι θήκες και ειδικά τα φιλμ είναι αναλώσιμα και το κόστος τω 15 ευρώ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω Επίσης να πω ότι η αυτονομία του ipad1 που είχα έναντι του 4 είναι πολύ καλύτερη. Δεν ξέρω το ipad1 το χρησιμοποιούσα και ξεχνουσα να το φορτισω.. Η "ρετσινά" όσο όμορφη είναι άλλο τόσο κόβει από αυτονομία ... η οθονη ειναι τιτανομεγιστη [κατεμε] ερωτηση ανοιγω dropbox, ανοιγω ενα pdf με adobe acrobat reader, κανω καποιες σημειωσεις αλλα δεν αποθηκευονται... ή αν αποθηκευονται, εμφανιζονται εμε (1) (2) και τα σχετικα. ολα αυτα εκτος dropbox... ετσι και παω στον goodreader θα συνεχιζω να εχω τα ιδια προβληματα...? T.HANKS
georgeadams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 η οθονη ειναι τιτανομεγιστη [κατεμε] ερωτηση ανοιγω dropbox, ανοιγω ενα pdf με adobe acrobat reader, κανω καποιες σημειωσεις αλλα δεν αποθηκευονται... ή αν αποθηκευονται, εμφανιζονται εμε (1) (2) και τα σχετικα. ολα αυτα εκτος dropbox... ετσι και παω στον goodreader θα συνεχιζω να εχω τα ιδια προβληματα...? T.HANKS Ο Adobe Acrobat Reader δεν μπορεί να αποθηκεύσει στο dropbox. Το GoodReader μπορεί. Βέβαια, πριν αγοράσεις το GoogReader, ρίξε μια ματιά και στο Documents by Readdle (πρώην ReaddleDocs) που είναι πλέον δωρεάν και κάνει τα ίδια πράγματα.
sargus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μια ερώτηση: Ζω Καναδά. Τώρα είμαι Ελλάδα για διακοπές. Θέλω να πάρω το ipad (μάλλον το τελευταίο). Στον Καναδά είναι πολύ φθηνότερα. Να το πάρω από εκεί ή θα έχω κανένα θέμα με το 3G ή κάποια άλλη ασυμβατότητα όταν θα είμαι Ελλάδα; Ευχαριστώ πολύ και λυπάμαι εαν έχει ξανααπαντηθεί το θέμα αυτό.
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μια ερώτηση: Ζω Καναδά. Τώρα είμαι Ελλάδα για διακοπές. Θέλω να πάρω το ipad (μάλλον το τελευταίο). Στον Καναδά είναι πολύ φθηνότερα. Να το πάρω από εκεί ή θα έχω κανένα θέμα με το 3G ή κάποια άλλη ασυμβατότητα όταν θα είμαι Ελλάδα; Ευχαριστώ πολύ και λυπάμαι εαν έχει ξανααπαντηθεί το θέμα αυτό. Εάν κατάλαβα καλά, θες να αγοράσεις το ipad από Καναδά όταν επιστρέψεις εκεί και φοβάσαι μήπως υπάρχουν ασυμβατότητες με τα ελληνικά δίκτυα ΟΤΑΝ ξανάρθεις Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι εφόσον (όταν είσαι Ελλάδα) έχεις κάρτα sim από ελληνικό δίκτυο δε θα έχεις πρόβλημα. Αν πάρεις τη συσκευή με συμβόλαιο, ίσως να την έχουν κλειδώσει να μη δέχεται άλλες κάρτες. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ισχύει για ipad (αν δηλαδή παίζει κλείδωμα από εταιρεία) και αν υπάρχει καν η δυνατότητα να το αγοράσεις πιο φτηνά κάνοντας συμβόλαιο με την εταιρεία στον Καναδα (πληρώνοντας πάγια κλπ). Απλά ρώτα αν μπορείς να βάλεις και κάρτες sim από οποιαδήποτε εταιρεία. Νομίζω (για να μη σε κάψω κιόλας ) ότι αν ρωτήσεις από εκεί που θα πάρεις το ipad θα ξέρουν να σου πουν, ειδικά αν είναι από apple store.
sargus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι αυτό θέλω. Οπότε δεν είσαι σίγουρος φίλε μου. Ευχαριστώ πάντως. Θα ρωτήσω εκεί πριν το πάρω σίγουρα αλλά μπορεί και να μην ξέρει ο εκάστοτε πωλητής. Κάποιος άλλος μήπως ξέρει σίγουρα κάτι; Εάν κατάλαβα καλά, θες να αγοράσεις το ipad από Καναδά όταν επιστρέψεις εκεί και φοβάσαι μήπως υπάρχουν ασυμβατότητες με τα ελληνικά δίκτυα ΟΤΑΝ ξανάρθεις Ελλάδα.
georgeadams Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε όλα τα iPad, παγκοσμίως, η SIM είναι ξεκλείδωτη.
sargus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε όλα τα iPad, παγκοσμίως, η SIM είναι ξεκλείδωτη. Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα θα προχωρήσω.
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αναβαθμισε κανείς σε 6.1 να μας πεί εντυπώσεις απο μπαταρία κτλ ; με την υπάρχουσα έκδοση δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα οπότε δεν πρόκειτε να αναβαθμίσω πριν δοκιμαστεί λίγο η νέα έκδοση.
iMarilina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σε όλα τα iPad, παγκοσμίως, η SIM είναι ξεκλείδωτη. Αν θυμάμαι καλά το μόνο ipad που έχει θεμα είναι της Sprint.
vfragos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μια ερώτηση, το ipad 3 υποστηρίζει το 4g της cosmote;
June Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μια ερώτηση, το ipad 3 υποστηρίζει το 4g της cosmote; Από ότι διάβασα σε άλλο φόρουμ, ενεργοποιήθηκε μόνο για το 4th Gen, κάτι που μου κάνει πολύ περίεργο καθώς και το 3 υποστηρίζει δίκτυα LTE...
vfragos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Από ότι διάβασα σε άλλο φόρουμ, ενεργοποιήθηκε μόνο για το 4th Gen, κάτι που μου κάνει πολύ περίεργο καθώς και το 3 υποστηρίζει δίκτυα LTE... Μάλιστα, α ρε apple και σε είχα και σε εκτίμηση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μια ερώτηση, το ipad 3 υποστηρίζει το 4g της cosmote; Από ότι διάβασα σε άλλο φόρουμ, ενεργοποιήθηκε μόνο για το 4th Gen, κάτι που μου κάνει πολύ περίεργο καθώς και το 3 υποστηρίζει δίκτυα LTE... Μάλιστα, α ρε apple και σε είχα και σε εκτίμηση... Αν διαβάζω καλά τα tech specs, το iPad 3rd Gen έχει υποστήριξη LTE μόνο για τα δίκτυα στις ΗΠΑ και στον Καναδά, όχι τα ευρωπαϊκά δίκτυα 4G... iPad 3rd Gen specs: http://support.apple.com/kb/SP647 iPad 4th Gen specs: http://support.apple.com/kb/SP662
georgeadams Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σωστά, άλλωστε αν θυμάστε, όταν είχε πρωτοβγει το iPad 3, στην Αυστραλία σκέφτονταν να κάνουν μύνηση στην Apple γιατί το διαφήμιζε ως 4G ενώ το 4G δούλευε μόνο στην Αμερική.
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ψαχνω app για hand writting to text... παιζει καποια προταση? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα